3 Eylül 2008

Süper Lig'de En İyi Transfer?

76 yorum:

conqueror dedi ki...

Milan Baros olacaktır. Bu listede kariyeri en parlak 2 oyuncudan birisidir. Kewell ile birlikte. Yaşının 27 olması ve forvette tek alternatif olacak olması, arkasında Kewell, Arda, H.Şaş, Lincoln, Aydın gibi asist ciler oynayacak olması nedeniyle bence Türkiyede çok gol atacaktır.

Adsız dedi ki...

Şimdiye kadar yaptıklarına bakılırsa Güiza olucak gibi 3-4 maçta ki performasına gollerin eklendiğini düşünürseniz komple futbolcu yorumlarını duymaya başlarız

Gürcan Ulusoy dedi ki...

şimdi bir bakarsınız guiza yılın en iyi transferi olur. burada böyle bu işler. 15 milyon euro bonservisle en iyi transfer olur. algı bu seviyede işte ne yaparsın. bu mantıkla guiza 40 milyon euro'ya gelseydi yine en iyi transfer o olmuş olacaktı.

ben emre transferi diyorum. çünkü türk statüsünde. o kalitede bir tük almak yabancıya verdiğinin üzerine 5 milyon euro vermekle mümkün. emre, risk midir risktir ama yabancı oyuncu almaktan daha doğru bir risktir. yoksa dünyanın hangi takımı guiza'ya 15 milyon euro verse alırdı zaten. bu transfer başarısı mı? komik.

o zaman değiştirelim en iyi oyuncu anketi yapalım. gönül rahatlığıyla herkes guizayı işaretlesin.

Adsız dedi ki...

Milan Baros olacaktır. avrupanın önemli kulüperinde oynamış tecrübe sahibi olmuştur. daha genç olması galatasaray için bir avantajdır ve başarı getirecektir. aslan iyi iş becermiş. tebrik etmek gerekiyor.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ayrıca kariyer parlaklığıyla futbolcu analizi yapıyoruz ya enteresan. adamın biri 30, diğeri 20 yaşında. bu adamın kariyeri daha iyi, bu daha iyi transfer diyoruz. yahu 6 yaşında mı başlasaydı profesyonel futbola? ayrıca bizim ödediğimiz bedel, 6 sene önce oynadığı takım için mi yoksa bizle birlikte yaratacağı kariyer için mi? elbette 30 yaşındaki bir adamın referansı, kariyeridir ama elmayla armutu da karıştırmaya gerek yok.rivaldo'nun da kariyeri müthiş, nerelerde oynuyor. bu mudur

Adsız dedi ki...

bu oyuncular arasında olmayan cale'yi çok beğendim 2 maç itibariyle. müthiş bir sol bek. bu formunu çok yavaşça arttırsa bile ligin en iyi sol beki olur. selçuk inan da iyi transfer, listede olsaydı ona oy verirdim. diğer beğendiğim transferler de kewell, meira, zapo ve güiza. güiza ve zapo arasından zapo diyorum

BT dedi ki...

@jessie
anket sonuçları noter nihat beyan'dan tasdiklenip stad kapılarına asılmayacak. herkes istediği bakış açısıyla oy verebilir.
en iyi oyuncu anketi sanırım mevkileri bir oyuncular arasında yapılabilir.

BT dedi ki...

@delgado
selçuk inan'ı unutmak benim ayıbımdır.

Adsız dedi ki...

listede olmayanlardan birine, ibrahim dağaşan'a gitsin benim oyum da.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

theo weeks war ankaraspor'da. geçen trabzon karşısında baya bir hareketli görünmüştü. o kadar hareketliydi ki 35'te kırmızı kart gördü. ankete koymak mümkün değil de, o zaman tabata'lar falan da girer çünkü.

aurelio'dan sonra en iyi antrenman ölçüm değerlerine sahip olduğu falan da haberleştirilmişti. o çocuğu daha dikkatli izlemek istiyorum. kırmızı kart görüp atılmazsa tabi.

Adsız dedi ki...

Jessie bu anketlere fena takmış kafayı(:
fiyat/performans olarak bakarsak :)
Kewell en iyi transferdir diyorum. Basında hiç adı geçmeden bu kadar ünlü bir futbolcu(sakatlık sorunu olsa da) almak büyük başarıdır, takıma katkı yapmak istediğini de görüyorum. İlk maçlarda da gerçekten heyecanlandırdı beni.

