4 Şubat 2008

Victor Munoz ve Ersen Martin

Geçen sezon Panathinaikos'u çalıştırıyordu. Zordur Atina'da teknik adam olmak. Yolladılar. Ülkesine döndü, Recreativo Huelva'nın başına geçti Victor Munoz. Geçen sezon La Liga'ya yükselen Recreativo bu sezon yırtamayacak gibi duruyor Levante ile birlikte. Ersen Martin'i beğenen; "senden Zigic yaratacağım" diye transfer eden Victor Munoz'un görevine son verdiler. Ersen'i kim tavsiye etti acaba? Atina'daki Köşebaşı'nın garsonları mı? Ersen yılan hikayesine dönen transferi sonrasında Sevilla maçında yedekten girip kırmızı kartla oyundan atıldı. Yeni gelecek hoca ile işi zor olacaktır. Zigic dersen ona da Koeman kafayı takmış Valencia'da, antrenman topçusu oldu çıktı geçen sezonun flaş forveti.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

NTV de konuk olmuştu Ersen,Munoz çok ilgilenmiş onunşa ve hemen hemen her gün cepten arayıp konuşuyorlarmış. Çok umutluydu ondan ve benimde aklımdan küme düşme konusu geçiyordu aslında ve içime doğmuş sanırım.

Bence Ersen La Liga'da başarılı olabilir. Boyuna rağmen hareketli ve teknik oluşu onu diğer forvetlerden farklı kılıyor. İnşallah oynama fırsatı bulur.