24 Mart 2008

Nou Camp Deplasmanı

Barselona'ya deplasman geldiğinde seni böyle çatı katına buyur ediyorlar işte. Deplasman takım taraftarına %5 kontenjan gibi bir kural da yok bildiğim kadarıyla İspanya'da. Camp Nou'da 4 bin Real Madrid taraftarı duymadım mesela. Valladolid taraftarı da bir avuç işte. Geldiler, yediler, içtiler, 5 gol gördüler ve evlerine döndüler...

5 yorum:

Pads dedi ki...

Apartman catisinda mac izleyen yurdumun cefakar insanlari geldi aklima bu fotoyu gorunce. Olimpiyat Stadi'ndaki ruzgar orda olsa mac bitiminde bir tane Valladolid'li kalmazmis statta.

roupertOne dedi ki...

Hep soruyorum, yükseklik korkusu olanlar ne hisseder acaba orda diye.
3 boyutlu sinemalarda girişte gözlük dağıtırlar ya bence o üst kat için de her koltuğa bir dürbün koysunlar...

Adsız dedi ki...

Hatırlarım; İnönü'nün karşısındaki inşaat halindeki otelin çatısında maçı izleyecektik orada bile yer yoktu izleyemedik.Hey gidi hey...

revenant dedi ki...

bu deplasman takımı seyircisine stat kapasitesinin yuzde kacı ayrılıyor avrupanın onde gelen liglerinde?
bir de diger merak ettigim cl maclarında ne kadar yer veriliyor misafir takım seyircisine?misal gecen postlarda celtic in 9 bin,roma nın da 6 bin kisiyle gittigi yazdi ispanyaya.bununla ilgili guzel bi post olur ya da olmadı bilen biri varsa buradan da cevaplayabilir.

dr feelgood dedi ki...

şampiyonu belirleyecek bir fener-galatasaray maçı bu stadda %50-%50 iki takımın seyircisiyle oynansa eminim heysel faciasından daha fazla kayıp olur.

"lan olm goooooooooooaaaaaaaaaahh.." çat zemindesin stadın tepesinden :)