Jessie kriterlerini de gözönüne alarak bir kez daha tekrarlıyorum: KEWELL !

neretva dedi ki...

Emre'yi tıkladım. Ama başına "İyi bir" yazalım derim. İyi bir Emre oradaki her transferden daha transfer.

neretva dedi ki...

Emre'yi tıkladım. Gördüm ki en diplerde. Başına "iyi bir" ekliyorum. İyi bir Emre bana göre en iyi transferdir. Daha iyi olabileceğini görme şansımız varken olaya pozitif bakıyorum:))

İyi çalışmalar,

Neretva

Adsız dedi ki...

en iyisi zapo.

en ne gerek vardı, al işte dert aldık dertsiz başa olanı emre.

en olmasa oluru colman.

en gereksizi kewell.

jüri özel ödülü de sanctis.

apaç

mre dedi ki...

Kewell, Gökhan Ünal ve Zapotocny sıralaması uygundur kanımca. Konuyla alakasız ama Beşiktaş'ı Konya karşısında beğendim. Özellikle istekli oyunları etkiledi beni.

Adsız dedi ki...

@jessie

al milyon avrolarını da git. bari burda rahat bırak.

Adsız dedi ki...

kewell değil, onu biliyorum.

Adsız dedi ki...

yasir elmacı

varol döken dedi ki...

5 dakika izleyip beğendiği futbolcuyu alex i donunda sallar, çok yakında 20 milyon euro ya real e barca ya gider kıvamındayım bugün... hanimiş rodrigom hanimiş tabatam listede:)

ben transferinin hiç duyurulmadan, adı bile çıkmadan, bonservis ödenmeden yapılmasına, ayrıca duruşuna, futboluna ve aile yapısına bayıldığım kewell i işaretleyeceğim jessie kızmazsa:)

jose dedi ki...

tartısmasız:

HARRY!

mondo trasho dedi ki...

kewell be!
beleş ağa beleş!ü

ders niteliğinde bir transfer.
kariyeri belli, vermek isrtedikleri de...
beni heyecanlandırıyor. maça daha hevesli gitmemi sağlıyor. üstelik tek kuruş bonservis ödenmemiş kendisine. bu keyfimi daha da cilalıyor.

ix dedi ki...

Uzun vadede gözlemleyebileceğimiz üzere De Sanctis diyorum ben. Kalitesi ortada. Son 6 hafta (Sivas maçı hariç) kalesinde gol görmemiş bir Aykut'un önündeki defans ekibinin Meira'lı bir üst seviyesine sahip. Epey etkili olacak.

Adsız dedi ki...

Herkes tuttuğu takımın transfer ettiğine oy vermiş gibi, objektif olmayı beceremiyoruz..

aksilaz dedi ki...

@jessie
kardeşim sende blog kur oraya istedigini yazarsın güzel güzel.herkes oyunun verir geçer bu kadar irdelememek lazım.

@aceto
cale ve selcuk bu listeye devrearası girer sorun değil.devrearası böyle bi anket borcun oldu.

AAAA dedi ki...

en iyi transfer'den bahsedeceksek fiyat/performans kriterleri öne çıkmalı bence.

bu kriter ile diyebilirim ki selçuk inan en iyi transferdir. ne de olsa türk statüsünde fundamentalı biraz iyi olan bir oyuncu yabancılara göre birkaç milyon yüro daha pahalı (ülkenin gelir seviyesini düşünmeden yürolar havada uçuyor ya ona yanıyorum) oluyor. hem selçuk'tan hem de trabzonspor'dan umutluyum.
inşallah klasik ersun yanal düşüşü yaşamazlar.

aceto; aykut kocaman için bir yazı yazsan ne gösel olur.

Adsız dedi ki...

KEWELL- GUİZA süper transferler ama, arda'nın bulunduğu takıma alınan kewell'ın veya - semih'in bulunduğu takıma alınan guiza'nın en iyi transfer seçilmesi biraz tuhaf olur bence. de sanctiz bu yönden daha iyi transferdir bence.

Adsız dedi ki...

de sanctis -1, kewell +1
yanlis oyladik yaa...

tolga

Adsız dedi ki...

En faydalı transfer bence Zapotocny olmuştur. Daha erken belki konuşmak için ancak görünen köy de kılavuz istemez. Konyaspor maçında hesapta İ.Toraman ile yanyana oynadılar ancak İ.Toraman neredeyse tamamen ense yaptı. Bir adam tüm topları keser ve onları adam gibi oyuna sokar mı ? Uzun zamandır ligimizde dan-dun yapmadan veya sırf faul yaparak defans oyuncuları izliyorduk. İlaç gibi geldi, izlemesi keyif verdi.

