31 Ağustos 2008

Thiago Neves

Hamburg sözleşmesinin son sezonuna giren Van der Vaart'ı Real Madrid'e sattıktan sonra sıkı transferler yaptı ve son bombaları eski Fenerbahçeli Washington'un takım arkadaşı Thiago Neves. Brezilyalı milli orta saha için 9 milyon euro ödediler. Geçen sezon Libertadores'de 1-2 maçını izledim. Van der Vaart sonrası için taş gibi transfer. Defansa da Alex Silva'yı almışlardı yine Brezilya'dan. Sol bekleri Jansen de Bayern Munih'den geldi.

10 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

jansen , neves , alex silva , olic , petric , trochowski , rost , reinhardt , jarolim...

vay vay vay

wanadoo dedi ki...

http://www.ntvspor.net/pages/27353.asp

burada 28 milyon euro yazıyor?

dinazor dedi ki...

Bizim başkanları kursa gönderelim Hamburg'a. Eğitimin konu başlığı "Transfer nasıl yapılır" olsun. Adamların geçen yıllardan Kompany ve de Jong transferlerinide konuların içine dahil etmek lazım.

Ya bunları okudukça lanet ediyorum valla. Bizimiler hala Josico transferi için utanmadan çıkıp "iyi transfer" diye konuşuyorlar.

Pads dedi ki...

Birazdan burasi 'Neden Fenerbahce Josico'yu aldi da bu adami almadi?' larla dolacak. Metanetli olunuz.

Adsız dedi ki...

hamburg şampi..

revenant dedi ki...

gectigimiz ay hamburgtaydım..sezon acılısı maci olan hsv-man city macını izledim.hamburg gercekten buyuk bir kulup ve akıllı yonetiliyor.bu transferlerle ligin favorisi haline geldiler.bizimkiler guizaya 14 mil euro verirken onlar vaart a yanılmıyorsam kulup rekoru olan 8 mil euro veriyor ve guiza dan daha az fiyat olan 13 mil euro ya satıyorlar.son aldıkları 3 oyuncu gercek anlamda muthis oyuncular..
bu arada hamburg taraftarlarının mactan sonra icip icip fb,gs ve turklere laf atmasını sanırım unutamayacagım :)

Hayatımız Futbol dedi ki...

9 milyonsa acayip ucuza gitmiş

hiç dedi ki...

ozellikle libertadores finalinde takimi sirtlamasi ve attigi goller unutulmazdi

laptü dedi ki...

hamburg'dan nefret ediyorum.

Adsız dedi ki...

bugün lig tv de bu elemanın konusu geçti vakti zamanında samet aybaba bu elemanı izlemiş o zaman 2-3 milyon dolarmış fiyatı tabi ki bizim anadolu klüpleri olmaz öle şey demiş almamışlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemicem