3 Mart 2008

Ranieri Topun Ağzında

Inter Curva Nord ligin ilk yarısında Napoli'yi aşağılayan pankartlar açmış, ceza almışlardı. Ligdeki ilk mağlubiyetlerini Napoli deplasmanında almaları anlamlı oldu. Mutu'suz Fiorentina, Juventus deplasmanından 3 puanla çıktı ya bu da haftanın bombasıdır. Deschamps takımı şampiyon yapmış, Ranieri'yi getirirsen olacağı budur, 3 maçta 1 puan; şimdi ancak "no" dersin. Milan gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne uzaktan bakar. Cassano'ya en az 4 maç ceza çakarlar, büyük edepsizdir kendisi. Geçen hafta La Liga'da puan farkı 2'ye inince lig yeniden başladı demişti İspanyollar. Bu kez sıra İtalyanlarda. Inter-Roma farkı 6'ya inince yine heyecan yaptılar ama bu heves de foş çıkar. Atletico Madrid onca protestoya ve Ronaldinho'nun akıllara ziyan golüne rağmen iyi geçti Barça'nın üzerinden. Kun Aguero farkı! Bundesliga'da Schalke 04 için sezonun anlamı kalmadı. Fransa'da Bordeaux, PSG'e 3 atıp O.Lyon'u takibe devam etti. Komşu'da AEK-Pana derbisi 1-1 berabere. Olympiakos da puan kaybedince Pana rahatladı. 1 maç eksiğiyle 1 puan farkla liderler. Bizim ligde 9 maçta 9 gol var. Premier Lig'de puan farkı kapandı, kalan haftalar tadından yenmez.

4 yorum:

Alper Öcal dedi ki...

Geç bile kaldılar.

Yeryüzündeki en şişirilmiş teknik adamların başında geliyor.

Adsız dedi ki...

Bu konunun yeri burasi degil ama,degisim icin can atan Platini su lig kurallarina da bir el atsin.
Italya'da yanilmiyorsam (ki yaniliyor olmam buyuk ihtimal) 2 takimin ayni puanla ligi bitirmesi halinde (ilk 2 sirayi paylasirlarsa) averaja falan bakilmadan aralarinda mac yapiliyor. Uefa bunu tum liglere yaymali.Hem takimlar bu sampiyonluk macindan cok para kazanir, hem de biz izleyiciler icin olaganustu 2 mac olur.Eskiden gazetelerde "herkul mega kupon" falan olurdu. Onun gibi 34 haftanin telafisi olacak 2 mac.muthis:)

Adsız dedi ki...

Napoli - Inter maç haberinin başlığı fotomaç vari olmuş...
Napoli baba Inter'e kodu...:)

Adsız dedi ki...

Bu adamın ne kadar başarılı bir hocalık geçmişi olsa da takımda yaptığı devrim niteliğindeki değişimlerin onlara yarar getirmediği gayet açık!Bu yzüden tukaka edilmesi normal görünüyor...