RaRe dedi ki...

abi ben selçuk inan'a burdan oy atsam olur mu :)

Adsız dedi ki...

fenerbahçeliyim ama ben de listede olsaydı cale'ye verecektim oyumu.

Adsız dedi ki...

oyumu kewella verdim ama mesela trabzonda collman yerine selçuk inan ve song bana göre çok daha önemli transferler hatta gökhan ünaldan bile. ama yine de bence bonservis bedeli de ödenmemesini gözönünde bulundurursak şimdiye kadar gördüklerimle kewell en iyi transfer diyebilirim.

Adsız dedi ki...

hayır benim anlamadiim neye göre ii transfer..adamlar daa 3 maç oynamadi...parasina piyasasina göre mi nedir abi olay?

Adsız dedi ki...

mustafa pektemek

Adsız dedi ki...

mustafa pektemek

reşit pektemek

Adsız dedi ki...

bittabi güiza.

not: eyüpsporluyum.

ERKUT dedi ki...

Kewell,Meira,Guiza,Emre isim ve kalite olarak tanınan ,önemli transferler olsada Kewell ve Emre'nin sakatlıkları ile süregelen acabalar,Meira'nın ilk hatasında Song ile kıyaslanma olasılığı,Guiza'nın imajsal lakırtılara meze olması düşünülürse gözden uzak seyredecek olan Gökhan Ünal ,geçen sezon geçirdiği alışma ve sakatlık sonrası rehabilitasyon süreci sonunda bu sezon parıltılı dönüş gerçekleştireciğinin ışığını yakan Nonda en önemli transferlerdir.

Adsız dedi ki...

zapo: ona 5 milyon avro verene kadar, gider yaya toure'mi alırdım. olacak iş değil. iyi futbolcu, kötü transfer.

sivok: çok pahalı. 5 milyon avro daha içeri girmektir bunun adı. başka bişi değil. demirören istifa. yazıklar olsun.

diğer transferler: hepsi beşiktaş dışında bir kulüp tarafından transfer edildiği için mükemmel.

not: jessie değilim.

Adsız dedi ki...

en iyi anket içi: meira

en kötü anket içi: kewell

en iyi anket dışı: herve tum

en kötü anket dışı: konyaspor'un yaptığı tüm transferler.

Adsız dedi ki...

bence selcuk inan

conqueror dedi ki...

@Jessie ;
Kariyer parlaklığıyla mı en iyi transfer seçilecek demişsin. Ligler başlayalı 2 hafta olmuşken en iyi transfer için nasıl bir ayrım yapılabilir ki ?, oyuncunun kariyeri, yaşı, Ödenilen para, geldiği takım ve verebilecekleri ne bakarak en iyi transferi seçebiliriz.
Kariyer : Milan BAROS Liverpool, Lyon, Çek Cumhuriyeti milli takımı ile kariyer yapmış, Avrupa Şampiyonası gol kralı olmuş bir oyuncu. Guizanın Fenerbahçeden önce oynadığı en büyük takım olan Mallorca bile Baros un oynadığı Liverpool, Astonvilla, Porsmouth,Lyon klüplerinin herhangi birinden büyük değildir.
Yaş : 27 yaşında dünyaca ünlü bir forvet oyuncusu ligimizdedir. Farkında değiliz şu an. Geliş zamanı nedeniyle hala belki Staeau maçının şokundayız. Baros un Galatasaray da oynayacağını unuttuk bence.
Ödenen para : 5,5 M € Baros için çok azdır. Gökhan Ünal a ödenen para ile aynıdır. Varın siz yapın kıyaslamayı. Bir de Porto FB maçıyla hayatındaki ilk CL maçına çıkacak olan Guiza 17 M€, 2005-2006 CL şampiyonu Kewell bedava, Baros 5,5 M € .

Her türlü Baros büyük transferdir. En önemli transferdir.
ha takıma katkıları soruluyorsa en az 6 ay sonra cevaplanır bu soru

Adsız dedi ki...

jessie akıllı ol, çarşı burda.

Adsız dedi ki...

