7 Kasım 2007

Tek sürprizli gece

Koeman PSV'yi yarı yolda bırakıp Valencia'ya gitti. Oysaki bu saatlerde İstanbul'da kader maçını bekliyor olacaktı. Allah'ın sopası yok. Gecenin bombası oldular. Rosenborg 2 tane çaktı dönüyor evine. Gecenin 8 maçı içinde başka da sürpriz yok. 7 maç beklenildiği gibi sonuçlandı. Anfield Road'daki maç için bir cümle yazayım: 5 gole kadar gazetecilik, sonrası istatistiktir. Sabır diliyorum Beşiktaşlı olanlara..
Valencia: Hildebrand, Miguel, Iván Helguera, Caneira, Moretti (Moretti, m.62); Joaquín (Zigic, m.62), Albelda, Fernandes, Silva; Villa Morientes (Vicete, m.46).
Rosenborg BK: Hirschfeld, Stoor, Kvarme, Riseth, Dorsin; Skjelbred (Stolflord, m.80), Sapara (Ya, m.84), Iversen, Traoré; Tettey Koné.
Goles: 0-1, m.30: Iversen. 0-2, m.57: Iversen.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İngiltere ligi görmüş oyuncu başka oluyor. Iversen istikrarlı şekilde gol atan bir adam değildi belki ama Spurs'te onca sene sarı saçı kara gözü için tutmazlar adamı.

Kone özetlerde dikkat çekti. Adı Kone olanda yetenek oluyor, Bakary ile Arouna kadar iş var derim. Traore adındaki futbolcuları da karıştırıyoruz artık.