3 Eylül 2008

Mourinho ve Paltosu

Arif Erdem'in balıkçı kazağı, Mourinho'nun paltosu kışın habercisidir. Premier Lig stadlarında teknik adam ve yedeklerin oturma düzeni Mourinho'nun karizmasına bin katmıştı. Sahaya düz ayak, kameralara alabildiğince açık ve şova müsait. Inter'in başında birkaç maçını izledim, özellikle San Siro'daki gömülü kulübelerde iyi fotoğraf veremiyor. Çaresine bakması lazım. İtalya'da "Nasıl bilirsiniz?" anketinden çıkan sonuç antipatik. Sezon sonunda en nefret edilen adam olacağı kesin Moggi'nin yokluğunda. Inter gibi her sezon 10 adam alan kulübe 3 kişilik bir liste uzatmış Mourinho. Ne eksik ne fazla. Lampard, Mancini ve Quaresma. Lampard olmadı deyince Muntari olsun bari demiş. O da oldu zaten...

16 yorum:

jose dedi ki...

Ekol,karizma,megolamanlık

THE SPECIAL ONE!

sinem dedi ki...

kışın habercilerinden terim'in mavi atkısını unutmuşsunuz :)

Adsız dedi ki...

bir de sinan enginin 50 kiloluk atkısı var :)

Adsız dedi ki...

bir de mehmet topal. kışa girer girmez keser saçları. havalar ısınınca uzatır tekrar. sonra tekrar keser. mevsimsel normlara göre devam eder bu.

Adsız dedi ki...

Mourinho o kadar zeki bir adam ki; İngilterede sürekli çıkıyordu klübeden, iki hareket bir kol çekme. Yapsana italya da karizma, atarlar kafana meşelayi görürsün Special One olayını... Severim bu italyanları, bizim avrupa versiyonumuzdur.

Adsız dedi ki...

''Arif Erdem'in balıkçı kazağı, Mourinho'nun paltosu kışın habercisidir.''

ben buna gülerim. ahahahah.

Adsız dedi ki...

ich hazır açılmışken arif'in boğazlı kazağından konu, atsan ya bi post :6

wampire lestat dedi ki...

bu gömülü kulubelerde her zaman yılmaz vural'ı görmek istemişimdir.ne ekşınlar yaşanırdı o maçlarda.

jose dedi ki...

ich'in eksideki entrylerı akla gelıyor hakkaten:D

Unknown dedi ki...

megolamanlıkla kendini beğenmişlekle suçlanır ama ben bunu şovu ve iddalı konuşmayı sevdiğinden yaptığını, İşindede son derece mütevazi olduğunu düşünüyorum. İngilterede zayıf yada güçlü her rakip takıma özel ilgi gösteriyodu sahada ben herşeyi bilirim rakipler bana önlem alsın havalarında değil. süper kupa finali oynayacağı romayı bile kaç kez seyrettirmiş. Mourinho yu bir Portekizliler bide Türkler seviyor herhalde.

cisco dedi ki...

fatih terim de milanın basında olsaymıs, derbi oncesi san siro'nun cimlerinde bi gures tutsalarmıs.

yalnız, o kulube cok rahatsız duruyo hocam. diz mesafesine baksana. ayakları yukarıya uzatmak, artist yedege yakısır ama, buyuk hocaya yakısmaz, pantolon yukarı cıkıcak, corabun bittigi yer gozukecek (ki delikanlılıgın da bittigi yer orasıdır). cimin ustunde durup, catıya dayanır artık, mourinho'nun da işi zor valla. allah kolaylık versin.

Adsız dedi ki...

kışın geldiğini arif'in kazağından anlamak ekşi sözlük'te ilk burada bahsedilmiş alıntı konusunda bu kadar hassas olan bi site için atlanmış bi detay:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=arif+erdem/14

BT dedi ki...

@anonim
Biz Arif ve kazağını muhabbetini yaparken eksi sozluk yoktu daha. Hani eksi sozlukte bahsedilmişse öncesinde başka yerde yazılmamıştır diyorsun yani:)
alıntı konusunda hassasımdır,, tek doğrun bu...

n0s dedi ki...

jose drogbayı istemiyo mu artık?

Adsız dedi ki...

arif ve kazağı muhabbetini yapmak başka, "kışın geldiğini arif'in boğazlı kazağından anlamak" diye bir kalıp kullanılmışken bunu kullanmak başka... neyse bu denli başarılı yazıların arasında bu detaylarla uğraşmak doğru değil elbette, ancak sözlükte bolca reklamınızı yapan sizi seven insanlara değer verdiğinizi gösterme fırsatını harcamak istemezsiniz diye düşünmüştüm :)

ugurcan1907 dedi ki...

kralsın mourinho!!!