23 Şubat 2009

Skibbe'ye First Class Bilet Lütfen

5 attı diye almışlardı. 5 yedi diye gönderdiler. THY'dan First Class bir dönüş bileti alsınlar Skibbe'ye. Dönüş yolunda belki kendini teknik direktör hisseder! Teknik adamlığı hakkında ilk günden beri olumlu görüş belirtmediğimden, Türk futbolu ve Galatasaray için hayırlı olsun diyorum. Saftig'e bu kadroyu verselerdi daha başarılı olurdu. İlk görüşülen aday Hagi idi.
Galatasaray'ın yeni hocası "Florya topraktı O Cesur" Bülent Korkmaz... Skibbe'nin yardımcıları görevlerine devam ediyor. Kalli de hala teknik danışman...

73 yorum:

Murty dedi ki...

hagi-bülent ikilisi yüksek ego sahibi futbolcularla nasıl yaparlar çok merak konusu.

FASLI dedi ki...

5 attı sevindirdi,5 yedi sevindirdi.Hagi gelirse daha çok seviniriz...

Mithra dedi ki...

Hagi'nin daha önce teknik direktörlük konusunda bir başarısı olmadığı için Hagi'den uzak durulması gerekir.Takımın teknik yönetiminin Cevat hocaya bırakılması,yanına da Bülent'in gelmesi bence daha hayırlı olur.Tez zamanda da niye geldiği belli olmayan Kalli'nin gönderilmesi lazım.

ucancekirge dedi ki...

an itibariyle bulent korkmaz 1.5 yillik imzayi atmistir,
Bir hayirli adami daha harcayacagimizdan uzgunum ama olsun , skibbe yerine Bulent calissin daha iyi...

bahtiyar dedi ki...

eger ki hagi yada bülent korkmaz'ı getirmek icin skibbe'yi kovdularsa yapılabilecek en sacma işlerden birini yapmıs olurlar. skibbe'nin gitmesi sarttı ama yerine gelicek t.d. hagi olmamalı.

aa dedi ki...

uefa maçı öncesi skibbe yi kovan, üstüne de bu sezon 2 takımdan kovulmuş bülent i getiren zihniyet nasıl bir zihniyettir?? neyi referans alarak bu hareketi yaptıklarını bir açıklasalar da biz de öğrensek...

Adsız dedi ki...

Bülent Korkmaz'la daha bir çirkef olur zaten çirkeflik kuyusundan çıkmış futbolcular...

gokmenoz dedi ki...

Bu mudur acaba zamanı gerçekten? Sami Yen'de 5 yemeyi mi bekliyordu birileri?

Ya 3-3 olsaydı penaltıyla. Devam edilmez miydi bu Skibbe ile. Takımdaki kendini bilmez birkaç kişiyle. Yönetici diye geçinen bir iki kimseyle. 3-3'ten sonra yapmaz mıydı Galatasaray 4-3.

4 haftada alınan sadece 1 puan. 21 haftada sinir stres içinde izlenilen birçok maç. Taraftarın bunu görmeye hakkı yok. Oyuncuların böyle oynamaya hakkı yok. Takımın böyle yönetilmeye hakkı yok. İdarenin gecikmeli gelmeye hakkı yok. Eğer sen Galatasaray'san kontrolü her daim önceden alacaksın. Sorunları, sorumluları, iyileri, kötüleri analiz edeceksin. Yapılmıyor mudur bir şeyler, elbet yapılıyordu lakin görüyoruz ki olayın davası geçmiş bulunuyor.

Hagi-Bülent ikilisi deniliyor. Skibbe'den 1-2 kademe üstün olabilir belki ama takım içindeki, yönetim içindeki, idare içindeki sorun çözülmeli. Galatasaray adının içinde bulunmayı haketmeyenler gönderilmeli.

Umarım en kısa zamanda bu zor durumdan az etkilenerek çıkar Galatasaray!

zachpaulsen dedi ki...

şu şartla yapılabilecek en iyi tercih. ama Adnan Sezgin gitmediği sürece Bülent'in de uzun vadede başarılı olabileceğine inanmıyorum. kalli, adnan sezgin gibi bir sürüv adam teknik direktörün başında iken başarılı olmak mümkün değil.

Eğer önümüzdeki sene için dünya çapında biri gelirse yanında Bülent iyi bir yardımcı olaibilir.

