2 Mayıs 2008

SUPERCLASICO 2008 #5

Copa Libetadores'de Boca Juniors sahasında ilk maçta Cruziero'yu 2-1 maplup etti. River Plate, San Lorenzo deplasmanında aynı skorla mağlup oldu. Superclasico'ya 2 gün var. Maç tekrar edeyim, Pazar gecesi saat 23:00'de NTV'den banttan...

2 yorum:

roupertOne dedi ki...

maçın hakemi çok tartışılıyormuş oralarda, herkesin boca'lı olduğunu bildiği ve bu yüzden daha önce bir superclassico'ya atanmamış bi hakemmiş. hadi hayırlısı bence bu river'ın işine gelir....inşallah gelir.

millonario dedi ki...

maç tr saatiyle 21.10 da yanılmıyorsam. maçtan önce http://rojadirecta.com/ dan farklı linkler(http/sopcost/tvuplyer vs) bulup maçı canlı izleme şansınız var. Sopcast'ı Türk Telekom bloğu yüzünden kullanamayanlar diğer seçenekleri denesinler.

bir de hakem tartışması ya ben görmedim ya da cidden çok az. -Battaglia Boca alır diyor, Ponzio da 1-0 river çakar diyor.
-Ortaga bi bok yapmadan sırf derbilerde iyi oynama namı sayesinde oynatılacak gibi.
-1100 polis görev alacakmış; ki bunların 850 tanesinin masraflarını ev sahibi Boca karşılayacakmış. -Yanlış anlamadıysam taraftarlar stada girerken elektronik bir parmak izi aletine parmak basıp girecekler(morpho touch demiş arji)
-metal dedektör olacak diyor haber, demek ki normalde kullanılmıyor bunlar. Sonra tabii millet ölür geberir.
-Alkol kontrolü de varmış efenim.

muhabiriniz istan ohm ee buenos airesten bildirdi.