23 Nisan 2008

Bobo Nereye Gider?

Sezon ortasında Marsilya'ya satılmayan Bobo büyük ihtimalle sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacak. Ligin 2. yarısında takıma hiç katkı yapmadı ve bence biraz da haksız bir kırmızı kartla 4 maç ceza alıp gündemden düştü. Bobo için son teklif CSKA Moskova 'dan. Jo'yu elden çıkartacak Rus kulübü. En hevesli olan da kolay parası olan Manchester City. Yerini Bobo ile dolduracaklar haberleri var.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

bobo gibi kaliteli bi adamı da harcadılar ya daha ne diyeyim.. kaldı ki adam 2.yarı oynamadı ki katkı yapsın.. boş yere holosko'yu alan (holosko değil 5 7-8 de eder ama ALMAYACAKSIN) aptal aptal transferler yapan yönetimin.. neyse artık şimdiden alacak olan takıma hayırlı olsun. son maçta hem şeref bey stadımıza, hem de bobo'ya güle güle diyeceğiz :(

Adsız dedi ki...

Gidebilir. Ben Bobo'yu yeterli bir forvet olarak görmüyorum. Beşiktaş'ın en çok gol atan yabancı futbolcusu ama sanki hep birşeyler eksik oyununda. Çalım, pas, sürat. Bunlar yok. Ama yine de golünü atıyor. Devamlılığı da yok. Ama en büyük üzüntüm Holosko ile yan yana oynamamış olmaları. Belki Holosko ile 2-3 maç oynasalardı birbirlerini tamamlarlardı.

Not: evet biliyorum, 2-3 maç oynadılar ama aralarında ya Nobre vardı, ya Holosko sağ açıktı. Birde kupada yan yana oynadılar, orada iyi performans sergilediler.

Kartal Bafiler dedi ki...

BOBO'da istiyorsa kulüpte para kazanacaksa kaçsın kendini sinan'dan kurtarsın derim.

kutay dedi ki...

ben bu adamda ne var anlamadım.. gol vuruşu hariç oyuna EN UFAK bir katkısı yok.. nobre yi bin kere tercih ederim.

Adsız dedi ki...

bobo brezilya milli takımı'na girerken nobre'nin türk olup milli takıma girememesi de başka bir nokta tabi.. ama ne de olsa dunga futboldan anlamıyor üstelik brezilya c takımıydı pato yerine alındı falan..

ligimiz avrupa'nın en büyük ligi, beşiktaş da dünyanın en kaliteli ve geniş kadrolu takımı zaten. doğru bobo'ya yer yok.

Unknown dedi ki...

merak etmeyin Fenerbahçe'den Kezman veya Semih'i alırız hersene yaptığımız gibi...

orkun dedi ki...

hoop "erdinc", semih daha BJK'ye verilecek kıvama gelmedi :)

attika dedi ki...

bobo gidecek gibi de ucuza kaptırmasalar bari;cska'nın jo için istediği miktar 20 milyon sterlin diye yazıyor ingiliz basınında.jo o kadar ederse bobo'nun kafadan 10 milyon etmesi lazım

Adsız dedi ki...

2. ribery vakası olur giderse, bence tam bir forvet kaybetmemeli beşiktaş

Adsız dedi ki...

son bir teklif haberi daha duydum.. stjepan tomas, gökdeniz karadeniz ve hasan kabze'yi türkiye'den transfer eden rubin kazan, bobo için de bir teklifte bulunmu$. teklif sanıyorum 9 milyon € ..

Hüseyin dedi ki...

beşiktaş bobo ya 10milyon un üzerindeki teklifleri kabul etmeli...