31 Ağustos 2008

Robinho

La Coruna, Real Madrid için en ters deplasman. Ligi de bu deplasmanla açıyorlar bu akşam. Robinho kadroda yok. Chelsea'ye transferine Real Madrid istediği rakamı alamadığı için izin vermedi. Bugün basın toplantısı düzenleyip "Schuster babam değil, gitmek istiyorum" dedi. Karşı tarafta Barça medyası göbek katıyor keyiften. Öyle ya da böyle bu sezon Real Madrid'de formayı zor alır. Bu akşam Barça kazanıp; Real Madrid, Deportivo La Coruna deplasmanında puan kaybederse bence yarın Madrid'de sokağa çıkmasın Robinho. Alırlar o gözlükleri. Alsınlar da zaten...Real Madrid taraftarına sormuşlar. Bir yıl oynamadan kenarda tutun diyenleri, Chelsea'ye satın diyenler takip ediyor. Takımda kalsın diyenler %4. Kalsın ama para cezası versin diyenler %22.5.
23:50
*Real Madrid mağlup, bittin lan Robinho(!)

13 yorum:

Bulletride11 dedi ki...

Ankette "temiz bir dayak paklar" seçeneği de olmalıydı bence...

Adsız dedi ki...

26.yıldı galba geçen sene.madrid riazordan bu akşam biraz zor galibiyet alır.bide robinho senin ben...ya lan ben bişe demiyom...

Adsız dedi ki...

bana sorsalar-neden soracaklarsa- gitsin kardeşim bu adamı oldum olası sevmeyenlerdenim bende. kardeşim madem takımı sevmiyon madem oynamayacam diyon oynamazsın olur biter. zamanında vermeseydin bonservisini adamı hasta ediyor bu gereksiz topcu. lan sanki realimiz sana çok muhtaç. bu tribünler ne topcular gördü sukerler mi gelip geçmedi, zidane lar mı sana mı kaldı koca klüp. gelişinden bişey anlamadık gidişinden para kazanalım diye bakıyolar. satmasınlar eşşek gibi oynayacak.

petit dedi ki...

Kulüp tek taraflı sözleşmesinin feshedilebileceğini açıklamış. Ayrıca senin de yazdığın Chelsea'nin resmi internet sitesinden Robinho forması satmasına çatmış durumda. Bu Chelsea'nin son hamlesini "Eceli gelen köpek" muhabbetine benzetiyorum. Karşılarında asrın takımı Real Madrid olduğunu unutuyorlar sanırım. Bir Real Madrid taraftarı olarak Robinho gitsin şıkkını işaretliyorum.

Adsız dedi ki...

robinho kariyeriyle oynuyor.real büyük; robinho küçük!!

Adsız dedi ki...

Haber gönderen yıldızlar arasında yok muydu Robinho?

Fatih

Pads dedi ki...

Oyuncunun kanina girip klubunu transfere zorlamak nasilmis, sunca senedir aldiklari 'ah'lar neymis gorsun biraz Real'liler(Evet sen de Aceto:)). Ve diger butun buyuk klupler.

Adsız dedi ki...

gollll de mario. numancia 1 barça farsa 0
Viva España y el numancia!
arriba ese numancia xaxaxaxaxa

wenooooooo!!!!! a la mierda los catalanes creidos xulos.

que estamos comentando en Marca.

orkun dedi ki...

Bir türlü sevemedin şu oğlanı, değil mi? :) Sevilecek bir meret de değil zaten ya.

"Kenarda oturtup futbol hayatını bitirme" seçeneği oldum olası tatsız gelmiştir bana. Bu saatten sonra Real'le Chelsea bir şekilde anlaşsınlar da bu iş bitsin artık birader.

Ortega dedi ki...

Real'in Ronaldo meselesinde United'ı eleştirmesi, daha sonra benzer bir tutumla Robinho davasında aynı şeyleri yapması..

Her ne kadar Real'i seven bir adam da olsam, yaptıkları tek kelimeyle "kolpalık"

Adsız dedi ki...

deprtivo 2 real 1

evet mikrofonlar ramonda.)))))

Adsız dedi ki...

paf takım forması yakışır robine..

Unknown dedi ki...

o gözlüklerle dövmek lazım seni robinho çıkarmadan dövmek lazım...