4 Şubat 2008

Dan Dun Dunga

Alex mi Deivid mi derken; Dunga sağ gösterip sol vurdu. Derbiyi izlemeye gelen Brezilya Milli Takım teknik direktörünü medya "Fenerbahçe'den kimi alacaksınız?" diye bunalttı. Kimsenin aklına gelmedi galiba Bobo'yu sormak. Pato ve Kaka, Fiorentina maçında sakatlanınca piyango Bobo'ya çıktı. Kadro L'Equipe kaynaklı...
Kaleci: Julio César (Inter Milan/ITA), Renan (Internacional)
Defans : Leonardo Moura (Flamengo), Marcelo (Real Madrid/ESP), Rafinha (Schalke 04/ALL), Alex (Chelsea/ANG), Breno (Bayern Munich/ALL), Lucio (Bayern Munich), Luizao (Benfica/POR)
Orta Saha : Gilberto Silva (Arsenal/ANG), Hernanes (Sao Paulo), Josué (Wolfsburg/ALL), Lucas (Liverpool/ANG), Richarlyson (Sao Paulo), Anderson (Manchester United/ANG), Julio Baptista (Real Madrid), Thiago Neves (Fluminense), Diego (Werder Brême)
Forvet: Luis Fabiano (Séville FC/ESP), Rafael Sobis (Betis Séville/ESP), Robinho (Real Madrid), Bobo (Besiktas)

8 yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Sanki kendi arkadaşım gitmiş gibi sevindim bu habere,bana ne oluyorsa :)

Ængin dedi ki...

abi şimdi bobo'nun peşine büyük takımlar düşecek, sonra bobo gitmek isteyecek. bizimkiler salmayınca formu düşecek. sonra da ilk teklif edilen paranın yarısına gidecek.

Adsız dedi ki...

Bobo'nun son haftalardaki performansı dikkate alındığında ilginç bir haber olsa da adamın katettiği mesafe yadsınamaz. Bir Beşiktaşlı olarak kendi evladı milli olmuş gibi sevinmemem mümkün değil. Ola ki dakika alma şansı bulursa asıl görmek isteyeceğim şey bizim Bobo'nun arkasında Brezilya orta sahası varken nasıl bir performans göstereceğidir.

biggins dedi ki...

ciddi maçlarda, Türkiyedeki Brezilyalıların hiçbiri değil ilk 18'e ilk 30'a giremez.

Alper Öcal dedi ki...

Çok şaşırtıcı gelmedi açıkçası.

Olimpiyatlar'daki yaş sınırından ötürü ( Alex ve Deivid bu sınırın dışında kalıyor ), Dunga sürekli genç ve çıkış yapan oyuncuları çağıracaktır Canarinho için.

Hernanes, Richarylson, Thiago Neves, Moura, Renan, Lucas gibi buna işaret zaten.

Bobo'nun bu sene ligdeki ve Şampiyonlar Ligi'ndeki çıkışının ödüllendirilmesi doğaldı.

Tebrik ederim, şayet şansını iyi kullanırsa hem kendisi hem de Beşiktaş için karlı alışverişlerin kapısı açılır.

fataliyev dedi ki...

Kariyerinde bir kırılma noktası olabilir bu olay Bobo'nun. Umarım şansı yaver gider ve kendisini gösterir.

Adsız dedi ki...

bobo iyi oyuncudur fakat bu call-up bir menejer marifetidir. Brezilyalılar hele dunga bu işi iyi yapıyor. Bobo iyi piyasa yapacaktır. Y. Demirören akıllı davranıp iyi paraya satmalıdır.

Adsız dedi ki...

Richarlyson 26, Moura 30 yasinda bu arada.