30 Nisan 2008

Chelsea-Liverpool

Chelsea'da Frank Lampard dönüyor. İlk maçın kahramanı Riise, Aurelio sakat olunca mecburen 11'de ancak BBC der ki Benitez, Hyypia'yı stopere çekip, Carragher'ı sağ beke, Arbeloa'yı sol beke çekebilir. Bu da olabilir. Hikaye bildik. Chelsea 3. kez finalin kapısında mı dönecek yoksa Liverpool 4 yılda 3. finaline mi gidecek? Ne desek boş, izleyelim, görelim... Benim Moskova'da görmek istediğim Cristiano Ronaldo vs Fernando Torres finali...

15 yorum:

tknycl dedi ki...

mr. rotasyon benayoun'u sonradan falan soksa bari oyuna..bu aralar çok iyi..
bence chelsea'de biraz formdan düşen drogba bu maçta iyi şeyler yapacak.malum kendini göstermesi gerekiyor kopup gelecek kadıköy'e!
valla aceto sen ne öngördüysen oldu ama bana -tabi sanki bez bebek star'a transfer olmazsa-
manu-chelsea finalini izleyecekmişiz gibi geliyor..

fyckreth® dedi ki...

Tum Moskova Chelsea`yi bekliyo onu belirteyim. Chelsea final oynarsa Moskovada evindeymis gibi oynar, agirlanir. Evet Ronaldo-Torres finali iyi olabilir ama Ronaldo ada disina cikinca pek bisey yapamadigini gorduk. ben ManU-Chelsea daha iyi bir finalmis gibi geliyo.
Finale bir kirmizi yeter.

Adsız dedi ki...

Türkiye'de fener neyse ingiltere'de chelsea o benim için. Antipatik geliyor.Uyuzum lamparda cole'a drogbaya, ballacka.Teknik adamları futbolcuları sahibiyle çok antipatik bir takım. Öbür tarafta Gerardı sokakta görsem yapıştırırım tuğlayı kafasına ama yine de Liverpoolu finalde görmek isterim

Adsız dedi ki...

hocam bu muhtemel 11'leri hangi gazeteden alıyorsun?
eleştirim sana değil ama bi babel'in bi mascherano'nun fotoğrafını koymamaları garip bence.

maça gelirsek...
bana chelsea bu sefer eleyecekmiş gibi geliyor.joe cole etkili olacak gibime geliyor.

BT dedi ki...

İspanyol AS gazetesinden onbirler. hata var tabii.

MuratS dedi ki...

liverpool un şansı yok bu kez 90+4 faciası olmasaydı 70-30 liverpool derdim ama şimdi işler karışık gol atmaz zorunda olmayan bir chealsea savunma şov yapar bana göre..

tofi dedi ki...

bu sefer sag bek essien olur sanirim; ryan babel ilk mac o bolgeyi fena yapmisti, liverpoolu isterim ama chelsea'yi yenmek cok zor olur londrada.

Adsız dedi ki...

Geçen sene finale Liverpool çıkınca, ManU'yu buldozer gibi ezen Milan'ın yaşadığını dünden sonra Liverpool'lular yaşıyor. Çok ilginç mesajlar var L'pool'lulardan inanılmaz havaya girmişler.

Futbolcuların ruh halini bilemeyiz elbette, Chelsea sevilmez, tezahuratları da vardır hatta (bknz: f*ck off chelsea fc, you aint got....) ManU da sevmez Chelsea'yi.

Ancak neredeyse asırlık L'pool - ManU rekabeti, L'pool'un senelerdir alamadığı Premier Lig, aksine ManU'nun her şeye rağmen domine ettiği sezonlar ve L'pool'un kesinlikle daha iyi olduğu Avrupa arenası..

Taraftarların yarısı kadar gaza gelmişse Liverpool'lu oyuncular, ya da kaptan Gerrard, Chelsea'yi öyle veya böyle eleyecektir L'pool. ;)

Adsız dedi ki...

kupa takımı liverpool chelsea yi eler moskovada kupayı manuya verir diyorum. kuyt un maçı olur

Adsız dedi ki...

herkez de fikir birliği etmiş gibi. gönlüm kırmızılardan yana olsa da galiba çelsi çıkacak finale.

Adsız dedi ki...

inşallah çıkıcaz finale, işimiz tabiki cok zor. benitez doneminde londra'da oynadıgımız 8 chelsea macında tek bir golümuz dahi yok. ancak beni bu kadar feci tabloya ragmen umutlandıran şey, o maçların tamamında oncelikli hedef gol yememek ve bir anlamda beraberlikti. şimdi ise ilk defa mutlak gol lazım. oncelikli hedef çok farklı. bir de torres ilk kez stamford bridge'de sahne alacak. bu adam 2 maç üst üste kotu oynamaz ve bu maçta ummadık birşeyler yapar diye dusunuyorum. YNWA!

Adsız dedi ki...

tam chelsea'nin istedigi oyun olacak, liverpool'un mutlaka atması lazım, banko chelsea ama liverpool'da kazanabilir.

imza: talay erken...

Adsız dedi ki...

Bu maçı ve sonrasında kupayı Chelsea alacak.Kalan üç takıma baktığımızda konsantrasyonu en güçlü takım bariz olarak Chelsea netekim...

Gönül MANU'yu istiyor orası başka tabii...

Adsız dedi ki...

sabaha kadar berabere...1-1

FK dedi ki...

Liverpool elensin istiyorum. yeter arkadas artik sampiyonlar ligi'nde bu kadar basari. gidin biraz da premier ligi kazanmaya kasın da orda sampiyonluk yasayin.
macla ilgili hem istedigim, hem icimden gecen turu Chelsea'nin gecmesi yönünde..

Chelsea-ManU final oynar..