21 Nisan 2008

Deja Vu Ne Kelime!

Jose Mourinho 'nun başaramadığını Avram Grant başarırsa komik olacak. Liverpool ve Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde son 4 sezonda 3. kez yarı finalde karşı karşıya. Deja vu'nün küpünü mü alacağız şimdi! Rafa Benitez'in iki kez mat ettiği Mourinho'dan sonra çaylak Grant finale çıkarsa bunu da futbolun garip oyun olmasına mı bağlamak lazım? İlk maç Anfield Road'da. Muhtemel onbirleri L'Equipe gazetesinden emanet aldım. Bir önceki turda "yeter artık Arsenal çıksın" diyorum ama bu eşleşmede dayıoğlu Gerrard (Bay E'nin kulakları çınlasın) ve Fernando Torres sevgisi bambaşka...
Liverpool : Pepe Reina - Carragher, Hyypia, Skrtel, Aurelio - Kuyt, Mascherano, Xabi Alonso, Gerrard - Torres, Crouch
Chelsea : Cech - Bridge, Ricardo Carvalho, Terry, A. Cole - Ballack, Makelele, Lampard, J. Cole - Drogba (Wright-Phillips), Kalou

11 yorum:

tofi dedi ki...

korkak benitezin crouch ile basliycagini hic sanmiyorum, pennant yada benayoun ile baslayabilir.

Adsız dedi ki...

benitez korkarak degil, mantiga uyarak hareket eder - fatih terim kariyerinde cesur oldu da ne oldu? cesaretin de bir mantigi vardir, kardesim - mantiksiz cesarete iticilik derler - bir uefa kupasi bir yana - son 4 senede 3 final - 1 SL kupasi diger yana

Unknown dedi ki...

beşiktaşlıyım ama(sölemeye ne gerek varsa) laf neden fatih terime gelmiş anlamadım.benitez'e neden korkak denmiş onu da anlamadım.benitez'e sıfat bulcaksak biraz daha düşünmek lazım,elemeli maçlarda bu kadar başarılı olan bir teknik adamın ligi her sene şampiyonun 20 puan gerisinde bitirmesi çok garip.benitez'e korkak demek yanlış olur,öyle olsaydı her maça en iyi adamlarıyla çıkardı,benitez bunu yapmıyor,korkak adam her maça elindeki en iyilerle çıkar,benitez gibi lig maçına farklı cl maçına farklı kadro sürmez.bi bildiği var demek ki,her sene en az yarı final oynuyor.

Yağız Gönüler dedi ki...

finale liverpool - man yakışır.

Adsız dedi ki...

istatistikler şunlar bunlar liverpool diyor, benim gönlüm de liverpool diyor, amma çekirge de chelsea diyor, çekirgeye inanmak lazım.

MY dedi ki...

şampiyonlar ligi'nin de artık sıradanlaştığının her sene 3 - 5 takımdan birinin kazandığının kanıtı gibi olmuş. hadi yarı finallere çıkın anladık da bari her sene eşleşmeyin kardeşim.

neyse polyannacılık oynayacak olursak bundan da heyecan duyabiliriz aslında. acaba chelsea bu kez eleyebilecek mi??

tofi dedi ki...

korkak dememin nedeni gecen turda, macin basinda 10 kisi kalan inter karsisinda hiç bir hamle yapmiyip, göbegi catliyip 80 lerden sonra anca gol atabilmesi, forveti crouch ile ikilememesiydi, yine de herseye ragmen liverpool torres in formuyla favoridir.

cankalender dedi ki...

final liverpool - manu olmayacak gibi geliyor bana. iki favoriden biri tökezleyecek, finale diğeri çıkacak diye bir his doğuyor içime.

maf dedi ki...

Liverpool'dan nefret ediyorum, Torres'e tapıyorum.

Adsız dedi ki...

Premier Lig cok yorucu ve sert oynanan bir lig - zaten 4 takimdan baska digerleri zayif, Champions League ise en zevkli futbolun oynandigi Lig, Dunya Kupasi bile coktan oyle degil, Dunya Kupanin yerini zaten SL almistir - Sl almayan futlbocu, gercek futbolcu degildir

Adsız dedi ki...

Mourinho'nun Chelsea'sinin iki kez eleyemediği Liverpool'u, Avram Grant'ın Chelsea'si elerse hakikaten komik olur. Bu arada Chelsea, ligde de şöyle süpersonik böyle fantastik dediğimiz --haklı olarak-- Manchester Utd ile farkı 3'e indirdi ve bu hafta Bridge'de bir mucize olur da maçı 3 farkla alırsa son iki haftaya lider girecek.

Grant'in futbol özürlü haline getirdiği takım sezonu iki kupayla kapars bırakın Mourinho'yu Benitez'i, Sir Alex bile "ederim böyle aşkın ızdırabına" der valla söylemedi demeyin :)

İhtimal belki sadece ama kabul edin, korkutucu :))