20 Ocak 2009

Kaka Milan Taraftarının

Sondan bir önceki haber 2 kulübün 130 milyon euro bonservis için anlaştığıydı. 20 dakika sonra Berlusconi 'Kaka Milan'da kaldı' dedi. Taraftarın baskısı olmasa bu imza atılırdı. Günün lafı ise Flavio Briatore'den: Schumacher, Minardi'de nasıl olmazsa, Kaka da Man. City'de olmaz"

24 yorum:

ix dedi ki...

En hayırlısı oldu...

charonst dedi ki...

defansa adam almamanın tek nedenı para olabılır. bu durumda nasıl bu para reddedılır anlamıyorum. mılan ın ne kadar buyuk bı kulup oldugunu gostermek ıcın yuz kusur mılyon avro reddedılır mı .

schakal dedi ki...

çok iyi olmuş. man city de yusuf'a yönelir heralde bundan sonra:)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Önümüzdeki 2-3,maksimum 4 sezon içerisinde Kaka'nın lafı geçen miktarın 10'da biriyle 5'te biri arası bir rakama takım değiştireceğine emin olsamda,bu teklifin ekonomik açıdan Milan adına müthiş olduğunu düşünsemde,Kaka'nın İngiltere liginde neler yapacağını çok merak etsemde,Milan'ın o parayla kimleri alacağını görmek istesemde,sonuç itibariyle bu işte paranın istediğinin olmamasına çok sevindim.Olması gereken buydu.Hani ben olsam satardım,onlar zor olanı yaptılar.Bravo Milan taraftarına,ve herşeye rağmen bu kararı alan yönetime...

Konialis dedi ki...

bak üzüldüm işte bu olaya...

aamet jr. dedi ki...

öncelikle bilhassa taraftarların hazırladığı afiştir,pankarttır bu tip şeyler ilgimi çekiyor, görmeme vesile olduğunuz için teşekkürümü bi ileteyim. bir de altlarına türkçesini eklyebilirseniz çok daha hoş olur. ekleyemezseniz de canınız sağolsun :)

ayrıyetten

@ schakal

hahahahaha

PIERREMANU dedi ki...

Rus, Arap, Amerikalı veya başka milletten zengin sermaye sahibi tiplerin CM oyununu kısmen gerçek hayatta oynamaya çalışmaları tabii ki can sıkıcı gözüküyor. Ancak zengin bir Manchester çocuğu City'yi satın alsaydı ve çok sevdiğini söylediği kulübü için bu paraları harcama teşebbüsünde bulunsaydı bakış açıları biraz değişirdi. Bu fiyata Kaka satılabilirdi kanımca. Muhakkak ki para herşeyi satın alamamalı. Özellikle taraftarlar için bayrak olmuş adamların fiyatı olmamalı. Bunun için Kaka'nın Milan taraftarları için ne anlam ifade ettiği önemli. Eğer Kaka kendileri için, Milan için çok büyük anlamlar, değerler içeriyorsa satılmaması doğrudur. Örneğin Semih'i hiçbir şey satın alamaz benim gözümde. PAF takımdan kazıya kazıya gelmiş, Fenerbahçeliliğin ne olduğunu çok iyi bilen bayrak adamdır Semih. Benim kafama takılan daha çok Briatore'nin günün lafı olarak lanse edilen sözü. Pek tabii ki City'de oynar Kaka. Eğer para babalarının furbolcular için servet dökmelerine ve paranın çok fazla şeyi satın almasına karşıysak bu lafa da karşı olmalıyız. Nihayetinde Milan da az zengin değildir hani. Berlusconi her tuvalete gidişinde dışkının yanında bir miktar da banknot çıkarıyordur bir taraflarından. Açıkça zırvalamıştır Briatore. Zırvalamaktan çok saygısızlaşmıştır.

FASLI dedi ki...

Bir arkadaş yorumu : 'Çok büyütmeye gerek yok.En nihayetinde bir futbolcu.'

aksilaz dedi ki...

büyük bir hata. 130 milyon euro bu başka birşey değil.milan taraftarı maldini-kaladze-jankulovski-zambrotta dörtlüsünü izlemeye devam etsin

Murty dedi ki...

"ricky" tam olarak nedir?

Cem Kalay dedi ki...

