21 Nisan 2008

Çürük Portakal

Hayat işte; yarı yolda bırakıp geldiği takımı PSV dün şampiyonluğunu kutlarken; o A. Bilbao deplasmanında takımının yediği 5 golü seyrediyordu. Finalde Getafe'yi devirip aldıkları Kral Kupası da kurtaramadı Ronald Koeman'ı. Yardımcısı Jose Mari Bakero ile birlikte kapının önüne kondular Valencia yönetimi tarafından. Valencia küme düşme hattının 2 puan üstünde. Bu karar sonrası toparlanırlar artık. Koeman'ı da yarından itibaren "Galatasaray'da Koeman sesleri" manşetlerine meze yapar bizim medya. Allah'ına yakın bizim memlekete uzak olsun...

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir önceki baskan takımı bu hallere getirdi sonra da saglık sorunlarını bahane ederek istifa etti gitti. Koskoca Valencia küme düsmeme mücadelesi veriyor. Gercekten yazık. Ama işin önemli kısmı bundan sonra. Önce ligde kalıp ardından da iyi bir hoca bulmaları lazım. Bir yanlıs secim daha olursa Valenciada kapanması zor yaralar olusabilir.

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

Bu kadro ile ligde bu hale gelmek üstün başarı ödülü gerektirir.Vallahi helal olsun..Fotomaç baskıyı durdurmus başköşede yapmıştır Koeman'ı..

serkan dedi ki...

bu fotoğraf da yakışırmış bu başlığa aslında:)

http://www.ntvspor.net/Images/29165.jpg

Unknown dedi ki...

amin inşallah.ama illa ispanya'da çalışmış bi teknik direktör getireceğiz diyorlarsa Quique Sanchez Flores'de boşta onu isteriz.

Adsız dedi ki...

Valencia'yi boyle bir durumda oldugu son seferinde Adrian Ilie kurtarmisti hatirlarsaniz - adam gitti, ilk 10-15 maclarinda mac basi gol atardi, bi de Claudio Lopez vardi o zamanlar, ikisi takimi gelecek sezonlar SL finaline kadar goturmuslerdi

orkun dedi ki...

İlahi adalet diye bir şey var mı acaba diye ciddi ciddi kuşkulanıyor insan.

Unknown dedi ki...

Koeman GS'ye gelse en kötü 3.cü olur. GS son yıllarda en kötü kaçıncı oldu ki? Burda oynanan futbolla İspanyada oynanan futbol arasında gezegenler arası kadar fark var.

tofi dedi ki...

nedense sanki iyi futbolculardan iyi hoca olmuyor; koeman, rijkaard, oguz cetin ... gibi ornekler cogaltilabilir.

Adsız dedi ki...

Koeman laneti ile gitti Valencia'ya. Futbolun adaleti vardır arkadaşlar, işte bu da onun kanıtı.

Adsız dedi ki...

aceto nun bedduası tuttu sanırım :)yanlıs hatırlamıyosam "beter ol koeman " baslıklı bır yazısı vardı ..(:

BT dedi ki...

http://acetobalsamico.blogspot.com/2007/12/beter-ol-koeman.html

varmış:)

kafcamus dedi ki...

bi yerlerde kusamamıştım gıcıklığımı buraya nasipmiş: aynı şeyin daha da güzel versiyonu, takım bırakıp gitme uzmanı Levent Eriş'in başında işte. adana demirspor'la liderken manisa'ya gidip, varmak istediği lige erken vardı. adana demir hala 2a terfisinin en büyük adayı, Eriş tornistan geri dönüş yolunda.