25 Aralık 2007

Atıyorlar Madrid

Semih Şentürk spor medyasının çok sevdiği bir futbolcu. Yıllardır genç olarak lanse edilir, joker golcüdür, şeker çocuktur Semih. Hakkında tek satır olumsuz haber çıkmaz. Sözleşmesinin bitmesine yakın da; Semih'in hep Avrupa'da taliplileri olur. Şurda daha bu sezona kadar ilk onbire giremeyen bir adamı istemeyen Avrupa kulübü kalmadı (!) geçmiş yıllarda. Şimdi bugün çıkan bir habere bakalım: "Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve nikah tazelemek için henüz F.Bahçe yönetimiyle masaya oturmayan Semih’e ünlü İspanyol kulübü Atletico Madrid, 4 yıllık imza karşılığı toplam 10 milyon 700 bin Euro önerdi". Atletico Madrid'in forvetlerini saymayacağım; Atletico Madrid'de ödenen ücretleri söylemeyeceğim; Semih'in EU vatandaşı olmadığından 3 yabancı kontenjanında sayıldığında da hatırlatmayacağım. Yapmayın, etmeyin, bu kadar belli etmeyin; haberi bu satırlarla bitirmeyin bari: Teklif üzerine F.Bahçe’de kalmak istediğini yineleyen Semih, “Ben kulübümden memnunum. Ancak bana önerilen bu rakamlara karşılık F.Bahçe’den yıllık 1.5 milyon Euro istiyorum” diyor. Bu dostlar alışverişte görsün haberlerine kimse inanmaz. Aziz Yıldırım hiç inanmaz!..

3 yorum:

orkun dedi ki...

Yönetimi etkilemek için gaz verme amacı bile olamaz bu haberin, sadece ve sadece herifler sayfa doldurmak zorunda oldukları için üfürdükleri "yet another" zırva. Fanatik bile olamaz, olsa olsa Fotomaç, Fotospor, v.s. gerçek süprüntülerden biridir.

kerem ce dedi ki...

semih' i a. madrid'in istedigi dogrudur bizzat kendisinden duyulmus bir haber. hemde fotomactan fanatikten çok önce.

Unknown dedi ki...

Ispanya'da cogu takimda Guney Amerikali futbolcu sayisi fazladir.
Semih,Alex'in de belirttigi gibi cok iyi bir forvet.Brezilya'li Alex gibi bir star bu futbolcunun Avrupa'nin her takiminda rahat rahat oynayabilecegini soyluyor.Sizce odami Semih'in Fenerbahce'den alacagi ucreti artirmak icin soyluyor :) Komik olmayalim.Eminim Nihat ornegi,Semih'in orada meler yapabilecegi hakkinda bir ornektir A.Madrid icin.
Bu arada keske saymayacagim demissiniz ama saysaydiniz A.Madrid forvetlerini.Tabi birde A.Madrid'e geldiklerinde hangi klupten,kac paraya geldiklerini.