17 Mart 2009

Var Mısın Yok Musun?

Transfer politikasını çizerken kritik soru: "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde var mısın yok musun?" Gelecek ve gidecek oyuncular listesini bu sorunun cevabı belirliyor. Valencia da Şampiyonlar Ligi vizesi şansını kaybetti, bu saatten sonra haftalardır kazanamayan takımın seri galibiyetlerle Villareal ve Atletico Madrid'i ekarte etmesi mucize olur. Şampiyonlar Ligi'nde yoksan yıldızlarını satacaksın. Bu sezon sonunda Valencia kadrosunda 10+ oyuncu ayrılacaktır. En çok para edecekler de zaten gazetenin birinci sayfasında. David Villa ve David Silva.

7 yorum:

erdincinho altunozzi dedi ki...

david villa ve david silva real için faydalı transferler olur ama real villa'yı kapatır gibime geliyor.hem de astronomik ücretlerle :)

ahmet dedi ki...

Bülent Abi "David Silla" yazmışsın. Bilerek mi öyle yazdın, haberi kopyalayan medya(!) için mi?

Adsız dedi ki...

Real Madrid'e yakışır bu iki oyuncu, çok gıcır olur be!

devletli dedi ki...

villa için 40'tan fazla vermeseler bari...

(silva'yı alana kadar mata'yı tutsaydın derler adama)

cazzz dedi ki...

Valencia bolgesinde geleneksel olarak yapilan Las Fallas festivali icin yapilmis bu heykelcik ya da orjinal adiyla 'falla'.Sehrin her meydaninda bu tip ironik heykelcikler var bu 1 hafta boyunca.Cok guzel olmus tabiri yerindeyse cuk diye oturmus...

AbSurDMaN dedi ki...

Valencia ne kadar para kaldıracak sezon sonu çok merak ediyorum. Krize denk gelmeselerdi hayvani bir bütçe yapabilirlerdi, kısfmet.

K. A. dedi ki...

silva olarak bildiğimiz oyuncunun adı da david'dir. hatta tam olarak david josué jiménez silva. gazetenin başlığıda oldukça yaratıcı. Yanıyorlar demiş. Las Fallas' ın sonunda heykeller yakılır. Ayrıca Valencia CF de yanıyor 2009' un başından beri.

ne demiş valencia'ya gönül verenler AMUNT VALENCIA