31 Ocak 2009

Julien Faubert Real Madrid'de

Yetenekli olacak, genç olacak, Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek, sağ açık olacak. Real Madrid'in bu aramayı yapabileceği bir veritabanı elinde yok. Nereden anlıyoruz bunu? Tranfer biterken kapıldıkları telaştan, Julien Faubert'in imzasıyla çıktılar. Bordeaux'da çok sevilen oradan West Ham United'a giden Faubert ağır sakatlık geçirmişti. Beklenen çıkışı yapamadı. Yattara'ya da 1.5 milyon euro teklif eden Real Madrid, Fransızı aynı rakama kiraladı. Satın almak isterse 6 milyon euro daha ödeyecek. Zola iyi kazıklamış İspanyolları. Madrid medyası ise bardağın dolu tarafına bakıyor(!) Cannes-Bordeaux-Madrid: Zidane'ın geçtiği yollar bunlar diyorlar. Ayıp ediyorlar. Faubert Santiago Bernabeu'nun Recaro koltuklarını sevecek mi bakalım? Ramon Bey ne iş?

10 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

esta gente de la directiva esta mal de la cabeza por diosss!!! O sea tenian casi fichado a Yattara que no me disgustaba y cogen ahora y fichan a un franchute que no conoce ni su madre... Muy bien seguid asi! Muy bien! Se tenian que haber ido todos yaaaa con Calderón, son de su misma calaña!!

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Se podría firmar a Joaquín en el verano, pero Calderón y Pedja no sabe firmar.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

http://www.florentinovuelve.com

mre dedi ki...

joaquin'i istiyormuş galiba ramon. tek kelime ispanyolca bilmeden bunu çıkardım ya helal olsun. bu arada herhangi bir türk takımı alsa iyi transfer demeyeceğimiz adamı real alıyor, yuh diyorum...

nestavarro dedi ki...

aceto postun sonunda çomağı hazırlasaydın:)

John Doe dedi ki...

iyi oyuncu. sallayanlar bi süre sonra utanır

cortez85 dedi ki...

@31

Criticas el fichaje y te quejas porque no ficha yattara?... Cuántos partidos has visto de ese tío?

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

cortez

no dije que yattara es el mejor jugador de la derecha caras.

saludos

azmi dedi ki...

palanca diye bir adam var. niye ona şans vermiyorlar anlamıyorum. barcelona ve valencia maçlarında gayet iyi oynamıştı. herifin kafası yarıldı valencia maçında hala oynamaya çalışıyordu üstelik realin kendi adamı. madrid böyle garip transferler yapacağına ellerindekiler kullansa daha iyi eder. mata diye bir adam var. adridin altapıdan çıkma şahane top oynuyo valenciada.. real madrid te garip garip harcamalr yapıyor. barcelona 11 inde 6-7 adam altyapıdan kafadan oynuyo. messi puyol iniesta pike xavi bojan buskets. tamamen altyapıdan iyi bir 11 çıkartabilir. real de kaç tane var. raul guti casillas. guti zaten pek oynayamıyor.

İsmail Şayan dedi ki...

BBC'den aşağıdaki satırlar, adam menejeri arayıp "oğlum şaka maka değil, seni Real istiyor" diyene kadar kendisiyle dalga geçildiğini zannetmiş resmen:

Julien Faubert thought he was the victim of a wind-up when Real Madrid first moved to sign him last week. The West Ham midfielder, who has moved to the Spanish club on loan until the end of the season, said: "I got a call from a Madrid agent but I didn't really take it seriously. I thought he was winding me up. Then a few minutes later my agent called me to tell me it wasn't a joke."

Ramon'un yerinde olsam ben de delirirdim :)