24 Mart 2008

Milli Takıma Gel Stop

David Trezeguet "beni Juventus'tan göndermek istiyorlar" diye tribünlere yönetimi şikayet ediyor; "atıyorum yine yaranamıyorum" diyordu. Aynı senaryo Fransa Milli Takımı için de geçerli. Cuma günü La Gazzetta'daki röportajında milli takım hocası Domenech'e serbest atış yapmıştı. "Sistemine uymuyorum galiba, Euro 2008'e götürmez, geçen sefer almadığında sms atmıştı bu kez onu da atmadı. Takım arkadaşlarımdan da arayan soran yok". Trezeguet bunları dedi ama futbol işte! Pazar günü O.Lyon-PSG maçında Karim Benzema sakatlandı. Domenech de Trezeguet'yi milli takıma çağırdı. Artık telefonla mı sms ile mi bilemiyoruz tabii.. Serie A'da penaltıları bir kenara koyarsak adam gol krallığında bir numarada. Cumartesi akşamı Inter'de kitledi bir tane. Çarşamba akşamı 22:00Habertürk)İngiltere ile oynayacak Fransa'nın aday kadrosu budur:Kaleci: Grégory Coupet (Lyon), Mickaël Landreau (Paris SG), Steve Mandanda (Olympique de Marseille), Hugo Lloris (Nice)
Defans: Eric Abidal (FC Barcelone/ESP), Jean-Alain Boumsong (Lyon), Gaël Clichy (Arsenal/ANG), François Clerc (Lyon), Mathieu Delpierre (Stuttgart/ALL), Julien Escudé (FC Séville/ESP), Patrice Evra (Manchester United/ANG), William Gallas (Arsenal/ANG), Gaël Givet (Marseille), Philippe Mexès (AS Rome/ITA), Adil Rami (Lille), Anthony Réveillère (Lyon), Sébastien Squillaci (Lyon), Lilian Thuram (FC Barcelone/ESP)
Orta Saha: Mathieu Bodmer (Lyon), Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth/ANG), Mathieu Flamini (Arsenal/ANG), Claude Makelele (Chelsea/ANG), Rio Mavuba (Lille), Samir Nasri (Marseille), Jérémy Toulalan (Lyon), Jérôme Rothen (Paris SG), Patrick Vieira (Inter Milan/ITA)
Forvet: Nicolas Anelka (Chelsea/ANG), Hatem Ben Arfa (Lyon), Jimmy Briand (Rennes), Djibril Cissé (Marseille), Thierry Henry (FC Barcelone/ESP), Florent Malouda (Chelsea/ANG), Sidney Govou (Lyon), Franck Ribéry (Bayern Munich/ALL), Florent Sinama-Pongolle (Huelva/ESP), David Trézéguet (Juventus Turin, ITA).

4 yorum:

keymark9 dedi ki...

trezeguet gibi adam her şartta her takımda gol atabilecek bir oyuncudur. fransa kadrosuna çağrılan forvetlere bakınca bu adamın o kadroda kendine yer bulamamasının tek nedeni juventus gibi bir takımda oynaması olabilir diye düşünüyorum.juventus'un son dönemde basında fazla yer bulamaması oyuncularının da gözlerden uzak kalmasına neden oluyor kanımca.

Sponza dedi ki...

Domenech sadece defans ve forvet almıs..
bir garip bu ak saçlı sivri burunlu adam. Yüksek moralli bir Trezeguet defansı çok yorar. Hele ki İngilteredeki Ferdinant-Terry gibi oturaklı, sağlam aynı zamanda çevik defansa karşı oynaması gerekir.

krAmer dedi ki...

Bu kadronun bu kadar kalabalık olmasının bir sebebi de (tam olarak emin olmamakla birlikte) Fransa B takımının da Mali ile bir hazırlık maçı yapacak olması .. Doğal olarak kadrodaki gençlerin çoğu o maçta forma giyebilir.

Pads dedi ki...

'Trezeguet Fener'de' haberleri duymak istiyorum artik Fotomac'tan. Malum yaz yaklasiyor.