Ama tabi sezonun kalan kısmında Bülent'in nasıl bir performans göstereceği de önemli. Göreceğiz...

Murat dedi ki...

bülent korkmaz için gönderilmiş. çok büyük bir kaptandı, çok büyük oyunucuydu. ama bülent korkmaz teknik direktörlüğü benim için fatih terimden bile daha antipatiktir. sezon sonu yolcu diyorum büyük kaptan'a.

robotomoto dedi ki...

Kaptanın Galatasaraylılığı yeter.çok güzel oldu.

aksilaz dedi ki...

ya tutarsa misali oldu

cisco dedi ki...

ortada donen laflar ne kadar dogru bilmiyorum, ama hagi cidden sozlesmenin suresi kisa diye imza atmadiysa ne kadar buyuk adam oldugunu bir kere daha gostermis oldu (basina gelecegi biliyor cunku). yontim de takimin basina getirecegi hocaya uzun sozlesme sunmayarak capini belli etmis oldu. tek capsiz skibbe degildi herhalde ortamlarda.(bu arada skibbe'ye 1 senelik sozlesme imzalatanlara ve onu imzalayan skibbe'ye selamlarimi yolluyorum.)

bulent'in onumuzdeki sezon basi hazirlik kampinda takimin basinda olma ihtimalinin %50'den fazla oldugunu dusunen var mi merak ediyorum. hele bordo'ya elenirsek takim butun motivasyonunu kaybedecek, sezon sonunu bile goremeyebilir. ama bulent'in hic sucu yok. eline galatasayar'in t.direktoru olma firsati gecti. kabul edecek tabiki. hagi o yoldan daha once gectigi icin atlamadi hemen.

Gadee dedi ki...

Efsane kaptanımız Bülent Korkmaz'a başarılar diliyorum.

Ama bu seçimin tek nedeni olarak da Guardiola'nın performansını görüyorum.

Adsız dedi ki...

iki adnan herkesten önce kendi kendilerini futbol dünyasından yoketseler ne güzel olur....antipatik insanlar...

varol döken dedi ki...

@aceto
yaza yaza gönderdin, kardeşim elin daha kalem tutuyor, biraz objektif ol aragones'i yaz o da gitsin:)

ya da paragones yaz goller telsim tarafındaki kaleye gelsin!

tekintutku dedi ki...

5 attı diye alınmadı. 5 yedi diye göndermediler. Saftig'e bu kadroyu verselerdi daha başarılı olamazdı!

Schumy dedi ki...

Adnan Sezgin'e de gerekirse jet alınsın First Class bilete gerek yok ama o da gitsin yeter ki...

Emir dedi ki...

hem saftig'in hem de skibbenin adnan dönemine gelmesi bir 3. sıfatsız alman hocanın daha adnan+feldkamp ortak çalışmasıyla gsnin başına gelebileceğini gösteriyo.

bülent korkmaz kalan haftaları kurtarmak için göreve getirilen camiada kredisi olan biri sadece. bunlar şimdiden oturmuş gelecek sezon için feldkampla alman hoca aramaya başlamışlardır. o yüzden heyecana gerek yok herşey kontrol altında..

mondo trasho dedi ki...

ilk düğmeyi yanlış ilikliyorsan gerisi de uyumlu olmuyor. buna rağmen aynı şekilde iliklemeye devam. durum aynen böyle.

ezeriko dedi ki...

sezon ortasında teknik direktör değiştiren hiçbir takım şampiyon olamaz diye bir "kural" var ya hani. hatta gs emanetçi cevat güler'le şampiyon olunca "o değişiklik değil yardımcının devam etmesi" demişti herkes. yani o "kural"ın değişmediğini varsayarsak yarıştan kopan ilk takım gs diyebilir miyiz?

ha bu arada bizim fb'nin de yarıştan kopmadığını iddia etmek için biraz fazla "geniş" olmak gerekiyor tabii.

bir de buçuklu sözleşmeler kadar yalan bir şey olamaz. 1,5 veya 2,5 senelik sözleşmenin literatürdeki anlamı, "sene sonunda şampiyonsan belki seninle devam ederiz, değilsen bavunulunu aynen toplarsın" demek değil midir?

Emir dedi ki...

What if it happens :D

1l0l1l1l0l0l1l1l0l0l0l1l1l0l1l1l1 dedi ki...

