18 Ocak 2009

No Kaka No Party

Curva Sud'deki tezahürat: "Galliani sen oğlunu sattın." Tribünden pankartlar: Kaka senin yerin burası. Berlusconi Milan'ı sat. Galliani Man. City'e... Kaka bizimle yaşlan... Milan, Fiorentina'yı Pato'nun golüyle devirdi. 3 puanı aldı. David Beckham ilk kez San Siro'ya çıktı. Hepsi hikaye. Bu fotoğraflar da gösteriyor ki Kaka Milan'a veda etti.

33 yorum:

sekerse tehlike dedi ki...

geçmiş olsun
futbolu kirletenlere de hayırlı olsun zaten galiani ve berlusconiden ancak bu beklenebilrdi. Kakayı satığ yerine bir takım kuracak kadar para alacak ama bi kaka daha alamayacaklar...
iyi futbolcu olmakda zor vesselam

carlito dedi ki...

Maçtan sonra takım arkadaşlarına veda eder gibi bi hali vardı...

Bu arada 'Non ha Prezzo' paha biçilemez demek heralde :)

Alfredo dedi ki...

şerefsizler...

angelus1345 dedi ki...

Sadece Kaka için bağırıldı. Beckham pek iyi değildi bu arada..
Seedorf'un ıslıklanması nedendir bu arada anlayamadım?

Akay dedi ki...

ronaldinho nun gelişinden sonra takımda nerdeyse herkese bir top gerekiyordu. (ronaldinho , pirlo , seedorf, kaka, vs..) kaka nın gidişi milanda dengeleri biraz yerine oturtur ama tabi ki o yaşlı defansı yenilemeden bir arpa boyu yol ilerleyemezler.. gelen parayla adam gibi defans takviyesi yaparlarsa milan yeniden tutulamaz olur... ayrıca ribery'nin gitmesini " abicim adam parasını alamdı mı tabi ki gidecek" diye onaylayanların klübüne 150 milyon euro ödeyerek kendi takımlarına katanlara neden kızıyorlar anlamış değilim??

Kamil Güğüm dedi ki...

Beckham zaten futboldan daha çok reklam işleriyle uğraşıyor son yıllarda. Ama Kaka gerçekten de apayrı bir adam, yıldız oyuncu iyi oyuncu, mükemmel fitbolcü falan filan ve de filan. Esas önemlisi maçı tek başına, gidip alıp gelebilen bir adam. Bizim armut yorumculardan bazıları diyor ya tarzancadan çevirmeyle patlayan forvet diye, içten patlamalı motor gibi. Öyle her futbolcuya yakıştırıldığı gibi hikayeden değil, maç içinde sıradan pozisyondan maç çevirebilen bir futbolcu Kaka. Satılırsa futbol kalitesine zarar Milan'da, ama öte yandan gelecek parayla birsürü adam alınır, gel de çık işin içinden.

gianfresco dedi ki...

Futbola böyleleri gerek. Belkide aile geçmişiyle alakalıda bi' olaydır. Sonradan görmüş bi' futbolcu değil sonuçta. Brezilya'nın zengin ailelerinden birinin çocuğu. Bununda etkisi var bazı şeylerde.
Sevdiğimle yaşlanıcam diyordu Kaka. Olmadı işte, çok istedi ama konu para olunca kimsenin gözünde isimler kalmıyor.

Unknown dedi ki...

Ekonomik açıdan bakıldığında böyle bir teklifin geri çevrilemeyeceğini düşünüyorum. ne yazık ki şirketler karar alırken duygusal olamıyorlar. Değerinin kaç kat üzerinde satılan bir "emtia" söz konusu. Ama herşeye rağmen, biz seyirciler için futbol coşkulu bir oyun ve keşke hep öyle kalsa. Keşke bir babayiğit çıksa da bu tarz çılgın teklifleri reddetse. Bu anlamda Arsene Wenger'in bugün yaptığı açıklamalar çok hoşuma gitti.

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Sen gidince simdi kirmizi siyah formalar icinde gol sonrasi iki elini de acip yukariyi kim gosterecek?

eşkenar kare dedi ki...

Kaka'nın gitmesinden çok, Milan gibi bir kulübün paraya öncelik vermesi şaşırtır ve üzer beni. Kendi çapımda istemiyorum bu transferin olmasını.

erdincinho altunozzi dedi ki...

kaka son zamanlarda izlediğim en kaliteli,göze hoş gelen futbolu oynayan adam.adamdı demek istemiyorum ingiltere kaka için bi hüsran olabilir çünkü.ne messi gibi şımarık,ne ronaldinho gibi dengesiz değildi,efendi kişiliğini oynadıgı futbola da yansıtmıştı.

ama verilen bonservis ücreti cidden çok yüksek,futbol malesef ve malesef bi endüstri oldu.ben olsam ben de satardım kakayı.

not:düşündüm de kaka'nın transferinden gelen para kaç odaya sığacak acaba:)

oralardaniyivurur dedi ki...

Milan bile Arap sermayesine hayır diyemediyse
Futbol bitmiştir..

bahtiyar dedi ki...

acıkcası ben taraftar olsam bu paraya satılmasını tercih ederdim. milan bu paraya önumüzdeki 10 senenin kadrosunu kurar. yoksa takımı yenilemezlerse bir yere varma sansları yok bence.

MARADONADONI dedi ki...

dünyanın dayısı abd bile ekonomik krizin içindeyken bu arapların bu kadar parayı harcamaktan ve bu kadar yağı g.tlerine sürmekten çekinmiyorlar.

mondo trasho dedi ki...

o değil de şu maçı neden güntekin onay'a sundurmazsın be ntv!!!

kaka ile alakalı bir sürü italyanca pankart, tezahürat... güntekin italyanca biliyor, bi güzel çevirirdi biz de mahrum kalmazdık bir şeyden.