Arda`nin oldugu bir takima Kewell, Semih`in oldugu bir takima Guiza, Zan ve Toraman`in oldugu bi takima Sivok ve Zapo transferleri yapiliyosa bunlar iyi transfer degildir. En azindan en iyi degillerdir. Bu noktada Baros, Emre, Sanctis ve G.Unal transferleri mantikli ve uygun gozukuyor ama Gokhan Unal tam TS ihtiyaci olan transferdi.
oy verirken tuttugunuz takimi bi kenara birakin ozellikle Kewell-Kewell diye bagiranlar!

Fikret

Adsız dedi ki...

Arda`nin oldugu bir takima Kewell, Semih`in oldugu bir takima Guiza, Zan ve Toraman`in oldugu bi takima Sivok ve Zapo transferleri yapiliyosa bunlar iyi transfer degildir. En azindan en iyi degillerdir. Bu noktada Baros, Emre, Sanctis ve G.Unal transferleri mantikli ve uygun gozukuyor ama Gokhan Unal tam TS ihtiyaci olan transferdi.
oy verirken tuttugunuz takimi bi kenara birakin ozellikle Kewell-Kewell diye bagiranlar!

Fikret

Adsız dedi ki...

güiza ve kewell çok iyi futbolcular kabul ama takımlarına en çok faydası olacak transferler onlar değil bence. çünkü hem kewell hem de güiza alınmasa da olurdu. gs'de arda, aydın,hasan gibi oyuncular varken fenerbahçe'de artık tartışılmaması gereken semih ve bir diğer yıldız adayı ilhan varken biraz gereksizdi bu transferler. benim oyum meira'ya gitti bu ankette.

antti_sumiala dedi ki...

hani bir oyuncudan bir sezon boyu verim alınamaz ya.. sonraki sezon teknik direktör açıklama yapar.. bu sene ki en iyi transferimiz x'dir diye.. sahalara dönecek ve bize borcunu ödeyecek..

bu mantıkla Linderoth diyorum.. =)

espriyi bir kenara bırakrısak benim de oyun Harry Kewell a gider.. bir çok açıklama mevcut ama şu an verebildikleri daha sonra verebileceklerinin yanında çok az kalır.. sakatlanmamasına bakar herşey.. çok büyük futbolcu ve bonservis bedeli ödenmeden geldi..

Adsız dedi ki...

kewell bu sezonun en fuzuli transferidir.

Adsız dedi ki...

düşünmeden yeni hagi kewell'a verdim oyu..

Erman S

Adsız dedi ki...

Abi Lincoln gitsin diye bi yazı yazsana sen yazınca çıkıyor... :)

Erman S

Adsız dedi ki...

kewell'cılar basmış anketi. bu transfer gönüllülerine sözüm:

kewell iyi futbolcu -ki eskidendi o-, hoş adam, dövmesi filan da var hem olabilir; ama takıma zarar veriyor şu aşamada. hoş siz yarın o bölgeye bir dünya starı daha alınsa kadro dağılımına filan bakmadan ona da sevinirsiniz. çıkar turlarsınız. benimkisi de iş işte!

apaç

mondo trasho dedi ki...

bu arada söylemeden edemeyeceğim.
zapo, mika hakkinen'e ne kadar da çok benziyor yahu! pes.

Adsız dedi ki...

Dünya çapında bir futbolcuyu, bonservis bedeli ödemeden alıyorsan bu her şekilde iyi transferdir.
Arda başta olmak üzere, takımdaki gençlerin Kewell dan öğrenebilecekleri çok şey var.
Atılan gollerden sonra çocuklar gibi sevinmesi bile, GS ye katkı yapmak için geldiğini kanıtlar nitelikte.
Kewell bu artılarına rağmen en iyi olabilir mi?
Selçuk İnan'ın olmadığı bir listede en iyi transferdir.
Guiza ya en iyi diyebilmek için ise, kariyerine bakmak yardımcı olmayacak, verilen bonservisin çok yüksek oluşu da şansını zorluyor; ama takıma en çok katkıyı o yapar mı? 6 ay içinde görürüz.

Adsız dedi ki...

Ben Emre'ye verdim oyumu. Ama Meira, Sivok ve Colman da verebileceğim isimler arasındaydı. Kesinlikle Güiza, Baros, Kewell ya da Zapotocny değil.

Adsız dedi ki...

aslına burda alınan sonuç bloğu takip edenlerin hangi takımı tuttukları değilmmi

Adsız dedi ki...

Meira - Kewell - Baros...

Ama bu haksızlık.

Bize bu ankette gönül rahatlığıyla oy kullandırmayan yönetim istifa :)

Anıl Ok

Adsız dedi ki...

