12 Haziran 2008

Evsahipsiz Turnuva

Hırvatların son 4 için süprizde tutuyordum Avusturya maçı gösterdi ki onlar pek öyle düşünmüyor. Çekleri geçersek bu grubun lideriyle oynayacağız. İlk maçlar sonunda Almanya-Hollanda finali en yakışıklısı olur havası doğdu. Low'in harika bir kadrosu ve takır takır çalışan bir sistemi var. Çeyrek finalde Almanlar ile karşılaşmak hiç iyi fikir değil. Maçı Hırvatlar alsın temennim var ama sadece temenni olarak kalacak gibi. Hırvatlar savunmada kalıp alacakları bir beraberlikle Polonya maçına beraberlik kredisiyle çıkmak isteyeceklerdir. İsviçre'den sonra ikinci evsahibi de bu akşam turnuvaya veda eder bence. Avusturya'nın zaten burada olmaması gerekiyordu. Kasabın toroman oğlu alsın topunu evine gitsin; biz saklambaç oynarız...

13 yorum:

cisco dedi ki...

avusturya cidden sırf topun sahibi diyen oynayan cocuklar gibi.
diger taraftan, biz de ustune forma gecirmiş kendini maradona sanan, topu daga tasa vurduktan sonra top cok balon ondan, yoksa asmıstım doksana triplerindeyiz. gerci bazen ayagımıza oturunca asıyoruz o ayrı...

hem biraz biz oynayalım zaten, o evsahibi, biz gidince de oynar :)

Adsız dedi ki...

Toraman oğlan eve gidecek ama hemen arkasından mahallenin bıçkın delikanlısı gidecek evine galiba...
Hem akşam ezanı da okundu okunacak sabahtan tembihliyiz, babamız gelmeden evde olmamız lazım... :)

İşin latifesi bir yana, "Alaman gevurundan" ağır bir ayar almayalım kafi...

alt + 168 dedi ki...

resim şaka gibi...

aksilaz dedi ki...

almanlar makine gibi gercekten.gözü kapalı bile oynayabilirler.çünkü kim nerede ne yapacak artık içgüdü olmuş.çekleri geçerizde almanlara iş zor

Adsız dedi ki...

çok sayıda avusturyalı kupaya katılmayalım rezil olmayalım diye kampanya bile yaptı. aslında çok yazık. avusturya, macaristan, çekoslovakya bunlar futbolun ilk zamanlarının efsaneleri. 30 ların takımı gelmiş geçmiş en iyi bir kaç takımdan biri.

Robin dedi ki...

İspanyol basının dediği gibi futbolun adaleti yok.Adaleti olsa İsviçre şuan en az 4 puanda olur,evsahipsiz turnuva demezdik.

Adsız dedi ki...

hırvatlar eğer ilk dakikalarda sürpriz bir gol bulurlarsa ve sonraki ateşli 15-20 dakika baskısını kaldırabilirlerse ki kontradan gol bulma ümitleri çok yüksek bu dönemde, olabilir bişeyler. tabii bu yazdığım sadece bir senaryo (:

orkun dedi ki...

Türkiye-Yunanistan ortak organizasyonu gibi şenlikli bir alternatif varken Avusturya'yla İsviçre'ye bu işi veren kafaya çakayım zaten!

Adsız dedi ki...

hem halkı futbolu çok sevmiyor,
hem ülke takımları kötü,
hem de çok yağmur yağıyor kardeşiiimm.

parası çok diyede bir ülkeye şampiyona verilmez ki ?

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Kasabın toraman oğlu ama para onda...

papaz dedi ki...

helal hırvatistana, şimdi almanya-portekiz kapışsın çeyrek finalde:)

Adsız dedi ki...

Avusturya'nın burada olmaması mı gerekiyordu? Yahu maçı nasıl izliyorsunuz siz. Adamlar şu turnuvada en göze hoş gelen futbolunu oynuyorlar iki maçtır. Bir de şansları tutsa kim bilir neler olacak. Hadi İsviçre deseniz neyse onlar turnuvanın en kötüsü. Ama Avusturya, hayır. Bu takımla tecrübe kazansınlar çok iyi yerlere gelirler.

Beercholic dedi ki...

İsviçre de Avusturya'da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar, yapıyorlar ve yapacaklardır, Avusturya-Almanya maçını iple çekiyorum, Avusturya'dan sürpriz bir galibiyet bekliyorum..