Adnan, Adnan, Adnan
arkadaş ne bitmek bilmez adnan antipatiniz varmış. iki adnanın gitmesi lazımmış. neden?
ne verdiler ne aldılar bu takımdan? neden gitsinler? sırf yorum yapmak için yorum yapılıyor. iyi adnan'lar gitsin. haldun üstünel'de gitsin. skibbe zaten gitti. ümit karan'la sabri'de gitsin. bülent gelmeden gitsin. bir siz kalın.
dün gece maçı kahveden izlerken bir adam vardı tam arkamda oturan. maç başladı, bu adamda bela okumaya başladı. arkadaş kaleciden masörüne kadar. bakıyorum da o adam stres atma ihtıyacını sadece maç izleyip küfür ederek değil, aynı zamanda bloglara yorum yazarak da tatmin ediyor.

Fart Maul dedi ki...

Millî Guardiola Projesi....

Adsız dedi ki...

Galatasarayda ilkler yasandı, Adnan Polat sayesinde kendisini tebrik ediyorum!

Fart Maul dedi ki...

Bu arada hem defansta bu kadar sakat varken , forma bile giyebilir. :):):)

efess dedi ki...

aslında hata Gerets'in gönderilmesiydi.o kadroyla rekor puanla şampiyon oldu adam.innamotolar,orhan aklar,cihanlar vs vs..nedense yöneticilerle kimyası tutmadı adamın.eğer kalsaydı bugün çok farklı yerlerde olurdu bu takım...mantalite değişmediği müddetçe daha çok adam öğütür bu takım..atmacalar Bülent Korkmaz'ı bekliyorlar şimdi yemek için..bekleyin görün

Çift Kaşarlı Tost dedi ki...

gelecek sene icin Shaktar'la sozlesme yenilemeyen Lucescu'yu umuyoruz bu değişimden..

bjkmad dedi ki...

yerli pep projesi çok iddalı olmuş.
bülent futbolcu olduğu dönemdeki gibi çirkfeliği bırakıp işine bakarsa başarılı olabilir belki ama pep olması için 10 fırın ekmek yemesi lazım

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

is he gala trainer ?. jajajaja very funny. german trainer ? german club football is dead..

there is no succesfull german trainer today. only felix magath. even magath can't work in europe. only in germany..

the best trainers are spanish (pep juande, benitez del bosque), holland (hiddink, jol, advocaat) or italian (capello, ancelotti mancini)

morientes dedi ki...

Mağlubiyet, ligde geride kalmak, avrupadan elenmek hiç mesele değil. Umrumda da değil doğrusu. Tek üzüntüm yıllardır dalga geçerek, aşağılayarak baktığımız rakiplerimizin teknik direktör konusundaki istikrarsızlığına son yıllarda bizim maruz kalıyor olmamız. Galatasarayın şu son 4-5 seneli zamanın başındaki ve sonundaki durumuna bakıyorum da içim acıyor hakikaten...

tuncaua dedi ki...

Bülent abi,kokular Akademi'yi Ntv'nin yayınından izlediğini söylemekte ama... :D

Kayaoğlu 29 dedi ki...

@bjkmad
Sen kime cirkef dediginin farkinda misin? Bülent bugüne kadar kimi sakatlamis? Kac kirmizi kart görmüs? Cirkefligi Sinan Engion'den ögrenebilirsin.

felix mourinho dedi ki...

5 attı diye almışlardı. 5 yedi diye gönderdiler.

asdlksşdkaskldjalsjdlasajlasjdjklasdas. huahuahuahuahuau.. çok güldüm buna ya. bir galatasaraylı olarak az ve öz kısa bir özet. tek bir şey. baros o penaltıyı atsa içimden geçen şey yine gol yeriz olmuştu. takım savunmasını yaptıramadı. inşallah büyük kaptan yaptırır.

canbil dedi ki...

fenerbahçeleşiyoruz muntazaman...

Lâ Mekân dedi ki...

merak edilmesi gereken , gelecek sezon kim getirilecek gsnin başına.her halükarda bülent korkmaz en fazla sezon sonuna kadar TD.
gs yönetimi kendi beceriksizliklerinin faturasını avrupa kupası kahramanı futbolcularına ödetme ve tribünlerin önüne bu değerleri sürerek vakit kazanma yöntemine başvuruyor.
yazık olacak bülente aslında. yığınlara yem olarak atılmayı hak etmedi.
başarılı olmaktan başka çaresi yok...

josemarcelosalas dedi ki...

Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlüğe getirilişi için yapıyorum bu yorumu;

tutmayacak mayadır.

Ha gelecek sezon Lucescu getirilir ve Bülent Korkmaz idaretendir -ki öyle de bana göre- ona diyecek bir şey yok.

müşkülpesent dedi ki...

sezgin ve üstünel ile ne köy olur ne kasaba bülent korkmaz da onların yeni kuklası lig tv sözleşmeli olmasa bugünden iptal edilirdi. bu saatten sonra o maçlar izlenmez hele ki sabri şimdi daha da coşkun itiraz gücüne kavuştu arkası sağlam

xaar dedi ki...

Geçen çarşamba gecesi Bordo maçindan önce CNNTurk'te bir programa maçı yorumluyordu Bülent Korkmaz,acaba bir an olsun için düşünmüş müdür bir sonraki hafta rövanşında ASY'de takımın başında olacağını?Hiç zannetmiyorum ki bugün de kendisine gelen teklifte de bir an olsun düşünmeden-tereddütsüz kabul etti teklifi!Bu durumu o programin yayinladiği gece ancak rüyasinda görebilirdi ama işte hayat diyoruz bizler buna!Perşembe gecesi takimin başinda olacak ve işi sadece yorum yapmak olmayacak o gece...

Bu saatten sonra yeni bir teknik adam,ne yeni bir kadro yaratabilir,ne de takimina kondisyon yükleyebilir.Verebileceği ancak motivasyon,takim içi uyum/denge,ekip ruhunu ortaya çıkarabilmesidir.Bu açidan bakildiğinda dogru bir seçim gibi geliyor bana!Galatasaray şuan için yapmasi gereken gününü kurtarmalidir,bu krizi iyi yonetip,bu durumdan kurtulmalidir!Gelecek planlari kapali kapilar ardindan yürütülmeli bu saatten sonra!
Sahada 11 Korkmaz yürü bakalim!!!edebiyati güdülmeli artık,yapacal bişi yok diil mi artık

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Skibbe'yi başarılı bulmuyorum,ama gitmesi Kalli'nin gidişini anımsatıyor bana biraz.Baros Uefa sitesinde soru cevapta takımdaki en iyi arkadaşları sorulduğunda "Lincoln,Meira,Baros" diyor.İçimizdeki İrlanda'lılar temizlenmedikten sonra Hiddink gelse nedir?İrlanda'lı Arda'mıymış?Varsın onada yol verilsin.Artık yeter,bıktık kazan kaldıran yeniçerilerden...

fatih yılmaz dedi ki...

galatasaray tarihinin en büyük futbolcusu hocamız oldu. büyük soru işareti... ne desek boş. olmaması gerekirdi. adnan polat ve diğerlerinin "Mes Que Un Club" yazısını okumasını tavsiye ederim. eğer bu yazıya parelel olarak bülent korkmaz geldiyse yazık çok yazık. bülent korkmaz'ın alt yapı düzeyinde çalışıp bir fırın ekmek yemesi lazımdı. başarılar diliyorum...

jose dedi ki...

Hayırlı olsun.

Gonul ısterdı Hagi geri gelsin ama Büyük Kaptanada güveniyoruz.

2.Saftig kabiliyetsiz hocamızda bundan sonra ancak A.Bielefeld gibi takımları calıstırabılır.Basın toplantısında hala Barosun penaltısı gol olsa burada olmazdık diyor!

Murat1905 dedi ki...

