26 Ekim 2008

Aceto Blog Kiralık Daire'de


http://acetoblog.wordpress.com/

10 yorum:

Ku.Ba dedi ki...

Digiturk kapattirmis blogger'u, dogru mu? Yalniz benim anlamadigim: Diyarbakir mahkemesinin Digiturk ile ne alakasi var?

Hiç anlamadigim olay ise, Diyarbakir'daki tek bir hakim nasil oluyor de milyonlarca kisinin ozgurlugune darbe vurabiliyor? Ve nasil oluyor da Turkiye'de gunumuze kadar bu olaylara karsi dogru durust bir tepki olusmuyor? Neden protestolar Facebook sayfalariyla sinirli kaliyor?

Ku.Ba Hollanda'daki rahat ve sicak koltugundan bildirdi...

Julien Dekosta dedi ki...

abi burdan da postlari yayinlamaya devam etsen iyi olur sanki..

Sabotaj dedi ki...

http://www.bloggeracilsin.com/

Her ne kadar ben de Hollanda'dan "rahat ve sıcak bir koltuktan" bildirsem de, içim rahat etmiyor, Türkiye'yi bu hallerde görünce.

admin dedi ki...

abi senin acetoblog.com diye özel domainin var. ne uğraşıyorsun wordpres 'e falan yönlendirmek için. blogger adresini domain atayabiliyorsun. mesala benim adres taytanik.net gibi, yine blogger sistemini kullanıyorsun ama adresin sana özel oluyor. kapatmanın da hiç bi sorunu olmuyor özel domainlere.

domain ayarları falan aram yok diyorsan yardımcı olabilirim the.isyankar.99@gmail.com

dchetin dedi ki...

sansuresansurhareketi@googlegroups.com

birşeyler de oluyor.

evrendeki en mutevazı insan dedi ki...

Digitürk'ün Diyarbakır'daki avukatı başvurmuştur savcılığa. İş oradan yürümüştür.

Bu arada aceto wordpress'e taşıman normaldir. Ben de zaten bu tip durumlar için önceden wordpresste yedek bulunduruyordum, fakat bir yandan da Türkiye'nin en bilinen blogcularından biri olarak senin de bu hafta karara itiraz edecek yüzlerce blogcunun araında olmanı dilerim. Bu konuda gönüllü hukukçular da var.

Sarp* dedi ki...

wordpress.com 'da kapalı ki !?

Sarp* dedi ki...

bence en iyisi acetoblog.com adresi senindi sanırım. Bi WebHosting bulup oraya wordpress.org kurup (.com 'dan farklı bişey bu, dikkat) ordan yayın yapmak. böylece bağlı olduğun ana kanalla (blogger, wordpress.com gibi) alakalı problemlerle ilgili sorun yaşamadan, kendi kafana göre takılman derim.. senede 50 dolar civarı bi masrafı var o kadar..

Unknown dedi ki...

bence yazıları burdan eksik etmemen lazım. burayı dondurmamak inatla devam yazmak lazım diye düşünüyorum.

liquefied dedi ki...

ışıklar geldi, şimdilik.