5 Eylül 2008

Morientes ve Galatasaray

Kapanan transfer döneminin ardından transfer hikayeleri birer birer açığa çıkıyor. Bu da Morientes ve Galatasaray ilişkisi. Super Deporte'nin manşetinde Morientes. Galatasaray ve Valencia anlaşmış, Morientes'e 3 yıllık sözleşme ve sezon başına 3 milyon euro teklif edilmiş. Valencia'da sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan 32 yaşındaki bir golcü için bundan daha iyi bir teklif olmaz yorumu var. Morientes özetle ailesini (çocukların eğitimi) düşünüp bu riski almadım der. Baros mu Morientes mi? Zor soru... Manşetteki pasion turca meşhur kitaba göndermedir.

16 yorum:

selaminko dedi ki...

baros mu morientes mi nin cevabı bence morientes. keske o alınabilseydi.

Adsız dedi ki...

Bana kalırsa iyi olmuş. Her ne kadar Morientes'in gençliğini her zaman beğenmiş isem de sonradan yaşadığı düşüşü ve zate nartık zamanının gelmiş olduğunu göz önünde bulundurursak bence o da Baros'tan daha da kötü bir transfer olamazdı. Yanlış anlaşılma olmasın Baros'un ne kadar iyi veya kötü transfer olduğunu yakın zamanda göreceğiz... Şimdiden direk kötü transfer demek istemem ama önümüzde çok örnek var böyle...

peralta dedi ki...

iyi ki baros diyorum o zaman. bu bence galatasaray için de daha hayırlı olmuş, 3 milyon euro nedir yaa.

senna transferi ile ilgili tardinibufe şahane bir yazı yazmıştı geçen hafta, fenerbahçe yılın kazığını yemekten kurtuldu diye. 24 milyon euro bonservis istemiş villarreal. 3 de kendisine verip 3 yıllık sözleşme yapsan kulübün önümüzdeki yıl harcayacağı bütçeyi senna'ya yatırmış oluyorsun.

DaesAgelmar dedi ki...

Bence Monaco da oynadığı gibi oynayacaksa neden gelmesin?

Adsız dedi ki...

morientes derim..inzaghi gibi adam gözümde morientes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır hep..baros tam bir muamma..

Adsız dedi ki...

morientes en fazla 1 sene oynadıri baros vurdurdumu gelir gerisi, vura vura gider. hey maşallah. :D

laptü dedi ki...

morientes hep gözümde pauleta, pantelic, angulo, bellamy gibi overrated bir oyuncu olarak kalmış. "iyi ki gelmemiş"çilerdenim.

havyarsız dedi ki...

10 golün üstüne çıkmışlığı olmasa da baros'tan umutluyum. aynı kalibredeki 27 yaşında adam, 32 yaşındakinden daha iyi olacaktır.

mondo trasho dedi ki...

baros daha az bir risk taşıyor. elemanın web sitesine girin bakın, ilk günden beri galatasaray içeriğiyle dolup taşıyor. ne kadar istekli ve motive olduğnunu kanıtı bence bu.

yalnız baros'u gerektiği gibi kullanabilecek mi skibbe enişte orası muamma. small size, small size:)

Adsız dedi ki...

ben de baros gelir hoş gelircilerdenim. ha morientes bence baros tan daha iyi bir oyuncudur, orası ayrı ama yaşını hesaba katarsak, bir de şu 3 milyon euro var tabii... Sonuçta Baros'un başarılı olamama ihtimali varsa Morientes'in de onca parayı aldıktan sonra mutlaka vardır.

Julien Dekosta dedi ki...

demedi demeyin, 3. fatih hoca donemi basliyacak gibi. Bence de mukemmel olur.

Adsız dedi ki...

Poison Turca linkini tıkladıktan sonra betis forumuna yönlenen bir link daha cıkıyor karşımıza. Forumun 5. sayfasında enteresan bir resim var :)
buyrun;

http://www.realbetisbalompie.es/foro/viewtopic.php?t=24360&postdays=0&postorder=asc&start=60

Adsız dedi ki...

aynı forumun 7. sayfasındaki ulan ispanyayı ile ele aldık be yorumu beni benden almıştır :)

Adsız dedi ki...

her türlü morientes, su adam bir türlü gelemedi Türkiye ye. ayrica baros a göre daha yakisikli:) real da birde bunun veliahti vardi portillo diye, sonradan girer cakardi golleri, nerelerde acaba?patlayamadi cocuk.

Unknown dedi ki...

filmin altyazısı divxplanet de mevcut

qfwfq dedi ki...

sacma sapan bir filmdi, boluk porcuk izledigim kadariyla. istanbul'da bir camide sevisme sahnelerinin cekildiginin ortaya cikmasini bir sure once gundem oldu film.