24 Şubat 2009

Bordeaux'da Gourcuff Yok

Laurent Blanc ilginç bir karar aldı. 0-0'ın rövanşına geliyor ve takımın beyni Gourcuff'u maç kadrosuna almadı ve Bordeaux'da bıraktı. Gourcuff'un sakatlığı yok, kadroya alınmama sebebi kendini çok yorgun hissetmesi. Sezon başından beri oyunu Gourcuff üzerine kuran Bordeaux daha karmaşık gelebilir Galatasaray'a. Kaleci Rame, Galatasaray maçında dizinden sakatlanmıştı. Saint Etienne maçında; 2. kaleci Valvarde oynadı ve burnu kırıldı. İkisini de kadroya aldılar. Jurietti sarı kart cezalısı. İlk maçta cezalı olan Chalme ise kadroda. İstanbul'a 19 kişiyle geliyorlar.
Bordeaux : Ramé - Valverde - Chalmé - Diawara - Henrique - Placente - Planus - Trémoulinas - Diarra - Ducasse - Fernando - Wendel - Traoré - Sertic - Bellion - Cavenaghi - Chamakh - Gouffran - Jussiê

18 yorum:

aksilaz dedi ki...

tamamen bir kontratak olacak sanırım.orta sahada fernando-diarra ile başlar.

seanpenn dedi ki...

keşke oynasaydı ilk maçta hiç bir faydası yoktu takımına

Aegeus dedi ki...

Sevgili BT, yıllardır süren bir futbol efsanesi vardır, "teknik direktör değişikliği yaşayan takımların ani çıkışı" vb. diye. Şu bizim Bordeaux maçından sonra, skordan bağımsız olarak, şu efsaneye bir değinsen ne güzel olur; hakikaten var mı acaba böyle bir şey istatistiksel olarak? Ben de çok merak ediyorum.

Bu nedenle maçın skorunu kestirmek mümkün değil diyorum. Türk oyuncu olsa, yeni tek. dir.'den aldığı gazla biraz çabalar; ama takımdaki yıllanmış yabancılardan beklenir mi aynı yaklaşım? Şüpheliyim.

Defansta Servet ve Emre Güngör yok, sinirli ve üzgün Meira var; herhalde Sabri de oynar; Hakan Balta da sakatlıktan yeni çıktı. Defans hattı pimi çekilmiş bomba gibi. Umarım De Sanctis gününün de üzerinde olur.

Orta saha ile hücumda bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum; herhalde asıl mesele nasıl bir diziliş ve taktik ile oynayacağımız.

Herşeyin ötesinde bu turu geçsek bile gelecek yıl Bülent Korkmaz'ın takımın başında olmayacağını herhalde sağır sultan bile duymuştur.

İLKER ONGUN dedi ki...

Bencede keşke oynasaydı Galatasaray'a faydalı olurdu..

Adsız dedi ki...

Blanc aslında rakibi iyi okuyamadığını daha ilk maçta gösterdi. Maçın başında iki defa kanadı kullanıp, zorladığı takımı, maçın geri kalan bölümünde ortadan zorladı.

Yine de Kocaeli maçını izlemediğini umuyorum.

seyfettintarantino.blogspot.com

Genel Sekreter Vak dedi ki...

3.kalecileri oynayabilir deniyordu ama Rame iyileşmişmi?

Hafta sonu Rame'nin sakatlığı nedeniyle 2.kalecileri oynamış ve onunda burnu kırılmış diye okumuştum.

broker&dealer dedi ki...

keşke oynasaydı yorumlarına katılmıyorum.Bu yorumu yapanların bordo yu sadece bızım macta ızledıklerını dusunuyorum.bu adam bordonun fransada lyonun tahtına goz dıkmesıne birinci sıradan yardımı olan bir adam.

miilan olsaydıda kakayı verseydi city e yerine gelecek adamdı.ciddi anlamda top tutan adam eksilten birisi oynamayacak.

Büyük Kaptan dedi ki...

bordeaux ilk maçta galatasaray kadar arzulu değildi. yenilmeyelim de ne olursa olsun modundalardı. gourcuff da olmasa doğru düzgün atağı olmayacaktı bordeaux'nun. blog ahalisi bir maçta gourcuff'u çözmüş anlaşılan. acaba bordeax taraftarları da kocaeli maçında hiçbir varlık gösteremeyen kewell ve baros'u ilk 11de görmek için sabırsızlanıyorlar mıdır? bir de şu lafa takıldım. "sezon başından beri oyunu Gourcuff üzerine kuran Bordeaux daha karmaşık gelebilir Galatasaray'a". sanki sezon başından beri bizimkiler bordeaux ile oynuyor da gourcuff'suz bordeaux karşısında afallayacaklar. hadi yıldız oyuncuya önlem almayı anlarım da onun yokluğunda oluşacak karamaşıklığa(!) önlem alması gereken takımın bordeaux olduğunu düşünüyorum.

azmi dedi ki...

nolursa olsun bordo adına dezavantajdır yokluğu.

reverdy dedi ki...

insallah tremoulinas'ta oynamaz sahsen bordeaux da en fazla çekindigim oyuncu tremoulinas

Daçe dedi ki...

1. gourcuff'un kadroda olmaması gs açısından hem avantajlı hem dezavantajlı. yani maç tam bir süpriz.

2. geçen maçta spikerin "GORKÜF! GORKÜFF!" diye hayrkırması çok iticiydi, lütfen bana okunuşunun GORKÜF olmadığını söyleyin.

3. gourcuff'ın aynı fotoğrafını bir ikinci kayıtta kullanmak, bir profesyonele yakışmayan hareketler sayın aceto.

saygılar.

josemarcelosalas dedi ki...

Bordeaux adına büyük kayıp Gourcuff'un olmayışı. Bilmiyorum eleriz gibime geliyor...

k. dedi ki...

Baska fotografi yok bu adamin be Aceto?

Gourcuff ilgili post mu yaziyoruz; hoop hemen Kucuk Emrah bakisli resmini koyalim.

jose dedi ki...

Bana göre sevindirici.İlk maçta yapamadıklarını düşünerek bilenebilirdi İstanbula.

Adsız dedi ki...

Boyle adamlarin olmamasi sevindirici. Bir frikik olur, duran toptan falan gol atar. Tehlikeli olabilirdi.

1717 dedi ki...

gurkuf diye okunması lazım isminin.

mondo trasho dedi ki...

ilginç, demek ki adamlar tek oyuncuya bağımlı değil. demek ki "takım" olduklarına inanıyorlar. ben daha tehlikeli buluyorum artık bordo'yu...

AbSurDMaN dedi ki...

Neymiş, Aceto aynı resmi ikinci kez kullanmış.

Beyler blog okuyorsunuz, her bayide satılan bir gazete değil bu, eleştireceğim diye saçmalamayın lütfen.