Resmi sitesinde Skibbe'yi görevden aldık diyen yönetim video kısmında "Skibbe istifa etti" başlığıyla Skibbe'nin basın toplantısını yayınlıyor. Ardından radikal kararlar alacağız diyerek sadece Skibbe'yi suçlu ilan ediyorlar. İlk geldiğinde "bu ne demiştim" ama Hıncal Uluç'un "Polat'ın çapı iyi bir antrenör getirmeye yetmez sözü de hep aklımdaydı ve nitekim geçmişinde abuk subuk teknik adamlar getiren Polat bu hatayı Skibbe ile yapmıştı. Skibbe iyi bir insandı ama Rıdvan Dilmen'in "O zaman camiye gitsin" demecinde olduğu gibi iyi bir insan olmak iyi bir antrenör olmak için yeterli bir vasıf değil, aksi takdirde takımlarımızı imamlara, papazlara veya hahamlara bırakırdık. Nitekim Skibbe kendsine hiç bir detseği olmayan ve sürekli arkadan bıçaklayan yönetime karşı elinden geldiği kadarıyla direndi bugün de görevinden azledilip istifa etmiş gibi lanse edildi. Bülent Kaptan Galatasaray ruhunu yaşayan birisidir fakat kendisine itibarı iade edilmeden bu şekilde takımın başına getirilmesini riskli buluyorum. Sanırım Linderoth dahil yabancı oyuncuların hepsine ceza verilir, Lincoln de 2 sene kadro dışı bırakılır. Önyargıyla yaklaşmak istemem ama Adnan Sezgin ve Adnan Polat sözlerini dinleyebilecek birilerini bulma konusunda çok çalışıyorlar. Bir röportajında Kalli'ye posta koyan (Skibbe'yi ikinci adamlıkla suçlayarak) Bülent Kaptan göreve gelince bunu yapabilecek mi göreceğiz, ayrıca teknik ekipte sadece Skibbe'nin başarısız olduğuna inanmıyorum, geri kalan hocalar takımı çok mu iyi hazırlıyorlardı? Alemci Ümit Kran ile Sabri'ye ne olacak bu durumda, bugünkü idmanda çok mutlu oldukları gözlerden kaçmadı. Neyseki 10'u (bilmeyenler için Hagi'yi) bu amatör yönetimin oyunlarına alet olurken görmedik. Umarım Bülent futbolculuğundaki gibi karakterini ortaya koyar ve kendisine verilebilecek ilk direktifte elini masaya koyup Adnanların ve Kalli'nin işine karışmasını engeller ve özellikle yabancılarla iyi geçinir (velhasıl son röportajında Lincoln'ü yerden yere vuruyordu). Bazı arkadaşlar ise bizim Guardiolamız şeklinde görüyor umarım öyle olur ve Bülent bu takıma 96-2000 sezonlarındaki Fatih Hoca gibi hücum futbolu oynatabilir.
Sevgiler

sMAnia dedi ki...

hayal ettigim bir durum oldu. kendi topraklarimizdan gelen bir teknik direktörümüz var, bizi küllenrimizden yeniden yaratacak.
gidisi hos olmamisti, dönüsü muhtesem olur umarim.
en iyi cözümdür bence. sadece önceleri galatasarayin asil TD skibbe degil kalli aciklamalari simdi nolacak? simdi kendi degilde kalli`midir? neyse...

umarimki yardimcilarinida degistirir bastaki giderse "yardimcilarinada" bye bye demek lazim...

BÜYÜK KAPTAN IS BACK IN TOWN!
yarin saat 13te basin toplantisi var gstvde

broker&dealer dedi ki...

Skibbe sadece analiz yeteneği yüksek bir insan(insan diyorum cunku ben bu adamı td olarak göremedım) onuda sadece bizim maçlardan sonra yaptı.hiçbir rakip takımı analiz etmedi ki zaten bu görev sonrada nasıl odlgunu anlamadan geldi kalliye..

maçtan sonra cıkıyor bla bla bla soyle oldu, su soyle olsaydı, halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu mu derler, o misal hani...

bülent korkmaz hamlesi yerinde değil.taraftarın tepksini nasıl dındırırsın? zamanında fatıh terımı yollayıp hagıyı getırıp bızı uyutanlar.suanda da kendı basarısızıklarının ustunu bulent korkmazla unutturmaya endeksledıler kendılerını.bir cougmuz suanda buyuk kaptan cesur yurek modundayız.hagının gidişi gibi yolla(tı)rız kaptanı.hırsız hagiydi hani giderken ya.kaptan da bi kalıba gelir elbet.

üzülüyor insan.olası kötü gidişatta onunda ipi kolay cekılır.belki çok klişe ama pişmeden geldi.bence daha karıyerlı bır yasamdan kendını kanıtladıktan sonra bu takımda efsane futbolcu oldu efsane td de olsaydı.

umarım yanılırız.

H.C. dedi ki...

Yeni bir kukla daha bulunmuş.
http://footballsoldier.blogspot.com

Chevic dedi ki...

@FASLI
Madem Hagi diyorsun, Hagi de ''bir takım''a 5 attırmıştı, seversiniz siz...sivrisinek saz...

