2 Eylül 2008

Robinho Man. City'de

Real Madrid kısmetli kulüp. Chelsea'nin çekildiği pazarlığa transferin son gününde Arapların kasasının anahtarını alan Man. City daldı. Araplar bugün piyasada kim varsa saldırdılar. Berbatov, Mario Gomez, David Villa ve Robinho. Real Madrid nefis kazıklamış. 42 milyon euro. Robinho gün boyunca bu kulübe gitmem diyordu... Yıllık 6 milyon euro alacak. Sevmediğim topçu sevmediğim kulüpte... Derbiye bak bir tarafta Robinho diğer tarafta Nani. İkisinin de vuracaksın ağzının üstüne... Real Madrid sözleşme yenilemesine rağmen çıkmadık candan umut kesilmez deyip David Villa için Valencia'ya 60 milyon euro teklif etti ve yine hayır cevabı aldı ki bence zordaki Valencia satmalıydı. Arshavin Zenit'te kaldı. Berbatov ile konuştum haberler iyi (!)

51 yorum:

Ömer dedi ki...

Fanatigi olmasam da Ispanya'da en cok sevdigim kulup Real Madrid'dir ve bu takimin bu oyuncudan kurtulmasi harika oldu, hem de 42 milyon euro karsiliginda.

Ulaş dedi ki...

Berbatov transferine de bir netlik getirebilir misin?

oldu diyenler var olmadı diyenler var

BT dedi ki...

@ligue 1 insanı ferdi
düz adam yorumların artık yayınlanmayacak. ne sen yazarak yorul ne de biz silerek.

Unknown dedi ki...

42 milyon avroya Robinho'yu alan takım Corluka'yı niye satar ki?

Adsız dedi ki...

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/65/berbatovdimitar/profil.html

berbatov man utd'da..

Adsız dedi ki...

chelsea diye ağlayıp citye gitti. karaktersiz topçu mu oluyor şimdi robinho. arapların hakikatan gözü dönmüş. futbolcu azmanı gibiler.

Adsız dedi ki...

El problema ha sido jugarse todo a la carta de CR7, no sale y no se habia trabajado nada más y cuando han querido reaccionar ya era tarde, a Villa si se empieza a negociar después de la eurocopa se le hubiera fichado, y para colmo se ha perdido a Robinho, que no se si se quedara o se ira pero es como si ya se hubiera ido. Calderón no deberia querer ser como Florentino porque no sabe.

Al final, siempre lo mismo el Real Madrid ganará la Liga y el Depor..luchara por no descender.
¡¡¡¡HALA MADRID!!!!

Adsız dedi ki...

Robinho. ir y venir nunca a Madrid de nuevo. si la espalda
........... ULTRAS SUR. !€#$!!!!!

Unknown dedi ki...

aferin real'e. kaybeden robinho oldu bence! ne avrupa kupalarinda olacak, ne de real/chelski gibi buyuk bir kulupte. iyi para aliyordur umarim

Adsız dedi ki...

Bravo Mario! Numancia se sale ante el Barça en el primer partio!!!!
ala catalufos a llorar un poquito desde la primera jornada este año con el entrenador que teneis esto va a ser un descojone
toma catalanes de mierda xaxaxaxaxaxa guardiola vete pa casa xaxaxaxa

antti_sumiala dedi ki...

42 milyon avro.. vay vay vay .. ayvaaaaaa.. yaaa robinho.. yaaa brezilyan.. el kazık.. el kakalama.. el hüsran..

araplar almış ya.. arap spiker gibi duyurmak lazım bu transferi.. robinho kötü topçu değildir.. iyi topçudur.. bir aralar real madrid i tek başına taşıyordu.. olağanüstü bir form grafiği yakalamıştı fakaaatt... bu fakattan sonrası çok önemli.. 42 milyon bu.. dile kolay.. 42 milyon edecek adam değil.. manchester city sırf transfer etmek için etti bu adamı.. elinde wright-philips varken.. martin petrov varken robinhoya gerek yoktu..

real için kazanç.. city için gösteriş.. bir bakıma onlarda artık istediğimiz adamı alırız havaları atabilirler avrupada..

