29 Ocak 2009

Yattara&Real Madrid #2


Marca'nın 10 ve 11. sayfası bugün Yattara'nın. İlk 8 sayfa da Nadal var! Haberi yazan Aragones&Fener bombasını patlatan Jose Felix Diaz. Türkiye bağlantıları iyidir. 2 gündür bizde Yattara'nın gece hayatı yüzünden bardağı taşırdı haberleri çıkıyordu. Yattara'nın ismi Real Madrid sağ kanadına alternatifler listesinde daha önce de yer aldı. Valencia için Wigan 20 milyon istediğinden o işi bitiremediler. Yattara haberi hortladı. Aragones de yorum yapmış: Ronaldinho'ya benziyor demiş. Futbolu mu özel hayatı mı onu anlamadım tabii(!). Adamlar bizi ligi izleyemediğinden, tanımadığından da okuyucuya gidin youtube'a videolarını izleyin demişler. Real Madrid 1.5 milyon euro veriyor. Trabzon bu fiyata ancak kramponlarını yollar Yattara'nın... Saviola+5 milyon euro versin Real Madrid(!), Türk futbolu kazansın....

28 yorum:

broker&dealer dedi ki...

orta yapıyor olsam real madrid' de oynardım dedi hep yıllardır ibrahim üzülmez.

yattara içinde herkes aynı şeyi söylüyor.disiplinli olsa türkiye' de işi ne?playstation sırası için karısını döven adamdan ne beklersin.

erssre dedi ki...

yaw ne yapsın real madrid yattara'yı...

Kartal Bafiler dedi ki...

Playstation sırası komikmiş yahu :)

Temur dedi ki...

@ aceto

Totti'ye paralel Saviola mı oldu Bülent ağabey! Aman ha Raul'u istemesinler! ŞAka bir yana böyle bir transfer olsa da Yattara Barca'ya ilk maçta gol atsa Ramon buraları ne şenlendirir jajajaja diye.

Bitola'lı dedi ki...

yattara real de oynarsa, bende 30 yaşımdan sonra amatörde olsa futbola döner oynarım heralde..

Konialis dedi ki...

Barnebau'da Yattara tribünü oluşuyor mu bir de...

Ice-Man dedi ki...

Abi teklifin çok iyiymiş.
Bir yolunu bulup kulübe ulaştırmak lazım bunu.
:D

PENNEARABIATA dedi ki...

ah be abicim şu izin gününde bile blogla uğraşıyosun. Al çoluğunu çocuğunu bir sinemaya git falan yaniiii

PENNEARABIATA dedi ki...

Bu arada Türkiye ligi ispanya'da yayınlanıyor diye biliyorum yanlış mıyım?

BT dedi ki...

@pennearabita
Ali Bey, çalışıyorum bugün. Arasan sorsan bilirdin ki 3 gün hastanedeydik; emre hastaydı. Bu yüzden bugün işteyim... Hayırsız soslu bir penne ısmarlayacagım sana

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

Yattara - Nonda lafları da dolaşmakta..

GSveFutbol dedi ki...

Saviola'nın da Trabzon'da oynamak için isteyeceği 5 milyonu düşününce.. Saviola'nın maaşını RM'nin ödediği direk takas denebilir..
Bu haberin %1 kadar bile gerçekçiliği var ise Yattara başlar yine huysuzlanmaya etrafınıda huzursuz etmeye

Sinan Kolat dedi ki...

yattara gitsin real madride de kolbasti ogretsin yeni takim arkadaslarina :)
yattara - real madrid hahahha

papaz dedi ki...

Raul'u verirlerse bi düşünebiliriz tekliflerini:)

Drenthe'nin oynadığı takımda Yattara da oynar, belki orada biraz oyun görüşü katarlarsa geniş kadroda zaman zaman iş yapar.

gokmenoz dedi ki...

Sabri occhio ad A. C. Milan

"La Gazetta Della Sport"

Maslow dedi ki...

top tekniği olarak bence ronaldiho'dan falan farkı yok yattaranın ama gel gör ki futbol sadece teknikle oynanmıyor. bunun mental özellikleri var, fizik kondisyonu var var oğlu var da bunların hiçbiri yattara'da yok.

