19 Ocak 2009

R.Madrid-Lazio-Juventus

İlk yarım saati büyük bir dikkatle, kalanını gazetelerin pazar eklerini okuyarak seyrettim. Sağolsun Ercan Taner'in tonlamasında insan yarım sayfa röportaj okuyamıyor. Mücadele iyi de kötü maçtı Lazio-Juventus. Inter iki haftadır puanları saçarken, Juventus bu kez fırsatı iyi değerlendiremedi. Kazansalar puan farkı bire inecekti. Kötüydüler, başta Del Piero olmak üzere. Manninger, Buffon yokken iyi idare etmişti ama bu gece takımı yaktı. Yapma Volkan tadında bir gol yedi. Real Madrid-Osasuna maçını iş yüzünden kaçırdım ama Marca açık açık hakemle kazandılar demiş. Juan Fran'ın atıldığı pozisyon dahil verilmeyen iki penaltı, 1-0 öne geçen Osasuna, 2-1'de 2-2 yapacakken son dakikada Robben. Puan farkı 12 olunca bu hafta Real Madrid'i Perez Burrull uçurdu. 3-1'lik mağlubiyet sonrası Mourinho yine bütün sorumluluğu aldı, suçladığı oyuncu yok. Gazetecilere dediği: "İlk 40 dakika öyle bir oyun oynadık ki bunu tarif etmek için istediğiniz sıfatı kullanabilirsiniz, haklısınız." Amerika'nın yeni başkanının sünnet düğünü tadındaki kutlama töreni neden Türkiye'de naklen yayınlanır, nedir bu Obama sevgisi, anlamış değilim. Gariplik bende demek ki...

20 yorum:

KP dedi ki...

"Amerika'nın yeni başkanının sünnet düğünü tadındaki kutlama töreni neden Türkiye'de naklen yayınlanır, nedir bu Obama sevgisi, anlamış değilim. Gariplik bende demek ki..."

Ağzına Sağlık Abi...
Yanlız değilsin...

omega dedi ki...

Bi kurban töreni de yemin ettiğinde yaparız artık. :D

erssre dedi ki...

cumhuriyet mitinglerini vermeyen ntv obama'nın gelişini davuz zurnayla kutluyor.. vatana millete hayırlı olsun

Köfteci dedi ki...

Legrottaglie harika bir mac cikardi, helal olsun.En az 5-6 onemli mudahalede bulundu.Keza Nedved de iyi oynadi, en azindan cok calisti.Lichtsteiner'e istemeden atmis olmasini diledigim bir dirsegi vardi bir de.Minare boyu acayip ortalar ve paslarla delirsek de mucadele cok iyiydi, zevkle izlenen bir mac oldu.Amauri'yı ceza sahası ıcınde kendini biraktigi icin kiniyoruz ayrica.Kaptan pek bir sey yapamadi, zaten hucumu pek dusunmeyen bu 11'le pek de yardim alamadilar Amauri'yle ikisi.Yardimi birbirlerinden beklemelilerdi belki.Sagda Marchionni bal yapmaz ari gibiydi, bazen gereksiz calimlara gidip pozisyonlari yedi.Asisti var.Zanetti vasat, Sissoko vasatin ustundeydi.Hos kendilerinden bekleneni yapti ikisi de.Mellberg'in golu guzeldi.Manninger'i konusmuyorum, kolay degil Buffon'dan kaleyi devralmak, eldiveninin hakkini verdi bu sene...

ygtylmz dedi ki...

Şaka gibiydi . Baktım azıcık bi anlam veremedim kapadım :) Ntv ne oluyor ..... :)

Adsız dedi ki...

bülent abinin yazilari cogu zaman sürprizlerle dolu. dikkatli okuyorsun yaziyi sonlara dogru da bir cümle patlati veriyor ve insan gülerek bitiriyor yaziyi.

ellerine yüregine saglik.

Kerem dedi ki...

Obama'nın başkanlık kutlamasının Türkiye'deki bir televizyon kanalında gösterilmesinden utanıyorum. Yazıklar olsun.

"Küçük Amerika" hedefi verilen güzelim ülkemizde yaratılmak istenen Amerikan sempatisi için çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

Ama bu oyunlara gelmeyeceğiz!

devletli dedi ki...

pepe ceza sahasında rakibinin ayağına basıp düşürünce burrull tereddütsüz penaltıyı verdi, hatta pepe şaşırdı "nasıl yani ayağına bastım sadece, kendini yere attı" diye. o yandaki yardımcı hakemden ikaz geldi "abi napıyosun" diye, hakem kararını değiştirdi, dedi kendini "yere attın lan". insanın tuttuğu takımdan utandığı anlar olur ya hani...

obama da 2. kez gelmiş isa mesih, bilmiyosunuz siz. pırlanta o.

kerem dedi ki...

garip bir ulkede garip olmak gayet normal...

jose dedi ki...

