3 Mart 2008

Rebrov

Rubin Kazan 'a gitti haberini okuyunca ilk kez Rus Ligi'nde oynayacak dedim ama kontrol etmeden de yazmak istemedim. Rebrov'un profesyonel kariyerinin ilk senesi Rus Ligi'ndeydi. S.Donetsk forması giyiyordu. Ertesi sezon 1991- ülkesi Ukrayna'da lig kurulduğunda Dinamo Kiev'e geçti. Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'in adamdan sayıldığı 90'ların 2. yarısı işte en iyi zamanları. Tottenham'daki hayal kırıklığı sonrasında Fenerbahçe ve yine Londra. West Ham. Anelka gibi küllerinden doğamadı Rebrov. Kürkçü dükkanına döndü ama Dinamo Kiev biteli çok olmuştu. Para Rus liginde. Rubin Kazan'da Hasan Kabze ile çift forvet mi olur; onu yerinden mi eder göreceğiz...

3 yorum:

Ftenoz dedi ki...

Gelişi net değil ama gidişini hatırlıyorum. Daum yönetiminde Fenerbahçenin hücumcu tarlasına döndüğü günler; Tuncay, P.V.Hooijdonk, Serhat, Semih, Nobre, M. Hacıoğlu, Anelka, hatta gerektiğinde Luciano.

Adsız dedi ki...

Gelişide Oğuz döneminde olmuştu galiba...hata yanında birde bonusu vardı, kimsenin adını söylemeyi bir türlü beceremediği bir rus daha.."beschastnykh" gibi birşey..

Adsız dedi ki...

Kabze ile Rebrov yanyana oynamaz . Rebrov iki forvetin arkasında oynar