24 Nisan 2008

Jordi Aşkına

Barcelona:0 Manchester United:0

11 yorum:

Adsız dedi ki...

st. jordi gunune yakısan bir mac oldu gercekten de...:)

Adsız dedi ki...

C.Ronaldo iyi bir oyuncudur,ancak kesinlikle George Best'in karizmasiyla asagidan yukaridan alakasi yoktur - sadece kendini asiri begenmis bir pic - Maradona'nin gencken verdigi roportajlara bakin - cok akli basinda bir cocuktu, simariklik falan yoktu - C.Ronaldo testi gecemedi - Liverpool - Arsenal macini 3-2 yapan Gerrard penaltisina bakin - orada adam gibi adam vardir

dinazor dedi ki...

Ronaldo da bile bunu yaptığına göre garibim Kezman ne yapsın...Ya kaçan bu penaltı yüzünden M'Untd elenirse !!!!

Bu küçük dokundurmadan sonra maça gelirsek Tevez ve Rooney in bile kendi ceza sahası önünde/içinde savunma yaptığı bir maçtan fazla bir şey beklenmez diye düşünürdüm ama bence güzel bir maç oldu. Barca umduğumdan daha iyi oynadı, çok uğraştılar ve sıkıştırdılar ama neredeyse 11 kişi ile defans yapan M'Untd'ı geçemediler. Kaçan penaltı futbol tanrılarının işi değilse finalistlerin biri belli oldu. Yok tanrılar bu işe parmak attı ise rövanş çok eğlenceli olacak.

Adsız dedi ki...

Barcelona bu kadar forvet ve ofansif,yaratici futbolcuyla,hapsolmus bir mahkumun celladi olamiyorsa,Old Trafford da sansi yok demektir.

Macin stari ise ,1980 li yillari andiran ''teknik aksaklik''lariyla,Turkiye nin en cok vergi odeyen adaminin kanali olan Star di.Gerci sevinmedim degil.Sabri Ugan ,hamsetci havasindan kurtulmus ve artik ''olmus'' ancak Ilker Yasin ne demek istedi ,her cumlesi baska baslayip baska bitti.Dos Santos dedi Park in yerine dedi,yazik yani

Unknown dedi ki...

Ha ha. Manchester'in bu kadar komik durumlara düşeceğini beklemiyordum. Rezil oldular. 10 kişi defans yapıp 0-0 bitirdiler maçı. Rooney sağ bek oynadı. C.Ronaldo ağlayacaktı zaten top gelmedi diye. Topla oynama oranları da uzun zamandır görmediğim rakamlara ulaştı. Bu rakamlar turu geçmeye yetmiyor tabi.

Adsız dedi ki...

Penaltılar kaçar ama Ronaldo kendi stilinde vurmadı sanki.Genelde yerden köşeye vururdu.

Adsız dedi ki...

Bu arada maçın en güzel anları Sabri UGAN ve İlkel'in bağlantısının koptuğu anlardı.Sesi sonuna kadar açtım Barca taraftarının hatta topun sesini dinledim.o 6-7 dk süperdi.

Adsız dedi ki...

Dün Star TV sayesinde tam bir "B Movie" izledik,canlı yayına neşe kattılar(!)

Maça gelince Barça her ne şartla olursa olsun bu kadar küçümsenmemeliydi.Manu'nun da bu kadar diri bir Barça beklemediği için sıkıştığını düşünüyorum.

Sonuç olarak turu geçen taraf anormal bir düşüş göstermediği taktirde Manu olacaktır.

C.Ronaldo ile niye bu kadar uğraşılıyor anlamıyorum? Oyunun her iki (defans-ofans)yönünde sürekli mücadele halinde. Futbolcuların saha dışı her aktivitesine söylenmemize rağmen,basın eleştirince kızıyoruz.Bırakın gencecik yaşlarında altında ezildikleri sorumlulukların + değerlerini kullansınlar.

Arda hatunun biriyle tatile çıktı diye ne terbiyesizliği kaldı, ne de şımarıklığı... Deney hayvanı mı bunlar kontrollü çiftleşsinler?

Ömer Şahin dedi ki...

Evet, hangi üstün zekalı ilk Ronaldo bile kaçırıyor Kezman ne yapsın diyecek diye merak ediyordum.

Kezman Ronaldo'nun onda biri kadar top oynasın ondan sonra kaçırsın rica ediyoruz.

Bir notum da İlker Yasin'e, ezdin bitirdin Manchester'ı, %65 topla oynama oranı Barca, gol pozisyonu "0". Karşı karşıya tek pozisyon yok. Ne iş?

Adsız dedi ki...

kazansa da kaybetsede skor önemli değil bu katalan takımı en 20 yıldır avrupa kıtasındaki en iyi futbolu oynuyor elensede teşşekürler elenmesede.

gkhngnyhn dedi ki...

kaçan bir penaltı, verilmeyen bir penaltı, "ezilen", "rezil olan" "komik duruma düşen" manchester. bir de ezilmese neler yapacak.

salı günü fıstık ezmesi.