bu transfer de gösteriyor ki ocak transfer döneminde real madrid bir forvet veya robinho türü hem forvet hem de kanat oynayabilecek bir adamın peşine düşüp onu alacaktır..

klass jan huntelaar, c.ronaldo (ferguson u dellendirirse) veya david villa.. olur bence 3 aday.. ronaldo devre arası transfer olacak topçu değil derseniz adaylar 2ye düşer..

sonuçta ocak ayı real neler yapacak çok merak ediyorum.. yazı iyi değerlendiremediler.. kadroları da geniş aslında çok gerek yoktu transfere ama robinho sonrası hamleleri çok önemli bence..

Adsız dedi ki...

Atleticos pateticos, si os va a dar igual, vais a perder como SIEMPRE los dos partidos con el real Madrid.

CATALANES PERDEDORES

DoGaN dedi ki...

Ohaa 42 milyon euro...harbiden nefis kazıklmıs Real..

Berbatov noldu yaw..??

BT dedi ki...

bu ve diğer tüm postlara atılan yorumlarda samimiyeti istismar eden ve iletişimin kalitesini aşağı çeken arkadaşlara hatırlatmak isterim. Ne aynı masada çay; ne de rakı içmişliğimiz var.

Unknown dedi ki...

berbatov OLD TRAFFORD'da !! siyah bir mercedes'e binerken TV kameralarina yakalandi su anda! (sky sports news). ilk benden duydunuz: )

firat selcuk dedi ki...

http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/manchesteruniteddeal020909.html

resmi olarak açıklayan ilk kaynak burası..

Adsız dedi ki...

Bakalım hep atmak istediği çalımları atabilecek mi City'de. Arapların girmesiyle çarşamba pazarına döndü iş.R. madrid için kârlı bi gün oldu.

Noat Samisa dedi ki...

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6617336

Bhut_Jolokia dedi ki...

real yönetimi rahatlamıştır artık.zaten gitmek istiyordu taraftarda ipini kesti araplarda çok iyi para vermiş.real açısından iyi oldu.cityde verilen parayı hakeder mi göreceğiz ilerleyen haftalarda

Bellamy. dedi ki...

£30.75m + Fraizer Campbell kiralık sanırım. Utd iyi iş başardı.

Adsız dedi ki...

herkez harcamış robinho yu ama gidişinin tek sebebi real madrid in ronaldo aşkı. halbuki dünyadaki en büyük potansiyellerden birini kaptırdılar. fanteziden vazgeçerse robinho messi yi de ronaldo yu da sollar.

Potporicaz dedi ki...

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=%7BF9E570E6%2D407E%2D44BC%2D800F%2D4A3110258114%7D&newsid=6617336
ana sayfada sir çok mutlu haydi hayırlısı.

Superpippo dedi ki...

Real yıllardır yediği kazıkların hıncını city den çıkarmış sanırım. Boşuna dememişler arap yağı bol bulunca.. diye :)

DoGaN dedi ki...

Hayırlı ugurlu olsun manchester acıklamıs...30 milyon Pound'a almıslar berbatovu...

Unknown dedi ki...

hollywood avrupa transfer piyasasını -son gününü- konu alan bi film yapsa izleyenleri koltuğa çiviler. Robinho da sanki tongaya düşmüş. chelsea gazı verip city de robinho'yada patlatmışlar bi tane. Manu da karışıklık içinden iyi çıkarmış berbatovu. söylenen 37 doğruysa robinho ya bakıp kelepir diyebiliriz. bugün sanki bütün oyuncularının kazandığı bi oyun oynandı.

Adsız dedi ki...

arap spiker allah allah manchester yallah demiştir.:)

artık devre arası bir ronaldo tansferi yakışır reale. zaten şart oldu. koca sezon robben mi ıoynayacak sol açıkta. bu kadar ezik bir real görmedim transferde.
alal ala bir varrt bir de 2-3 oyuncusunu geri çağırdı

Adsız dedi ki...

petrol cok diye har vurup harman savurmakta nesidir..Al Arda Turan'i 10 milyon a yap Hakan Sukur'u takim menejeri...teh teh...Gercek hayatta CM oynamak boylesi olsa gerek..Israf denen olgu Arabistan yarimadasina varmamis

Bulletride11 dedi ki...