A&A dedi ki...

bülent geldi
yönetimin kendini öne cikarma politikasi ne zaman sona ercek bilemiyorum gercekten
her başarıda ön planda olmak istiolar pfff

ercan dedi ki...

Tencere, kapak ...

delgado dedi ki...

hala "şu kadroyla bile..." "bu kadro şunda olsa.."lı konuşan arkadaşlar söylesin bakalım, neymiş bu süper kadro, açıklayın. vardı da biz mi göremedik bu süperliği.

cisco dedi ki...

guardiolanın barca'dan once 1 sene barcaB'yi calıstırdıgını unutmamak lazım.(yanlıs hatırlamıyosam da bır ust lige cıkardı takımı). oo eski kaptan gelsin takımın basına denmedi hemen.

gerci bulent de bi ara bursa'yı calıstırmıstı.

totikarker dedi ki...

aynı tas aynı hamam olur gs'de.. değişiklikler olacağını sanmıyorum..

jose dedi ki...

Bulent abı Kaptanın neler yapabıleceklerıne daır bır yazı yazabılırsen mutlu edersin bizi..

Unknown dedi ki...

yazık oldu skibbeye . Yardımcı mı var kardeşim adamın yanında ne verdiniz ne istiyorsunuz! sakatlıklar adamın şanssızlığı ; oynatabileceği en üst düzey futbolu oynattı. Bütün Suç Futbolcuların.

Özgür Şeker dedi ki...

Önce sitem:
bu takımdan Adnan sezgin'in elini çekmesi gerekir yeter artık!
Sonra temenni:
Herşeye rağmen Bülent Korkmaz'ın gelişiyle bir değişim olucak gibi..
Ha Yabancı yıldızlar neolur bilinmez..

barbaros dedi ki...

yönetimin ne kadar aciz olduğunun göstergesidir..günü kurtarmaya yönelik bir harekettir..teknik direktör bulmak bence bu kadar zor olmaması gerekir..ilk akla gelen isimle anlasılması büyük takım olarak adlandırılan bir klube yakışmaz..sene sonunda yolcudur..inş yanılırım

AykanGulten dedi ki...

Bu olay bana fazlasiyla Ridvan'in Fenere, Riza'nin ve Ertugrul Hocanin Besiktasa gelisini hatirlatti. Yonetimlerin bizim cocuk edebiyatina siginip kisa donemli kredi acma cabasi.

Simdi Bulent gaz vericek, vatan millet Sakarya yapip Bordoýu eliyeceksin sonra ne olacak? Bulent Hocaya saygilar fakat GS gibi bir klube nasil bir vizyon nasil bir gelecek vaadediyor, bunu yapmak icin nasil planlari var?

ACY dedi ki...

ne röpörtajdı o 2005teki be üstat tüyler yine diken diken..ağlamayanı ağlatan adamdır #3..hayırlı uğurlu olmuştur bile çoktan..

Ocakçıyan dedi ki...

olanlar olmuş...

n0s dedi ki...

gel gor ki ikisinde de 5 yiyen galatasaray, hatayı burda aramak lazım.

ssim dedi ki...

@delgado,

evet sen görememişsin.

Unknown dedi ki...

bu ülkede milli pep guardiola zaten var
bkz.bülent uygun :)

Lev Yashin dedi ki...

ülkemizde futbolda diğer durumlardan bağımsız değil tabii..olamaz da doğal olarak..sokaktaki hayattan, siyaset yapılış tarzından, eğitim sistemimizden ya da her neyse artık ondan farklı değil..her şey günlük, ama taze değil..sistemsiz, sevgisiz, hoşgörüsüz; almaya devam ediyoruz yolumuzu.biz sadece öykünürüz ülke olarak iyiye ama bunun için hiç emek vermeyiz, vermek de istemeyiz..konu skibbe ve hataları değildir benim gözümde..bilirim ki alex ferguson da gelse, wenger de gelse bişey farketmez bizde..en fazla 1.5 yıllık sözleşme yapılır(o da devre arasında anlaşılırsa,sezon başıysa 1+1), beklenen şey hemen başarıdır, anında..! neyse dostlar bugün bülent gelir olmadı sezon sonu bülent gider hagi gelir olmadı sezon ortası hagi gider fatih terim gelir olmadı sezon sonu terim gider lucescu gelir...ama bu anlayışla bizden hiç bir alanda hiç bir şey olmaz, kimse kusura bakmasın..

