5 Mart 2008

Madrid'de Bu Gece

Milan gitti, güvenlik sebebiyle maçını bir hafta sonra oynayacak olan Inter de büyük ihtimal veda edecek kupaya. Geriye kalan Roma. İtalyanlar toplu intihar olmaması için en çok Roma'ya güveniyor. 2-1'in rövanşında Madrid'e giden Roma taraftarı sayısı 6000. Real Madrid bu akşam sağlam bir koreografi yapacak. 80 bin karton hazırlamışlar, ne çıkacak ortaya bakalım. Real Madrid'de Van Nistelrooy sakat. Herkes Robinho'nun ayağına bakıyor Madrid'de, Roma'da da Doni'nin ellerine. Bayern Munich maçını seyrettiğim Schalke 04'ün Porto deplasmanında işi zor ama eninde sonunda Alman takımı. Chelsea-Olympiakos 0-0'ın rövanşında Londra'da. Olympiakos turu geçsin isterim ama Nikopolidis'in harikalar yaratması lazım.

5 yorum:

dinazor dedi ki...

Real de gitti, Kaldı 1 İspanyol. L'pool un da katılacağını düşünürsek 4 İngiliz'li bir çeyrek final serisi olacak. Kupa da İngiltere'ye gidecek gibi. Ben eğer final tecrübesizliğine takılmazlar ise yılların tecrübesi Milan'ı son 5 dk bitiren Arsenal derim..

Adsız dedi ki...

Raul Gonzalez'in ofsayt golü kurtarmadı Madrid'i. Legal gol atamıyorlar bari, güzel futbol da oynamıyor Madrid. Roma 2 maçı da eze eze kazandı. Hadi geçmiş olsun Madrid'e ;)

Adsız dedi ki...

liverpool-westham maçı yüzünden ertelendi inter maçı, güvenlik yüzünden değil.

baha dedi ki...

Roma muthisti, basketbol tabiriyle transition hucum oynayan bir takim gibi. Orta saha surekli isiriyor. Aquilani cok iyi donmus, Vucinic de oyuna girdikten sonra tum bosluklarina girdi rakip sahanin. Cok zor bir rakip olur Fenerbahce icin..

yorkut dedi ki...

inter-liverpool maci inter ve milanin ayni stadi kullanmasi (giuseppe meazza / san siro baska deyisle) ertelenmistir west ham maci var diye liverpool'un degil... ibrahimovic ve chivu maca yetisicek buyuk ihtimal ve yemece bir mac olucak, gerrard gerci rezervasyonu yaptirdi 88'de attigi golle ceyrek finale ama bir umut saldiricak inter...

real tepe taklak gitmeye devam ediyor keske turu gecebilseydi. Roma Spalletti faktoruyle bu sene muthis maclar cikariyor agzim acik izliyorum bu futbolla en az yari finale cikarlar bence tabi direkler izin verirse.

Birde Schalke kalecisi Neuer 22 yasinda boyleyse Oliver Kahn kirdigi rekorlar icin simdiden uzulmeye baslasin derim.