1 Eylül 2008

Vedran Corluka

Euro 2008'de onu izlemek keyifliydi. Bence bugün değilse de yakın zamanda Avrupa'nın en iyi sağbeki olacak. Tottenham milli takımdan arkadaşı Modric'e 22 milyon euro vermişti. Onun fiyatı 10.4 milyon euro'da kadı mevkisi gereği. Manchester City neden satar böyle yetenekli bir adamı anlamam. Corluka sadece 22 yaşında. Tottenham da işi sıkı tutup, 6 yıllık sözleşme yaptı. Roman Pavlyuchenko için ödedikleri resmi rakam ise 17 milyon euro. Quaresma'nın Inter'e transfer şartlarında da bir düzeltme yapmam lazım geçmiş yazdıklarım üzerine. 18.6 milyon euro + bonservisini 6 milyon euro saydıkları Pele ve 3 yıllık vadede Inter'in Şampiyonlar Ligi giriş sayısına göre 6 milyon euro bonus. Transferde bonus da bu sezon pek moda oldu bu arada..

15 yorum:

aksilaz dedi ki...

espanyoldan zabaleta'yı aldılar o yüzden sattılar.ancak buyuk bır hata yaptılar.8,5 zabaletaya verdiler corlukayı 11,5 a sattılar.defansdaki 4 adamda benım mantaliteme göre uzun ve yapılı olacak.corluka beni etkileyen iki sağbekten birydi.bir digeri ise hatem trabelsi

mustafa taha dedi ki...

Manchester City demişken kulübün el değiştirdiğini ve Araplara satıldığını söyleyelim. Thaksin Shinawatra paralarını Tayland Hükümetinden kurtaramayınca çareyi kulübü Abu Dhabi United Group for Development and Investment'e satmakta bulmuş. Yapılan ilk açıklama; "City'i İngiltere'nin en büyük kulübü yapacağız." :))

Adsız dedi ki...

maicon ve euro2004deki miguelden sonra gordugum en etkili sag bek corluka. JR artık zokoradan sag bek yaratma isinden vazgecer bu transferle...(trabzonun sol bekindeki cale'de de mevkiler farklı olsa da biraz corluka tarzı var sevdim o adamı da belirmeden gecmeyim dedim...)

oky dedi ki...

roman pavlyuchenko adını görünce euro 2008 deki muhteşem rusya yı hatırladım yine. fener guiza yerine pavlyuchenko yu alsaymış ya, gelir miydi ki türkiye ye?

antti_sumiala dedi ki...

juventuslu gygera yı beğenirim.. Ćorluka gygera nın bir gömlek üstüdür bence ve kendini daha da geliştirebilir..

city heralde micah richards ve onouha ya güvendi .. zabaleta da sağ bek oynayabiliyor diye gözden çıkardı..

tottenham kağıt üzerinde mükemmel transferler yaptı.. corluka da bunlardan bir tanesi.. bakalım ilk galibiyetlerini ne zaman alabilecekler?

Adsız dedi ki...

corluka? sağ bek?

hani maicon'ları, daniel alves'leri izlemesek...

dr feelgood dedi ki...

pele 6 milyon yüro etmez. bence kazıladılar porto'yu :)

Adsız dedi ki...

gomes
corluka woodgate king bale
jenas zokora
lennon modric dossantos
berbatov

a.c. sedef dedi ki...

totthenam'ın kadrosu psikopat bir hal aldı.ramos bu kadroyu ilk 6'ya sokamazsa kendini big ben'den aşağıya atsın.

RaRe dedi ki...

bir Spurs taraftarı olarak çok sevindim bu sezon transferlerimize...King bu sene iyi performans gösterirse ilk 7ye gireriz ligde...
keşke Berbatov gitmese...Bana göre en iyi forvettir...Oyun zekası inanılmaz...Beynini ayaklarına indirmiş resmen...
Corluka iyi adam olacak...Savunmanın ortasında da oynayabilir...Oyun içinde değişikliğe gidebilir hoca...
Güzel günler bizi bekler hadi bakalım=)

Adsız dedi ki...

Tottenham,City Premier ligi n,Atletico Madrid La Liga nın sürpriz olucak bu sene.Beklenenden cok daha yukarı çıkıcaklar bence.Arsenal ve Liverpool erken havlu atarsa Tottenham veya City i ilk 3 te görebiliriz.Atletico için birinin tökezlemesine gerek yok en kötü 3.ler bu sezon.Tabii klasik hastalıkları olan küçük takımlara puan kaybetme sevdasını bırakırlarsa...

jose dedi ki...

ıyı transfer totenham ıcın chımbonda oynayacagına corluka oynasın tabe..

Adsız dedi ki...

ben bu adamdan pek sağ bek olabileceğine inandıramadım kendimi bi türlü.1.90ın üstünde boyu var çok teknik sayılmaz.sanki stoper oynatılsa daha çok verim alınır.

Adsız dedi ki...

galatasaray'la uefa'da eşleşmesini isterim bu takımın..

Çetin Cem dedi ki...

son günde nefis transferler yaptı spurs: hem pavlyuchenko, hem de corluka mevkilerinde avrupa'nın en iyilerinden bence. corluka konusunda konsensüs var zaten de, pavlyuchenko bence fizik, fundamental ve hızı en üst düzeyde birleştirebilmiş adamlardan. gol kaçırıyor ama atıyor da :)

berbi city'ye giderse enteresan olacak ama, iki takım birbirlerine çok hassas dokunuşlar yapmış oldu, iyi yönetilirlerse ikisi de ilk dördü zorlarlar..