20 Ocak 2008

Madrid Derbisi #3

Sözkonusu derbi olunca Real Madrid'in Ultrasur ve Atletico Madrid'in Frente Atletico'su düşmandır da bu iki grubun birleştiği günler de vardır Madrid'de. Bu akşam Vicente Calderon'da oynayacak olan derbideki polis+ güvenlik sayısı: 600. Biz de 50 bin kişilik stadyumda sadece polis 2000'den başlar. Stada gelecek olan polis sayısı 500. Calderon'un özel güvenliği ise 100 kişiden oluşuyor. Yüksek risk taşıyan derbi için alınan bütün güvenlik önlemi bu. İspanya'da %5 deplasman seyircisine verilir diye bir kural yok. La Liga'da haftanın ilk derbisinde Villarreal, Valencia'yı ezdi geçti(3-0). Nihat da attı, 2 kere sevindim. Koeman için geri sayım başlamıştır. Bu aşı tutmaz. Marca Gazetesi'nin yaptığı bir grafik meraklısına. Aguero'yu anlatıyor adamlar. Ufak bir keşifle, internet gazeteciliği nasıl yapılıyor İspanya'da görmek mümkün. Postu Raul fotosuyla bitirelim.
Madrid Derbisi #2
Madrid Derbisi #1

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Valla valencia yönetimi hiç gönderecek gibi durmuyor Koeman'ı. Bugün ntvspor'da gördüm Maduro'sunu da getirmiş Mestalla'ya hazretleri. Heralde yönetim bu sezon kümede kalalım yeter diyor ..

Adsız dedi ki...

Atletico bu sefer de kazanamazsa bundan sonra da hic kazanamaz gibi. Dilerim ki Madrid Real'i yener ve devran doner

Adsız dedi ki...

yalnız bu marca'nın yaptığı grafik süper bir şey.. biz böyle şeyleri göremeden ölüp gideceğiz bu ülkede...

alt + 168 dedi ki...

aguero grafiği şaka gibiymiş yahu.. ağzım açık izledim..

cogito dedi ki...

agüero'nun sayfasını gördükten sonra ağlamak isteği geldi bir an öyle.

Adsız dedi ki...

Abi o nasıl grafiktir, gazetedir, internet, aguero....... abi ne yazdığımı şaşırdım valla, muhteşem!

olurolur dedi ki...

kun aguero dan başkası için şimdiye kadar böyle bir şey yapıldı mı acaba ? harika!

Adsız dedi ki...

"futbolcunun youtube'dan 2 video izleyip ahkam kesmek" falan dedin aceto ama insan bunu izleyince Aguero için biçilen 55 milyon Euro değerin az olduğunu düşünüyor.