Chelsea biraz mavisinin tonunu düşürsün ,Robinho formalarında Man. City'lilere %50 indirim diye satsın artık.

Benim komiğime giden Chelsea'nin dere-paça denklemiydi,gerçek oldu.

AAAA dedi ki...

farklı bir yorum olmayacak ama 42 milyon yüro için çüüş demek istiyorum.

tarihin en büyük kazıklarından birini attı real madrid. ne robinho'yu, ne geldiği ne de gittiği takımı severim.
bana ne oluyorsa.
o paraya öküz alırdık diyecem araplara hemde kaç tane.

brk dedi ki...

yanılmıyorsam bu da robinho nun adanın en pahalı topçusu yapar?

Stan "The Man" Collymore dedi ki...

ah be liverpool, robbie keane için voronin için daha bi sürü adam için para saçacağına sen niye almazsın torres'in yanına berbatov gibi efsane adamı.. berbatov sen niye gidersin bre adam manuya be !! he oldu mu şimdi ?!

fataliyev dedi ki...

"Derbiye bak bir tarafta Robinho diğer tarafta Nani. İkisinin de vuracaksın ağzının üstüne."

Hocam hislerime tercüman oldunuz...

Emir dedi ki...

Bu robinho'yu bi türlü tam çözemedik zaten. kesin iyi futbolcu ama böyle hep bi şımarık tarafı var.. 42 milyon euro fazla bu adama ama görgüsüz Araplar işte..

dinazor dedi ki...

Ben Robinho'nun 42 mio suna takılmadımda 60 mio ya Villa'yı Real'e vermeyen Valencia'ya takıldım. İnandığım bir şey var, bir futbolcu değerini buldu ise satacaksın. Salaklık etmişler. Bir daha bu fiyatı bulurlarmı acaba ?. bu işin sakatlığı var, formsuzluğu var üstüne üstlük futbolcunun yapacağı kaprisler var. Kantarda denk oyuncular olmasada bakınız zamanında Appiah'ı satmayan Fener'in düştüğü durum.

devletli dedi ki...

yanılmıyorsam real madrid (canımız) uzun süredir ilk defa bir topçudan para kazandı. tabi bu durumda robinho attan inip eşeğe binmiş, man city'nin sırtına eşek binmiş, real de eşek yüküyle para kazanmış oldu.

Adsız dedi ki...

Ulan zamanında peder bizi okutacağı yerde yönlendirseydi futbol alemine belki menajerliğe bulaşıp Manchester City'e bir futbolcu çakarmıydık acaba?
Milli piyangodan para çıkma ihtimalinden fazla olacağı kesin.
Harbiden keriz parası bu M.City'nin parası.
Önce Jo'ya milyonlarca Euro sonra Robinho'ya 42 MİLYON EURO!!!!Ne ne ne ne ne ne?

Adsız dedi ki...

böylece chelsea'nin forma olaylarının arkasında haim fresco'nun olduğunu da gördük.

seviyorum haim'i.

Chloroform dedi ki...

Allah akıl fikir versin ! o paraya huntelaar ı ve van der vaart ı alırlar üstüne steven defour tarzı bi adam alırlardı nasıl bi zeka anlamadım

aksilaz dedi ki...

futbol artık iyice şov oyunu oldu.ne bu kardeşim robinho reale hangi maçı çevirmiş?city neresine koyacak onu.petrov o kanatta oynuyordu guzel guzel.forvete koysalar orada asla tutunamaz bu ligde.
şu arap tayland rus vs salaktan biride bizim lige bulaşırsa iyice tadı kaçacak.

James dedi ki...

