13 Kasım 2007

Uyuz Topçular #1:Robinho

Yeteneğini tartışmayacağım ama yeni nesil topçular arasında ısınamadığım adamlardan biridir Robinho. Bir kere Real Madrid'in büyük kazık yediğine inanırım bonservisini alırken. Bırak dünyayı; Avrupa'dan en iyi 1 değil 5 onbir yaz deseler hiçbirine yazmam o kadar inanmam bu adama. Samimiyetsiz gelir sahada, gülüşü, faul alışı, gol sevinci, hesaplı kitaplı çalımları. Anti-Pele olmanın bir tezahürü müdür nedir; bu arkadaşa fena uyuz kapıyorum. Akıllı ol Robinho...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

cristiano ronaldo ile birlikte en uyuz olduğum oyuncuların başında gelir. bu denyo hakkında ne düşünüyorsam aynen yazmışsın abi.

Adsız dedi ki...

Bi de Diego güzellemesi yaparsan tam süper olacak :)

Adsız dedi ki...

al benden de o kadar!

Adsız dedi ki...

Robinho'ya laf yok..
İlk geldiginde ben de hayal kırıklıgına ugramıştım ama oynadıkça Avrupa futboluna alışıyor ve hünerlerini daha iyi sergiliyor. Bu sezonki performansı gayet iyi.. Gelecegin Real Madrid efsanelerinden biri olacak..

Yağız Gönüler dedi ki...

Bu uyuzluk kişisel bir kavram olsa gerek. Robinho'yu hiç beğenmem ancak yorumlarda ismi geçen Diego'nun kişisel analizi mevcuttur. Uyuz olunma sebeplerini merak ettim açıkçası.

Eren Soydaş dedi ki...

onu bunu geçtim de bu fotoğrafı nereden buldunuz sandalyeden düşüyordum :)

firat selcuk dedi ki...

şu fotoğrafla birlikte zaten ne kadar sempatik olabilir ki ? uyuz oldum desem yalan olmaz..

ne varsa arjantin'de var..

Adsız dedi ki...

evet ya... yorum ve resimden sonra bende de bi antipati başladı. bill cosby'nin oğlu daha sempatikti bundan...

Adsız dedi ki...

bende pele`yi hic semem. al bunu vur pele`ye haklisin agzina saglik.

nuri pasha dedi ki...

tam bir sopar

Engin Gürses dedi ki...

her türlü akıllı topçudur. Genelde çok topçunun pas vermeyeceği pozisyonlarda klas "extra pas" atar.halısahada yüzde 60 gol olma ihtimalini kaleye vurmadan extra bir pas vererek yüzde 90 a çıkaran paslardan :)