21 Nisan 2008

Matador

Nihat yine çaktı Villarreal 2.liği Barça'dan devraldı. Atletico Madrid'in sahasında kaybedip Şampiyonlar Ligi'ni ateşe attığı haftada Sevilla ve Santander de kaybedince değişen birşey olmadı. Sevilla'nın sahasında Almeria'dan 4 yemesi büyük bomba. A. Bilbao ise Kral Kupası'nı aldım yırttım diyen Koeman'ın Valencia'nın üzerinden geçti 5 golle. Valencia düşme hattının sadece 2 puan üzerinde. Real Madrid haftasonunda kazanırsa şampiyon...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

hey gidi, 98 sezonunda cumhurbaşkanlığı kupasında galatasaray'a karşı sonradan oyuna girip biz bu da kim derken topu gelişine kaleye şandellemesi geldi aklıma, sebepsiz.

Yağız Gönüler dedi ki...

attığı golü bü ülke santraforlarından çok azı atar. aşırı soğukkanlı ve top çok zor biryere gidiyor. nihat la ligaya yakışıyor. atletico tam dövülesi bir takım. valencia umarım küme düşer. "düşürmezler"..

Adsız dedi ki...

Nihat'a gereken ilgi gösterilmiyor diye düşünüyorum ben. Bunu "fb-gs'li medya , tuncay öksürse haber oluyor" gibi sığ tartışmalardan çok gerçek nedenini sorgulamak istiyorum. Nihat hangi takımda oynadıysa onu yukarı taşıdı , attığı ve attırdığı gollerle.Türkiye liginde atmadığı gol kadar gol attı İspanya'da (yanılıyor muyum?

Ama Nihat nerede yanlış yapıyor? Kendini pazarlayamıyor mu? Bugün sokaktaki çocukların idolü olmasını isterdim ben , veya yurtdışında oynanan yabancı futbolcularımız kimdir? diyince Gökmen Özdenakvari amcaların 'Mesela bir Tugay var.." diye söze başlamaları..

Acaba İspanya Ligi'nin sorunu mu? Yoksa bulunduğu takımın büyüklüğü mü?(Maç günü şehirde hırsızlık artıyormuş herkesin maça gitmesinden dolayı)
Yoksa şu sevmediğimiz ama kabul etmek zorunda kaldığımız PR muhabbeti mi?

fevri dedi ki...

asisti de Nihay yapmadi mi yav.. Herkes attigi golu konusuyor ama asist de sahaneydi.. Ben Pires orta sahadan cikarken Nihat'i gordu, Nihat topu surdu, ceza sahasina girince de kendine daha uzaktaki elemana topu cikardi, eleman da golu yazdi diye gordum...

Unknown dedi ki...

nihat'ın sorunu şurda:

Villareal'in internet sayfasına bakın. Mesela bir gün önce Nihat'ın gol attığı maç var diyelim. Sayfa da Nihat'ın fotoğrafı bile çıkmıyor. Adamlar Rossi'yi koyuyorlar oraya.