Yürüyedur dedi ki...

Kaç senedir kanatlardaki defans elemanı sıkıntısını anlamayan Adnan bıradırs mesele teknik direktör olunca çok yaman davranıyor canımmm.

Tarihin en iyi kontra takımı ve kenarda hiçbir şey yapmadan izleyen bir garip Skibbe.

Belki de ilk yarı bitiminde ayrılmalıydı yollar hatta bir flash back ile hiç kesişmemeliydi bile. Hacettepe dahil altlarda olup da puan alamayan kaldı mı acaba bizden? Kocaeli ve Hacettepe işi daha da ileriye götürdüler ya neyse...

Bülent Kaptan da aynı soru işaretlerini taşıyor. Oyunu okuma yönünde futbolculuğunda da bir numarası yoktu ki, şimdi bir beklentimiz olsun. Onunla alakasız bir şekilde bir yüzleşme yapacağımdan da sevinçliyim hani: Bakalım Sami Yende defanstan bir adam alakasız bir şekilde uzun oynuyorum ayağına topu karşı sahaya atınca ne hissedecek kaptan.

Bülent sağolsun bize yıllarca bunu yaşattı. Azıcık da kendi yaşasın.

İsim dedi ki...

Kalli niye kaldı.
Başarısızlıkta payı olmayanlardanmı oda?

FalconOfMarsis dedi ki...

Bu kadar çok Bu işin uzmanı varken zaten Skibbe ye gerek yok. Bilginin bu kadar değersiz olduğu bir ülke yoktur. Herkes antrenör bu ülkede herkes de uzman ya. Galatasaray da deneme tahtası; Kalli kötü, gerets kötü, skibbe kötü, daum kötü del bosque kötü bir tek bizim medya doğru ve iyi.. Siz neymişsiniz be abi...

John Doe dedi ki...

en azından ruhsuz oyuncu olmicak.
olduğunda da forma giyemez
tek umudum bu

kutay dedi ki...

18 sene üst düzey futbol oynamış birinin oyunu okuma yonunden yetersız kalacagını düşünmüyorum.
iyi bir stoper olmayabilir, topa vurmayı bılmıyor olabilir, bunlar denilebilir ama tribunden ve ekrandan herkesın oyunu okuduğu bır yerde sahanın içinden gelen biri oyunu cok daha rahat okuyabılır,üstelik florya'nın en alt kademesınden gelen biri camıayı da ıyı okur ki şu andakı en buyuk artı bu..
bülent'e guvenım sonsuz, ama arakasında durmak zaururıyet. yonetım bunu yapmayacaktır sanıyorum.

Omnis determinatio est negatio dedi ki...

Lev Yashin..
Tebrikler dostum.
Bu ülkede gücü elime gecirirsem seni kabineye alacagima söz veririm.

thunderbird dedi ki...

2008/2009 sezonu basi.
Galatasaray futbol takiminin cicegi burnunda yonetimi sezon icin hedefleri belirliyor: Kadikoy'de UEFA finali ve tabikide sampiyonluk. Elde ne var? Yepyeni bir takim. Kendini kanitlamamamis bir teknik adam. Ilk yari boyunca herkesi hayran birakan bir futbol oynatan Skibbe, 5 kotu performanslik bir mac serisi sonrasi gonderiliyor. Sebep? Kotu performans. Bir donem boyunca butun Turkiye'nin giptayla izledigi bir futbol oynat, sonra iki mac kaybet, lidere karsi, avrupada deplasmanda berabere kal, sonra sen gel sutlan. Bravo yonetim.

thunderbird dedi ki...

Sonra bide takimin basina getirdigin adama bak. Bulent Korkmaz. Futboldan anlamayan, yillanmis bir stoper. Fatih Terim futbol anlayisini belirlemis, Galatasaray'imiza uzun yillar gururla hizmet yapmis olmasina ragmen, antrenorluk kariyerini Galatasaray'da cokturecek kisi. Bakalim Milan Baros veya Lincoln Bulent'in sozunu dinleyeceklermi...

thunderbird dedi ki...

Ayrica Bulent bakalim Hasan Sasi oynatiyomu oynatmiyomu. Dikkat edin de kadroya ergun'u, kucuk hakan'i fln cagirmasin. Sampiyonlar liginde final oynariz valla.

abeyle dedi ki...

burak dilmen de cekti gitti bugün