GP dedi ki...

Real, Messi'ye Henry'e Yattara ile mi kafa tutacak? Baliç' ten sonra 2. türk kazığını yerler eğer bu transfer gerçekleşirse. Ersun Hoca'ın yarın Cuma Namazında bu transfer için de dua edeceği kesin.

serdark dedi ki...

niye bu kadar kucumsenmis anlamadim, yattara real de oynar. cok acik. balic bile real de, yattara kralini oynar, bide biraz gaza getir adami barnebau'da kirilmadik bel kalmaz. drenthe yerine yattara olsaydi, o pozisyonda casillasi calim manyagi yapmisti madrid de maci almisti. ama iste suuyu vukundan beterdir, adin cikmiycak arkadas.

Adsız dedi ki...

@serdark

valdes'i sanirim?

serdark dedi ki...

evet evet :D

Dabenti dedi ki...

Ronaldinho'yu Milan alıyorsa, İngiltere'de saçma sapan kazmalıkta adamlar oynayabiliyorsa, Real Madrid'in bazı oyuncular için döktüğü paraları da gördükten sonra Türkiye'den giden bir oyuncu her takımda oynayabilir. Ne çok seviyoruz aşağılanmayı, başkasına bırakmayıp doğrudan kendimizi aşağılıyoruz. Bu kadar aşağılık kompleksine gerek yok. Devamlı bir umutsuzluk, bir kompleks. Nedir sorununuz anlamıyorum.

Bizim oyuncular küçük yaşlardayken büyük başarılara imza atabiliyor da yaşları büyüyünce yendikleri rakipleri nasıl bu kadar büyük fark atabiliyorlar? İşte o aşağılık kompleksi güzide basınımızın büyük kısmı tarafından hem topluma hem oyunculara pompalanıyor da o nedenle.

Yattara'nın Ronaldinho'dan ne eksiği varmış bu arada? Disiplini eksikmiş! Sanki Ronaldinho Tibet'te Rahiplik yapıyor! Tüm disiplinleri yemiş yutmuş!

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sMAnia dedi ki...

bana bir bu yataranin ne yaptigini anlatsin, en son gölü, en son kopardigi maci? son fener macinda baktim bu adam kosmuyorda. ayagini top gelince iki calimdan ibaret tüm futbolu! tek yarari vardir bence 7oten sonra sür oyuna belki kipirdar!
bu ara unutmayalimki bu adam 28 ve bence kendini hic gelistirmedi, ayni tas ayni hamam!

birakin real madridi - arablard oynayamaz :-)

merTS dedi ki...

Kıskanmayalım arkadaşlar.

İsim dedi ki...

Yahu harbiden Yattara en son ne zaman maç aldırdı.Hangi asisti ile golü ile veya asist öncesi pası ile?
Trabzon biraz sıkı bi pazarlıkla atsın kazığı R.Madrid'e üzerine 3-5 koyup şu Tabata'yı tırmalasınlar G.Antep'deki.Alırlar bizim ligi seneyde CL'de oynarlar.
Saviola + 5 milyon teklifini kabul etmezdim ben vallahi.
6 Milyon verin Saviola kalsın derdim.
Bu arada sevgili Bülent abi senin R.Madrid'in scout'u olduğuna dair şüphelerim var o başbelasını getirtme buraya:)(Bu çift taraflı çalışan scoutmuş:)

varol döken dedi ki...

playstation sırası için karısını döven adam, jejeje diye güldü diye ramon'u da döver, verin gitsin:)

not: fener'e yakıştırıyorum ben bu adamı ama niye neden üstüme gelmeyin:)

josemarcelosalas dedi ki...

Ulan götü boklu Huntelaar 20 bilmem kaç milyon ediyor da Yattara 1.5 mu ediyor! Kafayı yiyeceğim ya, vesikalık fotoğrafını alırlar ancak o parayla Yattara'nın.

hta1905 dedi ki...

Real Madrid'de oynamak için daha fazlası gerekiyor.Yattara futbolu tek yönüyle oynuyor,ancak Real Madrid B Takımı için düşünülebilir.