Kesinlikle De Sanctis.

Ice-Man dedi ki...

En iyi transfer listede adı olmayan Rigobert Songdur bana göre..
Kewell Meira Gökhan De Sanctis iyi transferler Colman şayet sezon sonunda bi anket düzenlenirse çok daha yukarılarda yer alacaktır. Bjknin Çeklerini bilemem ama Guiza ilk 10'a bile giremez bence en iyiler arasında Emre girebilir ama önce kulübeden çıkmalı!

Calenin dışında Egemen de iyi transferler arasında..

Adsız dedi ki...

yazılarınızı ve değerlendirmelerinizi gerçekten çok büyük ilgiyle ve keyifle takip ediyorum. emeğiniz için saolun.

bu anketle ilgili olaraksa sadece isim olarak değil fiyat&fayda açısındanda değerlendirdiğimde en faydalı olacak transfer şeklinde düşündüğümde Selçuk İnan'ında listede yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Bir Trabzonspor'lu olarak bizim transferlerimizi ayrı tuttuğumda beni futbolsever olarak en çok heyecanlandıran ama taraftar olarak endişelendiren transferler ise Milan Baros ve Harry Kewell. Katılımlarının ligimize ciddi kalite getireceğini düşünüyorum.

Saygılar...

Adsız dedi ki...

Açık ara Kewell, fiyat performans olarak da bu böyle. Fiyat performans olarak guiza'yı eleştirmem ama emreye verilen paralar günahtır. en fos transfer.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

slum
en iyi transfer'den bahsedeceksek fiyat/performans kriterleri öne çıkmalı bence.

diyen arkadaş var. ben de katılıyorum. ama ne dediğimzden çok kimin dediği önemli olunca böyle oluyor.

benim dediğim kariyerinin sonundaki oyuncuyla başındaki oyuncunun kariyerlerini mukayese etmenin abes olacağıydı. hepsi bu.

beşiktaş'ın sivok/zapotocny transferleri de tartışmalıdır. tellonun transferinde de menajerlerle ilgili bazı problemler olduğu yazılmıştı. bunları yazdığımız için "çarşı burada" oluyor herhalde. bir de konuşmalarını "beşiktaşlılık" ekseninde yaparlar ya ona şaşırıyorum. zapotocny iyi oyuncu olabilir ama iyi transfer değil dendiği zaman beşiktaş düşmanı oluyorsam ben varsın olayım. siz olun beşiktaş'lı.
neyse bu blog'u bunlarla doldurmayalım.

özür diLerim.

Adem dedi ki...

liste'de olmayan Gaziantepspor'lu Tabata unutulmamalı bence

aylak dedi ki...

En kotu transfer olarak Emre'yi secerdim. Hem karakterini begenmiyorum, hem de eger bir futbolcunun fiyati yetenekleri ve yapabilecekleri dusunulerek belirleniyorsa konu Emre olunca bu ucret hesaplandiktan sonra ikiye bolunmeli cunku sezonun yarisini sakat olarak gecirecegi neredeyse kesin...

papaz dedi ki...

song, selcuk inan, tabata ve jestovic de listede olmalıydı bence. colman gereksiz olmus biraz bence

Adsız dedi ki...

antepli tabata da bu listede olmalı...

Scatterbrain dedi ki...

isme göre iyi transfer ayrı,oyuncunun gösterdiği performans ile 'iyi oyuncu' demek ayrı.ama sanırım aceto ligin 2. haftasından sonra böyle bir anket koymuşsa,lige başlangıç performanslarını göz önünde bulundurmamız gerekir.
hem isim hem de şuana kadarki performansını göz önünde bulundurdum ve Guiza dedim.ispanya gol kralı olarak formunun zirvesinde geldi ve gol atamasa da performansı mükemmeldi bence yeni gelen bir oyuncuya göre.bizde tek önemli şey gol maalesef.
Milan Baros'un en iyi sezonu yanılmıyosam maximum 10 gol.
bunu kıyaslama yapıp 'baros daha kötü' demek için söylemiyorum,yanlış anlaşılmasın.tam tersi,milan baros o 9-10 gol attığı sezonlarda avrupanın gözbebeklerinden biriydi,transfer etmek imkansızdı.yani önemli olan sadece gol değil,oyunun her yönü.

jose dedi ki...

katılıyorum

Tabata olmalı bu lıstede..

ich dedi ki...

