13 Haziran 2008

Deco Chelsea'de

Scolari'nin peşine Deco da takıldı. Barcelona zaten gözden çıkarmıştı. Chelsea ile anlaştı. Transferin rakamları belli değil. Lampard-Inter haberleri yarından itibaren patlama yapar. Bugün Portekiz liginde oynasa herkes onun için en uygun lig La Liga der. Premier Lig'in onun oyun karakterinde oyuncuları -özellikle büyük takımlarda- kaldıracağına inanmıyorum ki o da kolay sakatlanan futbolculardandır. Arsenal'de Wenger Rosicky'yi denedi, adamı kırdılar ve Çek, Euro 2008'den oldu. Chelsea'deki mevcut Portekizli kolonisi bağrına basacaktır Deco'yu ama onun gelişi sonrasında Lampard ayrılırsa Chelsea bir siklet aşağı düşer. Haberin kaynağı sorulmuş yorumlarda. Barselona'dan El Mundo Deportivo gazetesi...

20 yorum:

Adsız dedi ki...

bu chelsea de portekiz sömürgesi oldu valla. makao gibi.

caalar dedi ki...

al sana en iyisinden yaratıcı oyuncu.medyamız bağırıp durmuştu zaten fener eşleşmesinde chelsea de yaratıcı oyuncu yok diye.deco mevkisinde belki de en iyisi.. görünmeden oynayıp çok iş yapanlardan. bu oyun zekası ingilterede de kuşkusuz çok iş yapıcak.. ne diyoruz ozaman chelsea 2de 2.. şimdilik..

caalar dedi ki...

al sana yaratıcı oyuncu.. medyamız da bas bas bağırmıştı chelsea de yaratıcı oyuncu yok diye. mevkisinin en iyilerinden. görünmeden buyuk katkı sağlayacaktır. bu oyun zekasıyla ingilterede de iş yapması kaçınılmaz. iki bölgeyede katkısı buyuk olucak.. ne diyoruz ozaman chelsea 2de2 ., şimdilik...

Adsız dedi ki...

ewt bu haberden sonra lampard ın intere gitme haberleride patlama yapar doğal olarak ama chelsea ye playmaker tarzında bir oyuncu lazımdı ama deco ingiltere premierligindeki tempoya ayak uyduracak bi oyuncu onu bilemiyorum oldum olası bu adamın futbol tarzını haz edememişimdir barcaya yakışmıodu bence :S:S:S

Alper Öcal dedi ki...

Haber kaynağı nedir Bülent ? Hiçbir resmi açıklama göremedim ne Barca ne de Chelsea tarafından yapılmış.

Hatta menajeri Acaz Felleger Barca ayrılığını doğrulasa da, Chelsea bağlantısını reddetmiş bizzat. ?

getabbaaww dedi ki...

decoyu galatasaraya gelmiyor muydu:PP ah fotomaç yine hayal kırıklığına uğrattın beni:)

Adsız dedi ki...

getabbaaww müthiş bi espiri :)))

Adsız dedi ki...

chelsea-scolari-deco-anelka(kalırsa)
nefret köprülerini fena halde kuruyorum nerde sevmediğim adam varsa geliyor:)
sıradaki kim acaba genç olsalar bi savage birde nistelroy tam takım olurlardı ama:D

peralta dedi ki...

bence de chelsea orta sahası oldukça yumuşar bu transferle.

Adsız dedi ki...

bir yönetici için "çok yetenekli ama profesyonel personel mi, az yetenekli ama senin için çok çalışan amatör ruhlu personel mi" çelişkisi vardır, bir çoğu ilkini sevdiğini söyler ama ikincisini sever !

Terim-Tümer de böyledir,
scolari deco da..

nikolatesla dedi ki...

yau oynatmaya götürmüyor ya, maksat hemşehrisinin cebi dolsun.. bi kaç maç sonra sporting ya da benfica talip olur

Adsız dedi ki...

Deco Chelsea' ya hayırlı olsun ancak Chelseali taraftarlar Deco' yu herhalde bir kurtarıcı olarak görmüyordur. Keza ben öyle görmüyorum. Chelsea' nin daha byükü bir yıldıza kesenin ağzını açacağını ve Deco' dan daha çok ses getirecek bir transfer yapacağına inanıyorum. Kim mi? Mesela Eto'o :))

Adsız dedi ki...

buffon'u alsalar ancak bu kadar gereksiz bir transfer olabilirdi.

sercan tepeler

jose dedi ki...

bu adamım sıması gunden gune samet aybabaya benzıor:)saka bı yana chelsea'de ıs yapabılır.

Adsız dedi ki...

ballack deco lampard aynı pozisyonun üç oyuncusu hangi birini seçip oynatsin?gereksiz transfer bence onun yerine daha farkli bi oyuncu alinabilirdi buonanotte piatti gibi mesela.

Adsız dedi ki...

Deco nun menejeri Acaz Fellegger yalanlamis bu haberi.
-------------------------
Chelsea : Aucun contact pour Deco
Rédaction Football365 - vendredi 13 juin 2008 - 11h00

L’agent du milieu de terrain du FC Barcelone Deco a indiqué que l’international portugais n’avait aucun contact avec le club de Chelsea.
Acaz Fellegger, l’agent du Portugais Deco, a déclaré que le joueur du FC Barcelone n’avait aucun contact avec Chelsea : « Il est encore sous contrat avec le Barça, mais tout le monde sait qu’il veut quitter le club. On parle de lui à l’Inter Milan et maintenant Chelsea, mais c’est de la spéculation. Il n’y a rien de concret » a-t-il affirmé dans la presse anglaise.
-------------------------------

Ali Erdogan

Adsız dedi ki...

Deco tutunamaz orada. Büyük umutlarla gelmişse hayal kırıklıgına ugrayacak gibi gorunuyor.

tknycl dedi ki...

navarro'yu sevilla kapmış mallorca'dan..

Adsız dedi ki...

bence deco i$i ya$.. olmaz.. chelsea gibi çok lüks takımların oyuncusu değil deco, nasıl anlatayım demek istediğimi bilemiyorum.. avrupa'nın hani elit kulüpleri olur bir de bir alt düzey takımları.. i$te o bir alt düzey takımlarının yıldızı deco, chelsea'de olmaz..

Adsız dedi ki...

ben decoyuda giuly ide cok severim abi, iyi olmus deconun kurtardigi kendini barcadan zaten serefsizler oynatmiyorlardi deco gibi adami. hatirlayin o 2004 finalini monaco portoya karsi deco giuly ye. zaten ertesi sene ikiside barcaya gitti, 2006da barca nasil aldi abicim kupayi? o sattiklari giuly, deco ve istemedikleri ronaldinho ile ruya gibi oynayarak, etoo'nun golleriyle. bana nedense bu barcanin giuly yi satmasi milat gibi geliyor dusmesinde bu hallere, daha da beter olsunlar, ulan mis gibi takimin varken arkadas ne kendi kendine dream team los fantasticos ayaklarina giriyorsun.