28 Nisan 2008

Ümit Korkmaz ve Serhat Akın

Euro 2008'de evsahibi Avusturya'nın kadrosunda bir Türk var: Ümit Korkmaz. Rapid Wien forması giyiyor, Salzburg''a deplasmanda 7 attıkları maçta gollerden biri ondan gelmişti. 22 yaşında. Bu sezon 29 maçta forma giydi. Orta saha ve forvet oynuyor. Bol miktarda taliplisi var. Fransa'dan Grenoble'un resmi teklifinin yanında adı Hertha Berlin ve E. Frankfurt ile anılıyor. Serhat Akın ise Anderlecht ile yollarını ayırdı. Sözleşmesi sona ermişti, ne kendisi kalmak istedi ne de kulübü kal dedi. Bonservisi elinde. Yıldırım Demirören alır gibi duruyor...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir Fenerbahceli olarak Serhat Akını kadromuzda tekrar görmeyi cok isterim. Belki de en cok sıkıntısını cektigimiz hırslı ve bizimle özdeşleşmiş oyunculardan biri.

Unknown dedi ki...

avusturya ve isviçre birinci liglerinde alman liginde olduğundan daha fazla türk var,maçkolikde skorlara bakarken her hafta bi türk soyadı dikkat çekiyor,ama sorun şu ki,bu adamlar avusturya milli takımına bile giremiyecek kadar kötüler mi yoksa bunları yirmili yaşlara gelmeden nispeten daha rekabetçi türkiye ligine getirip kapasitelerini daha iyi kullanmalarını mı sağlamalı.ikinci ihtimalin bu ülkede sistemli yapılması mümkün gözükmüyor.demek ki bize yeni türkyılmazları izlemek düşer.

tofi dedi ki...

daum yüzünden gitmisti, keske geri gelse, ilk mustafa denizli geldiginde kim bu 9 numara demistim kendi kendime, fenerbahcede 9 giyiyor, aa gonlumde taht kuran nadir cocuklardan biridir.

orkun dedi ki...

gidip de geri gelen futbolculardan hayır geldiği görülmüş şey değil, o yüzden Serhat'a gideceği kulüpte başarılar dilerim ama bizle işi olmaz muhtemelen.

Adsız dedi ki...

Umit Karan varken, niye Umit Bozkurt Eurpya gidiyor anlamis degilim...

ACY dedi ki...

besiktas taraftari baskanina karsi bu kadar onyargiliyken gidip bir baska eski fenerli serhat akini getirebilecek cesareti bulabileceklerini sanmiyorum. 2.sinif bir alman takimina gitmezse banada trabzon alir gibi geliyor onun disinda turkiye de daha assagisina gelecegini sanmiyorum.