Geçtıgımız sezon Legrottaglie gıbı bır oyuncunun takıma alınmasına karsı cıkan Ertugrul Saglama sevgiler..

Cem Kalay dedi ki...

Osasuna'nın hallını gerçekten yediler ilk penaltı pozisyonunu göremedeim, kesik kesik izlediğim bir maçtı ama son dakikalarda maç 2-1 iken osasuna'nın net bir penaltısı verilmedi.Sonrasında madrid attı golü ve işi bitirdi hakem sayesinde...

Figueres dedi ki...

JuanFran'in basina gelenler nedir boyle ya, olacak is degil. TR'de olsa kiyamet kopardi. biri macin basinda, digeri sonunda olmak suretiyle JuanFran 2 net penalti yaptirdi. Hakem ikisinde de kendisini aldatti diye sariyi yapistirip atti adami oyundan. Hakem resmen katletti Osasuna'yi.
Osasuna'ya baya uzuldum. bu hafta Real'de verilmeyen 2 penalti, gecen hafta Barca'ya karsi son 10 dk'da verilen 3 puan. ligin sonuncusunun zirveye bu kdr kafa tutup sifir cekmesi baya kadersizlik.

alchoburn dedi ki...

tabii yazıyla alakasız olmuş a neyse. geçen akşam sanırım tekrarına rastladım, nedir bu obama sevgisi çözemedim.

herkese özgürlükmüş... vay anasını "sana ne benim özgürlüğümden ey başka ülkenin başkanı" diyen yok, herkes saçmalıyor.

renk aşkıyla mı alakalıdır bilemem ama mourinho nerazzuri'ye geldi geleli daha bi hoşuma gitmeye başladı, eskiden daha bir şopar gözüyle bakardım halbuki. demek bir miktar subjektiflik var bizde de.

Gri dedi ki...

Gayet güzel bir konserdi, niye bu kadar rahatsız olundu anlamadım? Hani Patron'u gördüğüm her an zevkli bir andır benim için.

Ayrietten herif gezegenin en önemli adamı olacak 2 gün sonra. Normaldir bu ilgi ve alaka.

maxim dedi ki...

Yapma Hayrettin...

GK dedi ki...

Bence güzel bi maçtı,çatır çatır futbol oynandı.Özlemişiz.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

bence gayet normal kutlama töreninde 20 den fazla ünlü aktör ve tam 10dan fazla dünyaca ünlü grup yada isim sahne aldı.Bence buna Konser diyebilirsiniz.Oscar ödül törenini Golden Globe ve Cannes'ı yayınlayan sıklıkla canlı performans konser yayınlayan bir kanalın Pazar gecesi 10dan sonra bir daha bu kadar grubun arka arkaya sahne almayacağı bir gösteriyi kaçırması Eşeklik olurdu.NTV zaten belli bir kitleye hitap ediyor; Şahsen sahnede U2 ve Aritha Franklin gibi isimlerin olduğu konseri canlı yayınlamasa yadırgardım (PAZAR gecesi hemde)

mre dedi ki...

Ntv zenci sever...

Not: Artık zenci demek de ırkçılık oldu ama çocukluğumdan beri tüm saflığımla siyah derili kardeşlerimizi zenci diye adlandırırım.

Nitin Gupta dedi ki...

İlk 45 dakika çok tempolu çok iyiydi ama ikinci yarı donuk bir maç oldu...
Legro'nun füzesi süperdi...Sağ altta bir 89 km yazdı... :)

Ntv Obama'nın bilmemnesi için Atletico maçını yedi,başka bir şey olsa neyse haber kanalı ama bize ne Obama'nın başkanlığından anlamış değilim...
Medyanın gücü böyle bir şey herhalde...Bütün dünya Obama'nın peşinden gidecek nerdeyse...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Aqui cada uno se arrima al sol que mas calienta... el AS pretende conservar su posicion privilegiada con Calderon y el MARCA desestabilizar lo mas posibe para meter ahi a su ...... Nada mas que eso. Tan facil de explicar y tan complicado de entender. Solamente son intereses economicos. Nada mas.

Cuanta razon tenia Marti Perarnau en su articulo de ayer....