5 Mayıs 2008

Clausura 2008: 13.Hafta

Arjantin'de haftanın kazançlı takımları Boca ve San Lorenzo. Derbiden 3 puanı almasa şampiyonluk yarışından kopacak olan Boca'nun River'ı tek golle yıktığı haftada Estudiantes de kaybedince zirve kıyamet oldu. Son 6 haftaya giriliyor ve hafta arasında Copa Libertadores'de rövanş maçları var.
Lanus 2 - 6 Arsenal S.
Huracan 1 - 0 Gimnasia J
Colon 3 - 2 Banfield
Independiente 3 - 0 Newell's Old Boys
San Martin 0 - 1 Olimpo
Argentinos Juniors 2 - 1 Estudiantes
Boca Juniors 1 - 0 River Plate
Rosario Central 3 - 2 Racing Club
Gimnasia La Plata 1 - 2 San Lorenzo
Tigre 0 - 2 Velez Sarsfield

3 yorum:

Unknown dedi ki...

abi bu lanusa nooldu bi haber ediver yaw,geceyle gündüz gibi fark var performansta,apertura şampiyonunun clasura sonuncusu olduğu görülmüş şey mi.

Adsız dedi ki...

@aycan
Tam ben de onu diyecektim be kardeş. Ne oldu bu Lanus'a. Arjantin Lİgi'ni yakından takip eden Sayın Aceto'nun bu konuda bizi en azından bir iki satırlık bilgilendirme yazısı rica ediyorum. Çünkü hakkaten olur şey değil. Bi de 6 yemişler utanmadan :)

Murat Özkan

Unknown dedi ki...

@murat
walla,hiç maçını izledim ama puan durumu okuyabiliyorum,8 puanın 6 sı ilk 3 maçtaki 2 galibiyetten gelmiş,sonraki 10 maçta sadece 2 beraberlik 8 mağlubiyet,3 kırmızı kart,içerde banfielddan 5 yemişler,arsenal sarandiden 6 yemişler,yetmedi copa libertadoresde içerde meksikanın atlas takımına keybetmişler,3 ay önce tarihinin ilk şampiyonluğunu kazandı bu takım,dükkanı kapadılar heralde.


bu arada,arsenal ladies takımı fa cup ı kazandı :) city groundda the brian clough stand yazısını görmek de ayrı güzel be,forest da championshipe yükselmişken.