20 Ocak 2009

Fenerbahçe vs. Trabzonspor?

9 yorum:

charonst dedi ki...

ersun yanal la bu maçtan hiçbi beklentim yok. yattara çok ustun bi performans ortaya koyarsa belki ama hüseyin le tayfun la bu iş yürümez. ts bu sene ilk 3 te bile bitirirse iyidir

Tutku dedi ki...

Fener bu tip maçları Kadıköy'de kolay kolay kaybetmez...Ayrıca'da Kadıköy'de galip gelmenin formülü şu iyi oynarsa bu iyi oynarsa değil, takım olarak çok büyük mücadele göstermekle oluyor.. Yoksa Galatasaray 4 formda forvetiyle Kadıköy'de 4lük oldu. Beşiktaş da Fenerbahçe maçı öncesi inanılmaz formdaydı. Bireysel performansa bel bağlayan takımlara karşı Fenerbahçe rahat maç çıkartıyor. Zira yukarıdaki takımlar arasında takım savunması en iyi olanlardan birisi Fenerbahçe. Sorunu hücumda yaratıcılık zaten... Erken konuşmak yersiz aslında ama iki tarafında gol attığı ve bol pozisyona girdiği ancak Fenerbahçe'nin galip geldiği bir maç olur.

Ser dedi ki...

Fenerbahce'yi son bir kac macta daha iyi olmasa bile daha istekli ve isini daha ciddiye alir buldum. kadiköy avantajiyla beraber kazanacagimizi düsünüyorum.

hasanhasanoğluhasanınoğluhasan dedi ki...

Kadıköyde son yıllarda oynadığımız maçlar gibi oynarsak fenerbahçeyi çok zorlayacağımzı düşünüyorum.başa baş mücadele eder ve ayakta kalabilirsek o zaman hakemlerin adaletine kalıyor işimiz. son 3-4 yıldır fenerbahçeyle kafa kafaya oynadığımız tüm maçlarda hakem faktörleri alehimize işledi. kazanmak istiyorsak çok kötü bir fener ve muhteşem bir trabzonspor olmalı sahada bence. çünkü futbollar eşit olduğunda adaletin terazizi hem sarı-lacivert tarafa kayıyor.

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

10 yıldır galip gelemeyen Trabzonspor'un yine galip gelmesi zor. Ama şampiyonluk için hevesleneceklerse bu maçlarda alacakları puanlar onları zirvede tutacak. Tıpkı Beşiktaş gibi kırılma noktalarını oluşturan derbilerden galibiyetler çıkaramazlarsa şampiyonluk sadece hayal olur.Derbi galibiyetlerinin sadece 3 puan olarak görmemek, takıma özgüven,hırs ve inanç getirdiğinide düşünürsek bu maç Trabzonspor için şampiyonluk yolunda ilk kırılma noktası olabilir.

varol döken dedi ki...

valla ne olursa olur ama güzel maç olur... fenerbahçe bu tür maçlara sahasında psikolojik olarak 1-0 önde çıkıyor zaten...

trabzon kadro olarak aslında sivasspor'dan bile zayıf bir kadro... bugüne kadar güzel geldiler ama 2. yarıda pek şanslarının olduğunu düşünmüyorum açıkçası... insan o eski efsane takımları, hamileri, orhanları, ogünleri, abdullahları, arçilleri, şotaları özlüyor be!

Adsız dedi ki...

Trabzon kendi sahasında bile küçük takımlara karşı olan maçlarınında hep zorlanarak kazandı.Üç büyükler ile oynadığı maçlardada performansı çok kötü.Gs ile oynanan maçta en formda döneminde bile bir varlık gösteremedi.Fenerbahçenin zorlanmadan rahat alacağı bir maç olabilir.Üç büyükler arasında genelde favoriler kaybeder ama trabzon karşısında favori isen kaybetmezsin.Trabzonun kadrosu kaliteli de olsa bu tür maçların altından kalkabilecek tecrübe ve beceriye sahip bir oyuncu kadrosu yok.

miracsaral dedi ki...

Trabzon muhtemelen maçın başında çok sert bir presle başlayarak erken gol bulmayı amaçlayacak. Eğer Fenerbahçe, o erken golü yerse maçı çevirebileceğini sanmıyorum. Ama o 20 dakikalık kısımda gol yemeyip, ilk yarıya da bir gol sıkıştırırsa bu maçı farklı kazanır.

hta1905 dedi ki...

Bu maç berabere bitecek ve Galatasaray lider olacak :)