8 Mayıs 2008

River Plate-San Lorenzo

Copa Libertadores 'de son 16'da iki Arjantin takımı eşleşmişti. River Plate ve San Lorenzo. İlk maçı San Lorenzo 2-1 aldı. Rövanşı bu gece, daha doğrusu sabaha karşı. 02:30'da Abu Dhabi Sports kanalı şifresiz naklen veriyor. Dün gece Boca Juniors, Cruzeiro'yu deplasmanda 2-1 yenip çeyrek finale çıktı. Rakibi Meksika'dan Atlas. River Plate bu gece turu geçerse Boca ile ancak finalde görüşebilecek. İki Brezilya takımı Fluminense ve Sao Paulo ise çeyrek finalde birbirlerine rakip oldular. Flamengo, Estudiantes ve Lanus ise kupa dışında...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

lig tv de canlı yayınlayacak maçı

Adsız dedi ki...

peder geceleri salonda oturmasa gider ligtv den izlerdim, livescore sagolsun artik.

tofi dedi ki...

gundem disi ama siteye girince calan muzik cok guzel olmus, eline saglik aceto.

Beercholic dedi ki...

umarım river alır da finalde karşılaşırız river ile, boca-river finali tüm dünyanın gözünü kulağını arjantine çevirir herhalde..

Adsız dedi ki...

Ne gerek var öyle kıytırık kanallara yaw.

LigTV'de yayınlanıyor, canlı. Melih Şendil'den 10 kat daha iyi bir eleman anlatmıştı dün, bugünde canlı verecekler maçı. 02:30'da. Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen River Plate'li Diego için izlenir..

http://www.gscimbom.com/forum/showthread.php?t=17044

Adsız dedi ki...

xaxaxaxaxaxaaxaxaxaa
el Prat es aeropuerto de barcelona. excelente aceto balsamico.

puta barça..hooy pasiillo y palizaa.... va a seer eel peor dia en la historia del baraa..
Esto es mi equipo para 2008-2009.

casillas
daniel alves (moto gp), pepe, sergio ramos garcía, miguel torres
guti, gago, francesc fàbregas, robben, david villa, raúl

6 españoles y 1 catalán traerán el equipo el alma.

la proxma temporada, A POR LA DÉCIMA
(Ramón)

Adsız dedi ki...

yaw bu abu dhabi kanalını hotbird uydusundan frekansını tarattırarak giriyorum.normal abu dhabi çıkıyo ama sportunu bulamadım.yardım edin bi zahmet

Adsız dedi ki...

peder salonda oturur dedik ama valide uyuyor simdi. :) neyseki internet yayini bulduk ve san lorenzonun gollerini yakalayabildik, mac bitmek üzere be san lorenzo turu gececek büyük ihtimalle.

Adsız dedi ki...

blog'un delisi Ramon oldu sanırım... alakalı alakasız postlarda Barça'ya küfür, Real ilk onbiri saymalar, tezahürat filan. anlamış değilim, amacı nedir.

Adsız dedi ki...

bu ramon mudur nedir adam real-barcelona maçının sonucunu, gollerini aynen bildi. bakıyorum da amcam bu seneyi bitirip önümüzdeki yılın transferini bile halletmiş. dani alves, fabregas villa falan.