@Jessie; bunlarla doldurman dileğiyle.

Adsız dedi ki...

her gecen gun sakatlarin eklendigi gs kadrosunda yarin bir gun arda sakatlanirsa o zaman goruruz birbirlerini mi eritiyorlar kewella..

Adsız dedi ki...

listede olmayan tabata ve selcuk inan bence en iyi transferler şimdilik performanslarına göre ki 2 haftadaki oyunlarına bakmıyorum, selcuku zaten biliyoruz cok iyi bir kuması var, tabata'da cok kaliteli bir oyuncu oldugunu gösterdi.

amma, diğer taraftan bedavaya gelen bir harry kewell bence en büyük transferdir. 2 haftalık oyununu gördükten sonra da eski günlerine dönüş sinyalin verdi. hiç tartışmaya gerek yok süper bir isim bedavaya gelmiş bu ülkeye, kewell'ın anketin galibi olması gayet normal. baros için en iyi transfer diyemeyiz ama zaman ne gösterir bilemeyiz, kariyer acısından bakarsak -ki transferde öncelik budur- baros da bomba bir tansferdir. guiza da bence iyi bir transfer bu zamanaki futbolu yanlılasn kimseyi ama sezonun en iyi transferi diyemeyiz 14 milyon euroluk bir adam için. emre'ye gelince, eski günlerindeki gibi oynarsa 98-2001 yılı arasındaki futboluyla elbette süper tansfer ama 7 senedir top oynamayan adam bence bitmiş demektir, ki geldiğinden beri bir pırıltı göremedik, dökülen paralara yazık.

Unknown dedi ki...

En iyi transfer Kewell'dir belki içlerindeki en iyi oyuncu olmayabilir ama en iyi transfer Kewell kariyeriyle , free alınmasıyla en iyi transfer.

Parma Maniac dedi ki...

Arkadaş ne Zapatocny'ymiş ya, bir maçla en iyi transfer oldu adam.. Etikette 4.5 milyon bonservis yazıyor, hemen karşı tarafında 2.5'a gelen Meira gibi bir kariyer var.. Geçtim Kewell'ını, Baros'unu, Güiza'sını.. Baros daha 15 dakika oynadı diye atlayacaklara o Baros yahu, bu da Zapatocny demeyi bir borç bilirim kendime..

Ben de beğendim ama Konya maçında..

Dobrowski dedi ki...

Litede Jestroviç yok ? Hatta Tutoriç? Ayrıca daha birçok adam olabilirdi listede. Ugur inceman, Serdar Kulbile ...

olsaydı oyumu Serdar Kulbile'ye verirdim veya Tutoriç'e.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

selçuk inan , ugur inceman 'da olabilir.

dusendeli dedi ki...

kariyeriden ve bedelsiz olarak gelmesinden dolayı kewell'a yılın en iyi transfer diyen arkadaşlar; dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki kabul edilen, şampiyonlar ligini 3 kez kazanmış, bu organizasyonda en çok forma giyen ikinci oyuncu olmuş, brezilya milli takımı ile dünya kupası kazanmış bir adamı fenerbahçe bedelsiz olarak transfer ettiğinde (çok uzak değil geçen sene) acaba yılın en iyi transferi demişler miydi?

Bu tip anketlerde tabi ki herkes kendi tuttuğu takımın yaptığı transfere oy verecektir. Çok ciddiye almamak gerekiyor...

Adsız dedi ki...

üç büyükleri en az 5-6 kere diğer takımları da (maalesef) özetlerden izlediğim kadarıyla ilk üçüm şöyle şu ana kadar yaptıkları işlere bakarsak.
1-tabatta
2-qüiza
3-kewel
aslında agahowa ve olembe de çok iyi transfer ama tolunay kafkas'ın futbol anlayışı ve bilgisi bu oyuncuları değerlendirmenin çok uzağında.kayserispor'u iki kez galatasaray karşısında izledim ikisinde de rezalet bir teknik direktör perfornası sergiledi.
ercü

Travis and Tyler Durden dedi ki...

Bence Hasan Şaş!!

Bu her sene böyle yazılır çizilir çünkü. "Bu sene Galatasaray'ın en önemli transferi Hasan Şaş!" atılır manşet. Nasıl atladın bunu Acetocum anlamakta güçlük çekiyoruz ehehhe

Saygılar,
t&t

Adsız dedi ki...

Rodrigo Barbosa Tabata

André Roberto Soares da Silva (beto)