25 Ocak 2008

Cristiano Ronaldo'nun Annesi

Yabancı futbolcu transferi çıkmaza girdiğinde illa ki şu ayrıntı yer alır haberde: X'in eşi gelmek istemiyor. Futbolcu eşlerinin huysuzluğu tutar, kaprisleri bitmez. Kulüp yönetimleri futbolcuyu bir kenara bırakıp Madame'ın gönlünü hoş tutmak için seferber olur. Ya futbolcu bekarsa peki? Real Madrid uzun zamandır Cristiano Ronaldo'nun peşinde. 80 milyon teklif ettiler, Man. United 100 istedi haberleri çokça çıktı. Yeni olan ise Real Madrid taraftarının kaleye içten fethetmesi. Hedef Cristiano Ronaldo'nun annesi! Ronaldo'nun annesinin "oğlumu Real Madrid formasıyla görmeden ölmek istemiyorum" dediğini duyan Real Madridliler, Dolores Aveiro'ya çiçek göndermişler ve yanına da nazik bir mesaj eklemişler. Mesajın en güzel ve yalaka cümlesi şudur: "Her anne çocuğu için en iyisini ister. Siz de oğlunuz için en ideal kulübün Real Madrid olduğunu biliyorsunuz. "

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Ada'dan İspanya'ya büyük göç var. İngilizler çok para istemekte haklı, Nistelrooy'u, Henry'yi, Heinze'yi, Robben'i, Gudjohnsen'i, Pires'i, bir ara Owen'ı, Beckham'ı hep ispanyollara kaptırdılar

cogito dedi ki...

Sergen'in de transferi için bir aralar babası sağda solda konuşuyordu. Sergen GS'de oynarken babası "Beşiktaş'a giderse gözüme görünmesin" demişti , Sergen de Beşiktaş'a gitmişti.

Adsız dedi ki...

Real Madrid tam bir ser odagi gibi hareket ediyor. Tavra bakar misiniz?