En iyisi oldu, hayranı olduğum bir oyuncunun para adına istemediği bi kulüpte oynayacak olması içime oturmamıştı zaten.Para çok iyiydi belki milan yeni bir takım oluşturmasada 5-6 önemli yıldız alıcaktı, fakat parada futbolu kirletmiş olacaktı...

varol döken dedi ki...

hep milan tarafından bakıyoruz da peki manchester city tarafında ne oluyor? sonuçta dubai, katar takımı değil, ingiltere'nin en köklü kulüplerinden biri manchester city? onlar da kaka falan gelmesin, mansur paralarını alıp basıp gitsin diyor mudur yoksa..?

evet aceto söz sende:)

devletli dedi ki...

vay be futbol ölmemiş demek ki...

chelsea shevchenko'yu ilk istediğinde kendisi "paranın satın alamayacağı şeyler var" demişti. mesela oğlunun lisan eğitimi. sonra silindi gitti. kaka'ya da olmaz inşallah böyle.

olmaz ya, kaka'yı alamayan şeyh gözünü lincoln'e çevirir de 70 milyon önerirse biz de yürür müyüz hasnun galip'e?

zenmaster dedi ki...

laf cuk oturmuş

jose dedi ki...

City Elanoyla yetinmeye devam etsin.

Kerem dedi ki...

Milan bence yanlış yaptı. Söz konusu para çok yüksek bir miktarken sen bu oyuncuyu satacaksın arkadaş. Sonra Milan'ın yıllardır ihtiyacı olduğu yeniden yapılanmayı gerçekleştireceksin. İnatçı bir ruh haliyle "Biz çok büyüğüz, biz şöyleyiz, böyleyiz..." demeye gerek yok. Milan Kaka'yı satsaydı bence büyüklüğünden hiç bir şey kaybetmezdi.

Ben Bursasporlu'yum. Sercan'a bizim yönetim 10 Milyon EUR gibi uçuk bir limit belirlemişler. Bence onun yarısını veren bir klüp varsa hiç düşünmeden satmak gerekir. Gelecek parayı mantıklı kullandığında Bursaspor'u tutacak takım kalmaz. Don alacak paramız yok, gitmek isteyen bir oyuncuyu satmıyoruz.

Tabi bu yazdıklarım normal bir yönetim anlayışına sahip insanlar için yazılmıştı. Örneğin Baliç'i biz Fenerbahçe'ye 20 Milyon'a satmamıza rağmen bizim akıllı yöneticilerimiz o parayı klüp için kullanmaktansa ceplerine atmayı tercih ettiler. Sonra bu günlere düştük. Böyle bir şey olacaksa ne Milan Kaka'yı satsın, ne de Bursaspor Sercan'ı satsın!

Arkhe dedi ki...

O bahsedilen rakamların teklif edilmediğine dair haberler dün çıkmıştı. Taraftarın ya da Kaka'nın isteğinin çok kaale alındığını sanmıyorum, bence sadece istenilen teklif alınamadı.

Canto dedi ki...

UEFA finalini tribünde izleme umudu taşıyan bir birey olarak Kaka'yı dünya gözüyle bir kez daha izleme şansı elde edeceğim için sevindim, benim için tek boyutu budur bu haberin. :)

Tabi önce W.Bremen'i geçmesi gerek Milan'ın. Geçerlerse Olympiakos - St. Eitenne galibi ile eşleşecekler. O turu da geçip finale yürürler diyorum.

mondo trasho dedi ki...

ama has adamın alonso bir zamanlar minardi'deydi, değil mi flavio?

İsim dedi ki...

Yazık oldu futbol adına.Kaka'nın Milan'dan gitmesi demek Milan'ın belki genç belki daha olgun yeni adamlar alması büyük ihtimalle biz futbolseverlerin yeni yıldızlarla tanışması demektir.
City'de Kaka'yı izlerdik Robinho ile hem bakardık Milan'da da neler oluyormuş o para ile.
Anlamıyorumki bu sevinci Kaka kaldı diye.Arabın parası ile Brlusconi'nin parası arasında çokmu fark vardır biz ekran başı kuşları için?

felix mourinho dedi ki...

madem kaka'yı satmayacak kadar önemli bir bütçeleri var bunu savunma ve orta saha anlamında yapacakları transferlerle de görmek isteriz. maldini efsane diye de benim oğlum doğana kadar oynayacak değil herhalde. geri kalanlardan bahsetmiyorum bile.

arancia meccanica dedi ki...

Milan taraftarı bi yandan Maldinili Nestalı defanstan şikayet eder ama Kaka transferinede karşı cıkarlar..
Mantık ağır basmalıydı Kaka efendi satılmalıydı diye düşünüyorum..
Milan tarihi boyunca böyle bi parayı daha göremez transferde..
O parayla new Milan'ın temelleri atılır, önümüzdeki 3 sene CL de şampiyon olurdu takım..

Lâ Mekân dedi ki...

taraftarın da akıllısı lazım.

nikolatesla dedi ki...

Kaka'ya kaptanlık yolu açılmıştır hayırlı uğurlu olsun