2 Eylül 2008

Sırada Ne Var?

Getafe'ye orta sahadan alıp, rakiplerini ipe dizip attığı gol. Espanyol'a elle attığı gol ve şimdi de Maradona vs Belçika kopyası bu fotoğraf. Maradona da 6 rakip arasındaydı Messi de. Bu kadar rastlantı bana fazla geldi. "Tanrı'nın Eli" bence bu. Maradona ne yaptıysa göremeyenlere Messi ile tekrarını sunuyor Tanrı. Sırada ne var acaba?

23 yorum:

barSELOna dedi ki...

sıra da maradonanın yaptığı diğer şeyler beklenmesin...messi barcelona dan ayrılmaz o barceloa da efsane olacaktır...ayrıca messi mutevazı sadece futbol oynamak ıstıyor...

fcbarcelona.forumlari.net

guner dedi ki...

2010 Dünya Şampiyonluğu olabilir. Sonu benzemesin, kokain, aman diyim.

antti_sumiala dedi ki...

yazarken kötü oluyorum fakat sırada uyuşturucu müptelası olup doyamadan futbola veda etmek olmasın sakın...

Allah yazdıysa bozsun.. o kadar da benzemesin..

Panenka dedi ki...

Sırada Dunya Kupasını havaya kaldırmak vardır umarım. Cok yakısır Messi'ye. Ve tabii ki kun aguero'ya. Biri Tanrı'nın veliahti ise digeri de damadi ne de olsa.

cisco dedi ki...

napoliyi sampiyon yapıcak...

AAAA dedi ki...

her ikisin de izleyebilmiş olmanın keyfini yaşamak da bizlere kalıyor.

messi'nin yapması gereken 2010 dünya kupasını kaldırmaktır.
bugünün arjantini 1986'ya göre daha iyi takım. maradona faktörünü saymazsak tabi. messi'nin maradona'yı yakalaması ve geçmesi için (ki bu dünya'nın en iyi oyuncusu olmak demek) birden fazla dünya kupası kaldırması gerekiyor bence ki kaldıracağına da inanıyorum.

efsane olmak şampiyonlar liginde çılgın atmaktan değil dünya kupasından geçiyor.

Emir dedi ki...

Zorluk ve futbol kalitesi olarak Şampiyonlar Ligi Dünya Kupası'nı çoktan geçmiş vaziyette. Ama Dünya Kupası'nı kaldırmış olmanın da klası tartışılmaz tabi..
Neden ikisini birden yapamasın ki bu çocuk, her hafta bi sürü maç izliyoruz değişik liglerden, Messi kadar yeteneklisi yok hakikaten de..

DaesAgelmar dedi ki...

Bir dünya kupası kaldırmadan ve Napoli gibi bir hikaye yazmadan (mesela Espanyol'u tek başına şampiyon yapsa) o zaman bir tekrar hikayesi beklerim. O mertebeye kadar D10S hala daha tahtında oturacak.

Adsız dedi ki...

zaten tahttan indirmek gibi bir niyeti yok kimsenin Marodanayı.
Sırada olsa olsa Messi de görülmeye başlanan şımarıklık sonucu form düşüklüğü olacaktır.

ygtylmz dedi ki...

Sıkı bir Barcelona fanatiği olarak Messinin yaptığı her iş bana göre harikadır . Ve bana görede messi kesinlikle Maradona gibi olucaktır futbolculuğu bakımından . uyuşturucu falan asla kullanmaz messi çünkü o tipte bir oyuncu olmadığı her haliyle belli . Ve 2010 dünya kupasının futbolcusu olma ihtimali baya yüksek .

orkun dedi ki...

Daha bayağı bir fırın ekmek lazım Messi'ye...

Koçum Diego, haftasonu İtalya'daki Motogp yarışında yarıştan önce piste indi, gitti Valentino Rossi ile tanıştı, bir de elini öptü iyi şanslar dilemek için. Sonrası da malum, Casey Stoner bayağı önde giderken kendi kendine düştü, Rossi birinci oldu.

Ortega dedi ki...

Şu fotoğraftakini halini de çok benzetiriyorum.

http://arielortega.blogspot.com/2008/05/lionel-messi.html

Adsız dedi ki...

Messi futbol olarak Maradona'yı yakalayabilir, yaptıklarını yapabilir.Ama hiçbir zaman Napoli'ye veya La Liga'da muadili bir takıma gidip şampiyon yapma cesaretini gösteremez.Maradona ayrı bir adamdı vesselam..
Doktor

Adsız dedi ki...

bence sırada arif erdem var. o da maradona numarası yapabilir. tanrı bize bunu sunabilir. :)

DaesAgelmar dedi ki...

tahtan kastım tek başına ondan önce esamisi bile okunmayan bir takımı şampiyon yapan futbolcu denilince akla gelen ilk isim olma durumunun ifadesidir. Yoksa Her genç yeteneği arjantinli ise Maradona ile karşılaştırmak onun tahtının futbol oldukça var olacağının göstergesi değil mi?

Unknown dedi ki...

önce arjantine dünya kupasını kazandıracak,sonrada 2.ligden gelen bi takımı ispanya şampiyonu yapacak, bide ispanol takımının şehrindeki seyircilerolası bir arjantin-ispanya maçında arjantini destekleyecekler

Protanopia dedi ki...

Maradona ile karşılaştırırken abartmaya gerek yok. Yani Barcelona'da herşey iyi güzelse ne diye gitsin ki. Orada yetişti ne de olsa.

Diyeceğim odur ki sönüp gidecek bir tip hiç değildir. Çok başka bir futbolcudur bu çocuk.

Adsız dedi ki...

hakkatande bulent abi oyl bir yazmissinki sirada ne var diye dusunmeden duramiyor insan, hatta ilk yorumdaki arkadas demiski 2010 dunya kupasindajn insallah men edilmez felan, insallah iyi yonlerini almistir maradonanin.

untildie dedi ki...

Bende şöyle bir performans bekliyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=LFjDvANb4ec

Adsız dedi ki...

marad10a nın nasıl hayranıysam messininde öyle hayranıyım,top kimsenin ayağına maradona nın ayağına yakıştığı kadar yakışamaz bence.umarız maradonanın özel hayatına benzemez messinin hayatı,ama karşıyakaya gelsin bizi şampiyon yapsın uefa kupasını alalım hatta,bunlar olabilir mesela napoli örneği gibi. :)

Adsız dedi ki...

hugo chavez ile dravdan fotoğraf çektirsin. siyasi duruş hesabı:)

Hayatımız Futbol dedi ki...

aman kokain olmasın da

Unknown dedi ki...

abi olimpiyatlar onemli bi fırsat oyuncularımızın kendini gostermesi için.daha cok onem verilmeli katılabilmek kollar sıvanmalıdır.yanlış mıyım..