27 Mart 2008

Yolcu Yolunda Gerek

Biraz bedava sirke baldan tatlıdır hikayesiydi bu transfer. Barcelonalıların da kalbini kırdı Saviola Real Madrid'e giderek. O kadroda ilk onbirin adamı olmayacağı da gittiği günden belliydi. Şimdilerde Van Nistelrooy'un sakatlığında bile adı geçmiyor. Sezon sonunda yollanacaklar listesinin en tepesinde. Monaco ve Sevilla'da bayağı katkı yapmıştı. Bir basamak alttaki takımlarda iş yapacağı kesin. Napoli'ye gideceğinden bahsediliyor. Kilit adam menajeri Jorge Czyterspiller. Maradona'yı da Napoli'ye o getirmişti. Saviola daha 26 yaşında. Napoli'de bir başka Arjantinli ilah bugünlerde: Lavezzi. Saviola ile birlikte sezon sonunda Real Madrid'den gönderilmesi beklenen isimler ise: Metzelder, Soldado, Baptista, Cannavaro, Diarra, Salgado ve Dudek

10 yorum:

oKs dedi ki...

"Baptista gönlüm Kanarya'da dedi"
"Cannavaro Servet'le iyi bir ikili oluruz"
"Diarra Kartalı Uçuracak"
"Gerçek Soldadoyu Fenerde Görecekler"
"Saviola aslan gibi!"
Yurdum tirajları tavan yapsın..

kutay dedi ki...

şu isimlerin hepsini anlarım da dudek'in zaten ne işi vardı real'de ?

baha dedi ki...

Metzelder'i toplamaci takimlardan biri alir, Soldado ulkesinde kalir, Cannavaro Parma diyip nokta koyabilir. Turkiye'ye geleni olur mu acaba, kotu futbolcu diil ki bunlar..

devletli dedi ki...

cannavaro napoli'ye, salgado ve soldado orta sınıf ispanyol takımlardan birine, metzelder geriye dortmund'a, baptista milan'a, diarra juve'ye, saviola da elini öpene gider. özellikle baptista'nın kıymetini bilemediler.

Unknown dedi ki...

Bence Cannavaroyu Fenere alabilsek cok iyi olur. Yas kemale erdi ama onu cubuklu formayla görmek isterdim gercekten.

L dedi ki...

"barça'yı satan adam beter olsun" diyesim var ama bir yandan da sıçmaktan korkuyorum. işi ona dökersek doğru olmaz sanki.
kalıp da azıcık da olsa oynasan bok mu vardı saviola. veletler bile şans buluyor da...

L dedi ki...

e tabi. lugano juve'ye. cannavaro fb'ye. ronaldinho da. cr7 de beşiktaş a filan...

dr feelgood dedi ki...

yarısı fenere yarısı galatasaraya gelir. beşiktaş hepsine talip olur ama ömer erdoğan'ı alırlar.

dinazor dedi ki...

Soldado'ya yazıkmı olur acaba. Tamam adam bir Raul değil ama alt yapıdan gelen birisi olarak Real'in "hep ünlü isim transferi" politikasından dolayı bir türlü kendini gösterme şansı bulamayıp hayatını başka takımlarda kiralık geçirdi.

Aslında hayal kurmakta istemiyorum ama Baptista-Fener ilişkisi ne güzel olurdu. Düşünsenize Alex in yerine onun oyunu iki taraflı oynayabilenini.

Cannavaro'ya Napoli'de emekli olmak yakışır artık.

Metzelder'e şaşırdım. Bence ilk 11 i tuturamasada Relade 3. stoper olarak hep yeri olacak kalitede birisi. Dortmund onu tatmin etmez gibi geliyor.

Geri kalanlar için problem yok. Onlara takımda çok.

puhu dedi ki...

diarra'yı nasıl gönderiyorlar anlayamıyorum. hayır daha iyisini bulduk desinler eyvallah da gago mu alıcak diarra'nın yerini yahu. valencia maçında diarra olmadan orta sahasını gördük madrid'in.