2 Mayıs 2008

Zico İndirim Yaparsa

Bu haber gazetelerde var. Lazio Zico'yu istiyor başlığı şimdilik bir spekülasyon. Benim takıldığım spotta yazan: Zico Fenerbahçe'de 1.8 milyon euro kazanıyor ama İtalya'ya dönmek istiyor ve ücretinde indirim yapmaya hazır. Avrupa'da özellikle de İtalya'da her futbolcunun, her teknik adamın 3 milyondan aşağı kazanmadığını sananlar için bir örnek olsun bu.

9 yorum:

kutay dedi ki...

zico ile nasıl sözleşme yenilemez fenerbahce yönetimi aklım almıyor... ya illa kupa mıdır olay, işlerine gelince islam çupi'den fenerbahçe büyüklüğünün kupa ile ölçülmediğine dair özlü sözler söylemeyi biliyorlar. ligin sonunun beklenmesi bile hakarettir zico gibi hocaya ve bu büyük futbol adamına.

Adsız dedi ki...

zico gider luxemburgo gelir. bu takımda alex saltanatı oldukça böyle gider. aziz yıldırım zaten brezilyalı hastası. kardeşini solaryuma sokun brezilya liginin gol kralı deyin transfer eder valla.

muhder dedi ki...

sözleşme yenileme konusunda fb yönetiminden ziyade zico kararsız duruyor. ancak prensip olarak anlaştıklarını söylemişti zico geçenlerde zamanı gelince imzalayacağını, bu konuların sorun olmayacağını da söylemişti. tahminimce 2 sene daha kalır sonra avrupada bir takımın başına geçer. sonrasında da önü açıldıkça açılır zaten.

cankalender dedi ki...

Zico'nun gitmesi Fenerbahçe için kayıp olur kesinlikle.

edgar belgi dedi ki...

kimse gitmiyor yahu, zico ile sozlesme yenilenecegine eminim, tum fenerbahce camiasi gibi.

cengaver dedi ki...

Zico'nun ayrılacağını sanmıyorum, kendisini çok fazla sevmesekte en azından takıma bir kimlik kazandırdı, 2 sene daha durursa hem kendisi daha iyi noktaya gelir hem de fenerbahçe başarı çıtasını yükseltir.

Azgard dedi ki...

problem yok,zico fenerbahçe de kalır,bende ferguson modeli olması lazım zico nun.

millonario dedi ki...

zico kalsın da 50 maçın 35inde; 60. dakikada forveti ikilesin ya da bir forveti diğeriyle değiştirsin. Taktiksel kısıtlılığı izlemek -bir gslı olarak- eğlenceli oluyor.

Deivid ve hayatının sezonunu geçirmesi, her vurduğunun laaak diye girmesi, zico'nun popoyu -bu sezon için- kurtardı.

Seneye kurtaramayabilir.

Adsız dedi ki...

Zico'nun Fernerbahçe'de kalması büyük bir kazanç olur. Hem Fenerbahçe hem de ülkemiz için. İstikrarın elde edilen başarıların tekrarlanmasına ve geliştirilmesine katkı yapacağı kesin. Zira Avrupa'da rezil olup, ülkemizde hakemlerin ve rakiplerinin hataları sayesinde şampiyonluk yaşayan antrenörsüz bünyeler bakıp örnek alabilir.