7 Kasım 2007

Katalan hakemler ve Real Madrid

Hakem hataları sadece bizim lige özgü değil elbette. Sezon başından beri Avrupa'da birçok takımı yaktılar. Milan her ne kadar ligde sürünerek devam etse de sezon başından beri hakemlerin gazabına uğradı. Milan resmi sitesi yapmadığı şeyi yaptı, puan kaybına yol açan hakem hatalarını listeledi, Italia Uno'da bu listenin pozisyonlarını izledim, olacak gibi değil. İspanya'da da Real Madrid ki hakemlerin sevgilisidir teknik direktörü Schuster vasıtasıyla ağır bir polemiğe imza attı. Schuster "Katalan hakemlerin takımını yaktığını" iddia etti ki bu Real Madrid-Barça medyası arasında büyük bir savaşı da ateşledi. Barselona medyası 3 gündür Allah ne verdiyse kafa göz dalıyorlar Alman'a. Sport "Mourinho'nun berbat bir kopyası" demiş mesela.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Schuster hakikaten sağlam cümle etmiş... Katalanlar da hemen zıplarlar zaten bu malzemeye,kaçarı yok... Bu sene de Real götürür, demedi demeyin...

revolucion dedi ki...

mourinho da bazen saçmalardı ama bazen öyle laflar ederdi ki tamam o zaman diyip gidesiniz gelirdi. ancak schusterin yaptığı hakikaten saçmalamaktan öte bişey değil artık. içinde ırkçılığı barındıran böylesi bi söylem olayın abartı durmunu özetliyor.bir beşiktaşlı olarak söylüyorum hakem hatalarının altında art niyet aramak , kanıtlanmadan birilerini zan altında bırakmak, kötü yönetimlerin ( yönetimden klastım hem teknik hem idari) suclarını hakemlere yüklemek kim yaparsa yapsın saçmalık.