Adsız dedi ki...

http://www.tuttosport.com/images/27/C_3_Media_664827_immagine_l.jpg

soon dedi ki...

golcü yada asistci yada sert savunmacı bir adam değil, hapsinden var biraz ama,kariyerinin en iyi golünü serkan balcı nın yanından geçip attı sonuçta..verilen 100 milyonun 40 milyonu futbola 60 milyonu imaja gidiyor, yoksa alınacak doğru adam seedorf o takımdan o bölgeden.

Dünyaları Koşuyorum dedi ki...

Ulan futboldan soğuttunuz beni yemin ederim..

oz2sh dedi ki...

gayet açık aslında ama o pankartı türkçeye çevirelim..

Eto'o.. 80 milyon.. mastercard ile..
C. Ronaldo... 120 milyon.. mastercard ile..
Messi.. 180 milyon.. mastercard ile..

Kaka.. Paha biçilemez..

Valla bana kalırsa Messi'ye de paha biçilemez ya, abiler duygusal davranmış tabi..

Temur dedi ki...

Geleceğin on yılının takımı falan safsatadır. Bu takıma Beckhamın yerine savaşçı bir orta saha ve kaliteli bir stoper alsan ortalığı yine sallar. Defans öyle rezil ki Maldini şu an en iyileri. İnzaghi ile Costacurta ile iki sene önce Atina'da şampiyon olundu. Kaka gidecek kupa gelecek ise gelmesin o kupa kalsın yerinde.

Mehmet Dinler dedi ki...

Milan'ın hamlesi iyi aslında. Tamam takımın artık sembolü gibi olan adamı satmaları kötü de bunca paraya satılır. Bu defansla bu iş olmaz diyorduk yeni bir defans kurulur. Ve şimdlik Pirlo, Ronaldinho ve Pato var takımda. Kaka'nın yeri doldurulabilir. Yanlış anlamayın yeri doldurulabilir diyorum, fazlalaıktı demiyorum...

turhanatakan dedi ki...

o değil de, celal doğan ne düşünüyordur acaba şu anda?

Gli azzurri dedi ki...

Evet malesef Kaka Manchester yolunda Milan bile bu paraya hayır diyemeyecek.Asıl üzücü olan yıllardır kupa alamayan futbolla tek ilgisi para olan yeni sahibi sayesinde Kaka'ya sahip olacak yeni takımı yani Manchester city.Aslinda Kaka son yıllar da Milan ın yaşlı kadrosunda boş bir çırpınış içindeydi.Kim ne derse desin kadrosunu yenilemek için bu paraya ihtiyacı var.Milan taraftarı duygusal yaklaşıyor olaya ama bir karar vermeleri gerekiyor ya kaka önderliğindeki ihtiyar yıldızlarıyla lig de ilk 4 e girmenin yarışını yapacaklar ya da kakasız genç ve aç kadrolarıyla yeni kupalar kaldırmanın gururunu yaşayacaklar bence Kaka ya karşı fena bir teselli değil.

xanortis dedi ki...

Kaka ilk önce ne olmak istediğini düşünsün.
Figo mu,Maldini mi?

jose dedi ki...

Kaka Shevada oldugu gıbı bır gun geri dönecektir Mılanoya bence.

Rezil defansa takvıye ıcın Arsenallı Eboueye teklıf goturseler fena olmaz.Hazır sene sonu kontratı bıtıyor.Bır tane daha ıyı bır stoper alabılırler.

Chelseaden Essienede talıp olabılırler.Malum Abraham başkan takımı elden cıkartmayı dusunuyor kabul eder teklıf gelırse.

Artık Kaka yerıne R10da sanırım saha ıcı lıderlık.

josemarcelosalas dedi ki...

@Dante Kun

'Sen gidince simdi kirmizi siyah formalar icinde gol sonrasi iki elini de acip yukariyi kim gosterecek?'

Baba dur ağlatacaksın beni şimdi zaten zor tutuyorum kendimi..

josemarcelosalas dedi ki...

Yıllar önce Florentino Perez Redondo'yu sattığında Real taraftarları 'Redondo'yu satan Real'i satar!' pankartını çoktan açmışlardı bile. Aynısını Berlusconi ve Galliani için söylüyorum burdan;

'Kaka'yı satan Milan'ı satar!'

-EagLe- dedi ki...

Shevko ' nun transferine benziyor hayırlısı.
Ama , biz Kaka ' yı Milanla tanıdık...
Hayırlı uğurlu olsun.

Mehmet Reşit dedi ki...

Gerçi son zamanlarda biraz soğuğum futbola ama, TV'de bilmem kaç zamanda bir avrupa takımı izleyebildiğimiz zamanlardan beri bu takımın hastasıyım.

Hasılı, Galliani'ye, Berlusconi'ye, şuna, buna kızamıyorum, şu Araplara kızdığım kadar.

La bi yürüyün gidin la! Üç kuruşluk bir zevkimiz var zati şurda.

Temur dedi ki...

Kaka Belong to Jesus
Galliani Belong to Money

olay bundan ibarettir.

İsim dedi ki...

keser doner sap doner gun gelir hesap doner

Milan yıllarca finansal gücü daha düşük takımların nice Kaka'larını almadımı?
İşte adalet.
Global finansal kriz büyük biraderlere unutamayacakları dersler verecek göreceksiniz.

İsmail Şayan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Feridun Bitir dedi ki...

celal dogan efsanesine inanan var mi hala???