26 Mart 2008

Lippi&Riva ve Ogün Altıparmak

Futbolla son ilişkisi 2006 Dünya Kupası'nı kaldırıp İtalyan milli takımının Duisburg'da kamp yaptığı oteldeki partide göle atılmasıydı Marcello Lippi'nin. Yerine gelen Donadoni tutuk başladı ama sonunu iyi getirdi ve normal olan oldu, İtalya Euro 2008 finallerine geldi. Donadoni'nin sözleşmesini finallerden önce yenilemiyorlar, pek de niyetleri yok. Günlerini teknesinde yatarak geçiren Lippi'nin yeniden İtalyan milli takımına dönmesi sözkonusu. Bunu dile getiren ise ülkenin efsane futbolcularından Gigi Riva. Riva, İtalyan milli takımının menajerliğini yapıyor.Türk futbolunun eski şöhretlerinden hiçbiri böyle bir göreve soyunmuyor. Dün Ogün Altıparmak, Fenerbahçe-Chelsea maçına bilet almak Biletix gişesi önünde kuyruğa girmiş. Herkes bilet alsın da; bu kadarı da ayıp artık...

9 yorum:

larende dedi ki...

100 yılda bir çeyrek final oynarsan olacağı bu...

Alper Öcal dedi ki...

Ogün Altıparmak şu an U-19 Milli Takımının antrenörü. O tür bir görev için eskiden iyi futbolcu olmaktan daha başka artıları olmalı insanın.

kutay dedi ki...

bir yandan da kulüp üyeleri isyan etmiş, "biz 10 milyar verip üye oluyoruz, 30-40 milyona taraftar kart alan adamla aynı kuyruğa giriyoruz" diye. bunu bilmem de ogün altıpğarmak'a cidden ayıp etmişler.

rustukursad dedi ki...

Aziz Yildirim, yonetim kurulu uyelerinden bile bilet parasi istiyor. Hatta kendi kizina bile bilet aldiriyor giseden. Ogün Altiparmak karisiyla birlikte 5 saat kuyrukta beklemis, sonunda da kale arkasi bilete razi olmus cok mu? :))

Taylanov dedi ki...

Ahmet Necdet Sezer geldi aklıma nedense?

Bu arada ben ayıplamıyorum bu durumu.

alicansolak dedi ki...

ogun altiparmak gibi bir suru eski onemli futbolcusu var kulubun, herkesin esine cocuguna yetecek kadar bilet olmamasi son derece normal

ne bileyim ogun altiparmaka direkt bilet verilmesi lazimsa ornegin mujdata da verilsin o kadar sene kaptanligini yapti takimin

dr feelgood dedi ki...

müjdat kendisiyle kalmaz bence bilet konusunda. amca ve dayı oğulları, mahalleden tavla ve okey arkadaşları da dahil olur bilet mevzusuna.

göbekten mi bıyıktan mı ne öyle bir hava var müjdat'da.

dinazor dedi ki...

Yok yok..Öle değil Fatih Terim'in arkadaşı Lippi eski dostu Adnan Polat'ı kıramamış GS ye geliyormuş. Öle diyo Fanatic....
Nereden çıkardın şimdi İtalya milli takımı falan...

Serkan Ünlü dedi ki...

bu eski yıldız futbolcuların statlara girişiyle ilgili bilgin gökberk in bir italya anısı vardır ki, tadına doyulmaz. kendisi bugünkü çekilmez hallerini almadan önce rahmetli süperspor mu ne öyle bir kanalda anlatmıştı. italyada bir maça gidiyor. giremiyorum içeri bilet yok falan. derken türk olduğunu öğrenince sinyor, sinyor bartu falan deyip bunu özel bir triüne alıyorlar. gökberk diyordu işte, statta eski yıldızlar için ayrılmış bir bölüm varmış, her maçta misafir ediyorlar eski futbolcularını diye.

hakan şükür boşta iken floryada tedavi oluyor, idman yapıyordu. bence her kulüp tarihine geçmiş futbolcularını zaman zaman bir şekilde onore etmeli.