15 Nisan 2008

Kral Kupası Finali

İki eski Barça'lı finalde: Koeman ve Laudrup. Valencia'yı ayağa kaldıramayan Koeman için sanırım son şans, bu kupayı kaybederse gelecek sezon La Liga'dan ekmek yiyemez. Getafe geçen sezon finalde Sevilla'ya kaybetmişti. UEFA Kupası'nda Bayern Munih'i sezonun en dramatik finaliyle son dörde yolladılar. İki takımın da ligdeki sıralaması Avrupa yolunu tıkamış durumda. Bu kupayı alan UEFA'ya gidecek, diğeri gelecek sezon ligle idare edecek. Maç yarın tarafsız saha Vicente Calderon'da saat 23:00'de. Koeman'dan haz etmediğimden Getafe kazansın diyorum, Bayern Munih maçının yaralarını ancak bu kupa sarar...

8 yorum:

@pi dedi ki...

Valencia taraftarı cok üzüldü bu kupayı alalım da yüzümüz gülsün biraz. Ama su Koemanın sadece ön libero askı icin bile bir yazı yazılırdı bence.

Capitcao grande dedi ki...

Bayern maçının yaraları bu kupayla pek sarılmaz ama kulüp Getafe olunca bu sarabilir onları , yinede Laudrup ufak işler sarmaz diyordur ;)

Haq dedi ki...

TV verir mi acep bu maçı?

biggins dedi ki...

Maçı Kanal A'nın canlı verdiğinide ekleyelim burdan.

ahmetico madrid dedi ki...

Bu seneki mücadelelere bakınca insan Getafe kazansın istiyor. Kupayı Getafe kaldırırsa Laudrup'u önümüzdeki sezon Getafe'ye yar ederler mi, orası da bilinmez.

muhder dedi ki...

albelda vakasından sonra valencia gidebildiği kadar aşağıya gitsin. laudrup kupayı bu sene valenciaya kaptırmaz umarım.

tknycl dedi ki...

gönlüm getafe'den, iddaa kuponum valencia'dan yana diim bende..

Her Yol Roma dedi ki...

valencia 3-1 almış, yazık oldu hetafe'ye pardon getafe'ye..