18 Ocak 2009

Acımak Yok

İspanya böyle bir takım görmedi tarihinde. Ligin ilk yarısı için rekor puan. 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet. Bu takıma sezona yenilgiyle başlamıştı. 3 gol ortalamalarını da yükselttiler. 59 gol ve +46 averaj. Acımasızlar, Deportivo La Coruna'yı da 5'lediler. Şampiyonlar Ligi'ni alamazalarsa, kime, nasıl, neden elendiklerinin uzun bir hikayesi olacak.

20 yorum:

Taci YALÇIN dedi ki...

Valla abi gerçekten şampiyonlar ligini de havada karada alırlar gibi görünüyor. Ama tabii ki, bu işler genelde motivasyon işi.

raul #7 dedi ki...

insanlıktan cıktılar abicim.ilk yarı 3olunca moralim bozuldu yaw

LeNNy dedi ki...

Uzun zamandır maç özetlerini izlememe rağmen son 4/5 haftadır barçanın maçlarını takip etmeye başladım. Yorumunda aceto ya tamamiyle katılıyorum. Bir takım gerçekten bu kadar makineleşmiş bir şekilde pas yapıp, futbolu basitleştirip, tempoyu ayarlayıp rakibini tam anlamıyla sahadan silebilir? Öyle ki karşı takım kağıt üzerinde ne kadar güçlü olursa olsun, Barça karşısında kelimenin tam anlamıyla sahada "acizleri" oynuyor. Herşeyden önce asıl tabrik edilmesi gereken sezon başında nasıl bir takım yaratacağı pek de bilinmeyen Guardiola'dır. Beklenen ve özlenen "Katalan Ruhunu " takıma kazandırdığı açıkça belli oluyor

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Seviyorum Barcelona'mı...Umarım bu 5'leri 6'ları kapanan takımlarada atarız.Zira sene başından beri pozitif futbol oynamaya çalışan Deportivo'ya acımadım desem yalan olur.Şimdi reklamlar:

http://blaugrana-tr.blogspot.com/

ygtylmz dedi ki...

Gerçekten inanılmaz keyif alıyorum Barcayı izlerken . En zor takımlara karşı bile rahat rahat galibiyet alıyoruz . Lig 7cisi diyoruz deportivo valdes yere yatmadı bugün neredeyse . Veya gol ortalaması 3.1 . 16 galibiyet gerçekten sınırları zorluyorlar .

nestavarro dedi ki...

blogda ramon diye bi deli vardı derbiden sonra görmedim ben bu adam intihar etmiş olmasın:)katalanlar çıldırmış olmalı

aşkın dedi ki...

Barcelonalı olmasam da Barcelonayı desteklerdim.İngilizlere ders vermenin tek yolu.Yoksa kazmaları, kaleye Allah ne verdiye şut gömçürüp balına gol atmayı, 10 kişiyle kapanmayı, tazı gibi koşmayı marifet sanmayı, ayyaş ''Sir''ü, İngiliz kibirini, Arapların sansasyon transferlerini izlemeye devam ederiz.
Futbolun mücahidi Barça!

Akay dedi ki...

ramon benim de aklıma geldi maçı seyrederken. calderon un istifası falan bunalıma sürüklemiştir herhalde. adresini bilsek koli koli rakı yollardık efkar dağıtsın diye :))

Hrngndz dedi ki...

Maçı izleyenler dikkat etmiştir Deportivonun tek bir atağı bile yoktu , zaten takımın en iyi oyuncusu guardado sakatlanıp oyundan çıkınca elde avuçda bişey kalmadı..

Dünyanın en iyi futbolcusu açtı perdeyi.. son zamanlarda izlediğim en güzel maçlardan biriydi böyle maçlara pek rastlayamıyoruz ne yazıkki ,

inşallah barça şampiyonlar liginde manchester united'la eşleşirde onları deportivodan beter ederler

günahım kadar sevmiyorum şu manu yu

Lastcm dedi ki...

bu adamlar herkese örnek olmalı bence
dakika birde goltıp maçın üstünede yatabilecekken son derece özverili bir şekilde her maç seyirciyi dört köşe bir şekilde evlerine yolcu ediyorlar.İş ahlakı bu olsa gerek yoksa her maç beş atmanın ne açıklaması olabilir ki

SozenE. dedi ki...

Enteresan.

Barcelona, sahaya çıktığında rakibin kim olduğunu unutuyorsunuz. Valencia, Deportivo veya bir diğeri. (Hatta Real Madrid.)

Haftaya Numancia var. Lige yenilgiyle başladığı takım karşısına çıkacak, Barcelona. Gösterecekleri reaksiyonu çok merak ediyorum açıkçası. Deportivo'ya bugün minimum üç gol daha atabilirlerdi. Yani, yorulmakla veya tempoyu düşürmekle ilgisi olmadan. Rakip takımın kalecisinin atılmasının ardından bile bir veya iki tane sıkıştırabilirlerdi.

Numancia maçında, Deportivo karşısında gösterdikleri merhameti koruyacaklar mı, bilemiyorum. Maçın sorusu bu olacak kendi adıma.

Eray.

tofi dedi ki...

liverpool a elenirler sadece, gerisi kolay lokma

MARADONADONI dedi ki...

Lost'un başlamasına 3gün kala yazının başlığı "Barcelona ve The Others" olabilirdi.

Bolat dedi ki...

Bence Ingilizlerden birisi yer bunlari.

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Manchester United karsilarinda duracak takimdir. Ters takimdir United, oyuncu kalitesinin karsilikli olarak yarisabilecegi hatta tek takimdir su anda mevcut olarak.

C7 vs M10

serdark dedi ki...

barselona!! futbolun fln iyi guzelde, bizi kendimizden sogutuyorsun! Maci izliyorum, takir takir paslasiyosunuz, tamam super teknik isimlerde var, ama tum kurgu makine duzeni yerlesmeden ve duz paslardan geliyor. Ulan diyorum su sol kosede, sotede bi yerde bende olsam, su kadarcik kontrol, pas yaparim herhalde :/ Nedir? Aldin, yanindakine verdin, bosa kactin, oyun sIkIsirsa messi zaten calim atiyor. Eee tmm. Ama iniyoruz halisahaya oyle olmuyo iste, ne sen topu oyle tutabiliyorsun, nede pasi atan adam xavi. wallahi barselona beni futboldan sogutuyorsun, ayip oluyo!

jose dedi ki...

Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona-Liverpool şükela olur.

josemarcelosalas dedi ki...

Pep der çıkarım işin içinden.

alessandro del piero dedi ki...

united ve juve varken barça'ya yine hüsran var bu sene..

frodo555 dedi ki...

@josemarcelosalas:

Pep ne ya? :)
bak çıkamadın işin içinden, hafife almayacaksın barçayı adama Pep dedirtir....

Bu arada ramon nerelerde, gözükmüyor bir haftadır... hehe!