19 Ocak 2009

3 As

Tablo herşeyi anlatıyor aslında. Barça'nın bu sezon ligde oynadığı 19 maçta attığı 59 golün %70'i bu üçlüden geldi. Attıkları 41 golü Avrupa'da büyük liglerde geçen 42 golle Chelsea var ama o da 22 maçta. (Ajax'ın 18 maçta 45 golü var) La Liga'da ise Atletico Madrid'in 42 golü var. Bizde, Galatasaray'ın 38, Fenerbahçe'nin 31, Beşiktaş'ın 27, Sivasspor'un 28, Trabzonspor'un 24 golü var.

14 yorum:

tknycl dedi ki...

en çok henry'nin pep'le yeniden kendisini bulmasına sevindim..yoksa eto'o ile messi yine bildiğimiz gibi...bu arada deco ile r10 la liga özetleri seyrediyor mudur acaba?

pclion dedi ki...

Bizde de as per var, olmaz mı? :)

Turgay Keskin dedi ki...

Öldürücü hücum hattı klişesini en çok onlar hakediyor herhalde..

Mesut Ulukök dedi ki...

Harika detay..

Adsız dedi ki...

samuel bu sezon gerçekten formda aslında önceki sezonlarda da çok farklı değildi, çok rahat gol atıyor, messi zaten olayı aşmış, bitirmiş, bu ikiliye bir de geçen seneki tutukluğunu üzerinden atan henry eklenince bu tablo ortaya çıkıyor tabii. Her maçlarını izleyebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum, iyiki varlar...

Barça el mejor!!!

sannti dedi ki...

Henry'yi uzun süre sonra böyle izlemek gerçekten sevindirici. Bergkamp'la oluşturduğu ikilideki performansı yakalaması zaten imkansız ama en azından o zamanki kadar istekli bu sıralar.

barSELOna dedi ki...

haberi sport da gördüm bende bu 3 lü harika ama bir de alkışlanması gereken 3 kişi var barca da xavi iniesta yaya .iniesta son 2 aydır sakat ama diğer 2 li harika oynuyor gerçekten özellikle yaya nın sağlam defansif yanı xaviye hücumda daha çok katılma şansı veriyor

http://fcbarcelonaturkiye.com

jose dedi ki...

Rijkaard donemını kabus gıbı geçiren Henry'nın Pep ıle kendını bulması bana Geretsin yenıden Hasan Şaşı kazandıgı 2005-2006 sezonunu hatırlattı.

FASLI dedi ki...

@Mourinho

Henry,Rijkaar ile kötü günler geçirdi.Hatırladım.Ancak Gerest'in Hasan Şaş'ı kazandığı 2005-2006 sezonunu hatırlayamadım.ŞAŞırdım.

jose dedi ki...

@Faslı

2.Terim dönemi ve sonrasında Hagi ile gittikçe kaybolan Hasanın Gerets donemınde takımı nasıl zirveye taşıdıgına dair görüntüler sana yardımcı olacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=C47rP1EoAjM&feature=related

cakarkeyf dedi ki...

Liverpool bunları 1-1 ve 1-0 ile eler, anlarlar o zaman cagdas futbol skorunun 1-0 olduğunu :))

cikkoleite dedi ki...

Özellikle Henry´nin golleri ekstra oldu.Zaman zaman Etoo-Henry arasinda zitlasmalar oluyor mac icinde bu egolari yenebilirse bu ikili gol sayisi daha da artabilir.

Alfredo dedi ki...

"Barca'nın ölümcül triosu"
başlık böylede olabilirdi aslında :D

felix mourinho dedi ki...

galatasaray 16 maçta 38 attı. daha barça ile karşılaştırılması için önünde daha 3 lig maçı var :D
neyse gerçeklere dönersek orta 3'lü ve messi muhteşem olduğundan barça muhteşem. keita, toure ve onları derleyip toparlayıp sunan xavi messi'yi daha bir üste çıkartıyor. puyol'u zaten saymıyorum. zaten iyi olan bir takım bu orta saha ile uçuyor. şimdi barça'nın tek korkusu sakatlık olmasın xavi ya da iniesta'ya. özellikle xavi'ye.