Robinhoya o kadar para vermek düpedüz eşşeklik. Zaten araplarda akıl olsa o petrolle dünyayı yönetirlerdi geyigi dogru heralde. Robinhonunda Realde bi adam gibi maçını hatırlamıyorum zaten tipten ufak gösteriyo ama yaş olmuş 24 artık bi olaylar yapması lazım gibi, yada en iyisi megitsin salon futbolu tv showları gibi olaylara girsin

Adsız dedi ki...

valencia satmalıydı demişiniz. valencia satabilirdi malum maddi problemleri vardı ama 2 gitcek denen oyuncu da gitmemek için çırpındı, her defasında kalmak istediklerini belirtip yeni sözleşmeye imza attılar. 3-4 yıl önce vicente'nin yaptığı gibi her zaman valencia'lı kalmak istediler. bazen paranın değeri sıfırlanır.. 60m euro çok olabilir oyuncunun değerinden fazla da olabilir ama bu durumda paranın önemi yok. takımla simgeleşmeyen joaquin bile gitmek istemedi valencia'dan.. diğer kulüplerdeki gibi para pul daha çok kazanmaktan başka şeyler var valencia'da. zaten o başka şeyler bu sene valencia'nın yerinin neresi olduğunu gösterecek=)

robinho konusunda real feci kazık atmış durumda ve de ronaldo için astronomik kavramını bile çöpe atan bir teklif yapması bundan sonra an meselesi. berbatov'un tottenham'dan ayrılmasına üzüldüm yalnız, çok iyi takım kurmuştu tottenham.

Adsız dedi ki...

Robinho nun avrupa futboluna iyice alıştığını düşünüyorum.geçen sezon Real de oldukça olgun bir futbol otaya koymuştu.bu sezon premier ligi sallayacaktır hiç şüphem yok.
bonservisi ise Arapların Real e bir kıyağı olmuş.

Adsız dedi ki...

Robinho denen velet malın teki diyordum millet utanılacak suç işlemişim gibi bana bakıyordu neyse sonunda bana katılan bikaç kişi buldum..

Erman S

jose dedi ki...

Robınho Eplde başarılı olurmu?
Scolarinin elinde parlayacagını dusunuyordum.Ama Hughes ıle neler olacak gorecegız...

Adsız dedi ki...

"İkisinin de vuracaksın ağzının üstüne."

Şişko Nuriyi çağrıştırıyor :)

H. İbrahim Andiç dedi ki...

bu durumda sezonun en pahalı 3 transferi ne olmuş oldu , aceto şöyle transfer sezon sonu bi total degerlendirme yapsan müthiş olur

Adsız dedi ki...

ben hala dolarda kaldım. :) dünyanın en pahalı transferi zidane 66 milyon dolarla. ikinci sırayı da hala figo koruyor olmalı 56 ile.. artık kulüpler işi inada bindiriyorlar. adam zirve yapmışken manyak paralara satmıyorlar. (ronaldo manu, villa valencia vs). sonra çaptan düşünce satıyorlar o da rekor sayılmayacak bir para oluyor (ronaldinho milan). kısacası zidane zirvedeki yerini daha çook korur (korusunda, yakışır) hatta belki figo da.. bi de ben euroları direk dolara çevirmeyi becerebilsem.. :)

Adsız dedi ki...

yerkürenin en iyisi.

ornitrin dedi ki...

real madrid'den pek hoşlanmadığım için robinho'nun gidişine üzüldüm, öte yandan man. city de hiç sevmem, onlar için de sevindim. Robinho'yu da ne kadar sevdiğimi(!) çok belli ettim galiba.

Nox dedi ki...

Güiza 30 milyon euro'ya mal olmuştu değil mi? Bonservis + 3 senelik ücret.
Peeeh...
Real'i de sevmem, Robinho'yu da.
Ama şu an, Uğur Boral'ın yerinde Robinho olabilir miydi?
Güiza ve Emre'siz Fenerbahçe'de?

Adsız dedi ki...

Robinho bu kadar eder mi, bence etmez (aslında bence futbolcu piyasası direkt uçuk durumda) ama Robinho'nun iyi ve gelecekte de çok daha iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Belki biraz sıkmak, zorlamak gerekecek teknik direktörü için, daha ciddi oynasa takımına çok daha faydalı olacağı garanti ama bugün Cristiano Ronaldo'dan çok ciddi eksikleri olan bir oyuncu olmadığını düşünüyorum (en azından oynadığı bölgede). Hatta bence potansiyeliyle CR7'yi sürklase dahi edebilir. Messi baba top diye sektirir orası ayrı.