6 Ağustos 2015

Melo Meselesi


Galatasaray'da son üç sezon başında "Melo"dram yaşanıyor. Kiralık Melo... Bonservisi alınan Melo... Şimdi de "Misyonumu tamamladım" diyen Melo. Inter'den istediği 3 milyon Euro yıllık ücret için "Bonservisini al gel" şartı koşulan Melo devreye menajerini sokmuştu. Deportivo La Coruno'da kiralık oynayan Jose Rodriguez'e kulüp arayan menajer, G.Saray'a "Bedava alın, oynatın" dedi. FFP kıskacındaki Galatasaray için bedava sirke baldan tatlı. Genç İspanyol da Galatasaray'dan daha iyi yer mi bulacak! Bu jestin karşılığında "Melo'yu bırakın" diyen menajere de söz verildi. Peki Melo neden elini kolunu sallayarak Inter'e gidemiyor. Çünkü Galatasaray kendisi gibi UEFA'nın kıskacında olan Inter'in orta sahasında fazlalık olduğunu biliyor ve Medel'e bu yüzden talip oldu. Mesajları açık: "Oynatmayacağınız oyuncunun yıllık ücretini ödemeyin. Biz, bize lazım olanı bedava alıp ücretini üstlenelim." "Bu ne koparırsam kardır" hikayesinden başka bir şey değil. Inter de "Nagatomo" diyor, Medel de zaten gelmek; Melo da kalmak istemiyor. 20 gündür Zlatan İbrahimoviç transferi için ağzını açmayıp, İstanbul'da Inter maçında protestodan çekinip; ertesi gün "İbrahimoviç ile görüşmedik" diyen G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in iki ayda taraftarına yaşattıkları da ayrı bir melodram...(6 Ağustos 2015 / SABAH)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

aslında meloyu değerli kılan şey ve meloyu değersiz kılan şey yada değersiz demeyelim meloyu normalleştiren şey takım kurguları olsa gerek.kompakt bir takım isen melo dişlilerden sadece biridir.herkes koşuyordur.oysa galatasarayda durum farklı.ileri dörtlü diye bişey var memlekette.bu koşmayan yada az koşan dörtlünün defolarını melo kapatır.atletik yapısı ile.ve oyun bilgisiyle.

kompakt oyunda ise genelde alanlar daraltılır.herkes alanına geldiği için melo sadece dişlilerden bir parçadır.sanırım juvede onun için bidon seçildi.25 milyon avro bonservis verdikleri melo dan farklı şeyler beklediler herhalde.izlemedim ama fiorentinada da kendini çok göstermiştir.melo sanırım biraz kötü takımlarda iş yapmayı çok seviyor.takım kötü olacak ki meloya iş düşsün:) tıkır tıkır işleyen bir takımda melo fazla göze batmaz .gene iyi oynar ama iyi oynadığını farketmeyiz.kötü takımda ise öyle işler yapıyorki (iş başa düştüğünden) melo takımın yıldızı olup çıkıyor.

geçen seneki beşiktaşa melo yu koysak nasıl olurdu.çıkar veliyi koy meloyu.takımda herkes pres yapıyor zaten.töre olcay atiba veli hatta sosa

hani derler ya bir maçta takımın yıldızı kaleciyse o takımda arızalar vardır diye.takımın yıldızı meloysa o takımda arızalar vardır aga.

sneijder burak podolski yasin . yaş ortalamaları ve pres güçleri belli oyuncular.takımın yıldız meloda olur muslerada.

topal geçen sezon fenerde kariyerinin en iyi sezonunu yaşadı.takımın tek yıldızı.

ileri dörtlü.sow kuyt emenike diego. içlerinde en çok koşan kuyt.

simione yetenekli arda ve kokeyi koşturuyor aga.takımın yıldızı göbekte oynayan gabi ve tiago değil.